Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 551 552 554 555 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1009698 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
Fikret Abdić, osnivač Zapadne Bosne, od juče na slobodi posle 11 godina zatvora u Hrvatskoj
Babo: Ponovo ću da otvorim "Agrokomerc"!
Subota - 10.03.2012
Fikret Abdić zvani Babo, jedna od najkontroverznijih ličnosti nekadašnje SFRJ, od juče je na slobodi!

Prilikom izlaska iz zatvora u Puli Abdića je dočekalo više od 3.000 pristalica iz cele BiH, među kojima je najviše bilo onih iz Velike Kladuše, mesta koje je čuveni privrednik upisao na mapu bivše Jugoslavije kao čelnik „Agrokomerca“ kada je uhapšen zbog izdavanja menica bez pokrića u iznosu od 400 miliona dolara, ali i kao osnivač Autonomne pokrajine Zapadna Bosna 1993. godine, tokom rata u BiH.
 „Oj, Kladušo, ne treba ti Švabo, tebi evo dolazi Fikret Abdić Babo“, zapevale su juče oko devet sati ujutru njegove pristalice, koje su u Pulu došle s više od 40 autobusa i privatnim automobilima. Abdić je zbog ratnih zločina prvobitno osuđen na 20 godina zatvora, ali mu je u međuvremenu kazna smanjena na 15. Pušten je posle 11 godina, pošto je usvojen zahvet za raniji otpust nakon dve trećine odslužene kazne.
 - Planiram ponovo da oformim „Agrokomerc“, u kojem će posao imati 13.000 ljudi, te će svi koji žele moći da rade. Ljudi nisu budale koje će samo volontirati za nekoga - rekao je Abdić nakon izlaska iz zatvora. Borislav Mikelić, nekadašnji premijer Republike Srpske Krajine, ubeđen je da će Abdiću leđa čuvati i predstavnici Republike Srpske u zajedničkim telima BiH, ali i sam predsednik RS Milorad Dodik.

- Mi smo prijatelji još iz vremena SFRJ, kada je on bio na čelu „Agrokomerca“, a ja „Gavrilovića“! Nije ni trebalo da Abdić bude u zatvoru, to je sve deo dogovora Alije Izetbegovića i Franje Tuđmana. Abdić je 1993. potpisao mir sa Radovanom Karadžićem, da ne bude rata između Zapadne Bosne i RS. Ali, Sarajevu to nije odgovaralo, pa ga je Peti korpus napao. Abdić nije nikakav ratni zločinac, on je spasao veliki broj Srba, to odgovorno tvrdim! Njega se u BiH boje jer ima veliki autoritet kod sva tri naroda, ali predstavnici Srba u telima BiH sigurno neće dozvoliti da idu đonom na Abdića. Sačuvaće ga Dejtonski sporazum, ali i Milorad Dodik - rekao je za „Alo!“ Mikelić.

M. S. P.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Apple Iphone 4s
Jedna stvar mi nikada nece biti jasna ,gledam neke video snimke sa dana proslave nezavisnosti BiH od strane muslimana sirom njihove federacije i cujem domovino mila od Une do Save blablabla i vidi se da ljudi stvarno veruju da im je to domovina  Smile znaci domovina im je Republika Srpska,tudja zemlja im je domovina?  Smile nikada necu shvatiti o cemu se tu radi i na koji nacin ti ljudi razmisljaju ,kakva je to kolektivna svest de je njihovo nesto sto fizicki nije njihovo  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Sreca pa Republika Srpska opstaje jer asocira na srpstvo,a sta njihova Federacija asocira na multieticnost.

Oni veruju da ce jednog dana Republika Srpska biti proslost,zato oni i govore kako Srbi nek Srbuju u Srbiji a Bosna nije njihova,zato su i smislili termin Bosnjak,logicno bi bilo da se zovu Bosansci,ali to su ostavili za Srbe i Hrvate perfidno kako bi se oni utopili u Bosnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Jedna stvar mi nikada nece biti jasna ,gledam neke video snimke sa dana proslave nezavisnosti BiH od strane muslimana sirom njihove federacije i cujem domovino mila od Une do Save blablabla i vidi se da ljudi stvarno veruju da im je to domovina  Smile znaci domovina im je Republika Srpska,tudja zemlja im je domovina?  Smile nikada necu shvatiti o cemu se tu radi i na koji nacin ti ljudi razmisljaju ,kakva je to kolektivna svest de je njihovo nesto sto fizicki nije njihovo  Smile

Ti bi da pjevamo entitetima Smile
Nas entiteti ne interesuju,samo BIH  Smile
RS je fizicki dio BIH   Smile

Ne mozes da shvatis da pjevamo himnu medunarodno priznate drzave,koju
je cjeli svijet priznao... Smile

A sa druge strane tebi je "normalno" entitet koji je nastao na genocidu kojeg
velike sile priznaju samo kao dio BIH smatrati fizicki samo Srpskim a po ustavu
entitet RS nije samo Srpski nego i Bosnjacki i Hrvatski istao kao i FBIH...

Ali zadnja je vasa,kako vi kazete i nikako drugacije  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
него...укинусте ли ви ту геноцидну творевину? Smile

Citat
A sa druge strane tebi je "normalno"

а да ли је теби јасно да имаш цео један део земље кога заболе за ту земљу? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 

Naravno da je nasa zadnja,ko hoce da se zakaci mi smo Srbi bre Srrrrbi!!!Mi smo ovde najbrojniji i,a Srbija je vas otac od nas ste napravljeni. Vi ste mali nikakvi i vas mozemo za dorucak da pojedemo a Srbi su sekli Turke i imali su tolika muda za to, pa sta onda imaju da se boje malih poturica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79

Naravno da je nasa zadnja,ko hoce da se zakaci mi smo Srbi bre Srrrrbi!!!Mi smo ovde najbrojniji i,a Srbija je vas otac od nas ste napravljeni. Vi ste mali nikakvi i vas mozemo za dorucak da pojedemo a Srbi su sekli Turke i imali su tolika muda za to, pa sta onda imaju da se boje malih poturica.
Bravo !
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Apple Iphone 4s

Ti bi da pjevamo entitetima Smile
Nas entiteti ne interesuju,samo BIH  Smile
RS je fizicki dio BIH   Smile

Ne mozes da shvatis da pjevamo himnu medunarodno priznate drzave,koju
je cjeli svijet priznao... Smile

A sa druge strane tebi je "normalno" entitet koji je nastao na genocidu kojeg
velike sile priznaju samo kao dio BIH smatrati fizicki samo Srpskim a po ustavu
entitet RS nije samo Srpski nego i Bosnjacki i Hrvatski istao kao i FBIH...

pa pazi RS ti je onoliko bošnjačka koliko ti je federacija srpska ,a znamo koliko je to  Smile prema tome ja ne razumem koja je to taktika da sami sebe lažete? kakva BiH(to je samo mrtvo slovo na papiru koje ubrzo može nestati zavisno od svetskih kretanja),kakva domovina,kakve gluposti  Smile vi nemate šta u Republici Srpskoj da tražite,to hoću prostim rečima da ti kažem

ps. a i samo ime ti govori 'Republika Srpska' čije je to,a da je drugačije i da vi imate neki uticaj,neku moć il šta več znam pa ime bi verovatno bilo drugačije ,stvari su tu više nego logične pri tvrdnji da nemate šta da tražite na tom prostoru  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2012, 01:25:21 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
само да поздравим госн директора јетјуа Smile Smile
Добри Мргудине,осим што чешљаш федералне шабане шљакали се шта ? Поздрав за све моје Србе са Бурека ....   
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
Otkud ti u pola tri? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 551 552 554 555 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.