Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:50:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1003622 puta)
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
bio danas na proslavi 20 godina postojanja rs.i predstavnik hrvata.i mi cemo kod njih cim se izbore za svoj entitet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
Да нам је вечна ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
bio danas na proslavi 20 godina postojanja rs.i predstavnik hrvata.i mi cemo kod njih cim se izbore za svoj entitet.

Smile cim dobiju posavinu, sto bi bilo pravedno idemo na slavlje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Znaci nikad  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
nikad ne reci nikad. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Pre slavlja u Banjaluci nađeno oružje u sali

U sportskoj dvorani Borik u Banjaluci je dan pre svečane akademije povodom obeležavanja 20 godina postojanja Republike Srpske pronađeno naoružanje, saopštila je danas portparolka MUP-a RS Mirna Šoja.

Šoja je navela da je naoružanje pronađeno 8. januara u 16.25 tokom protivdiverzionog pregleda dvorane Borik, u okviru planiranih mera i radnji koje je MUP preduzimao na obezbeđenju svečanosti povodom jubileja RS.

"S obzirom na količinu i vrstu pronađenog naoružanja, da je upotrebljeno, moglo je da ozbiljno ugrozi učesnike i goste svečane akademije povodom 20. godišnjice RS", rekla je SSoja.

Ona je dodala da pripadnici Kriminalističke policije RS, u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Banjaluka, preduzimaju niz aktivnosti na dokumentovanju i rasvetljavanju ovog događaja.

"U toku je kriminalističko veštačenje određenih predmeta i obavljaju se informativni razgovori sa većim brojem osoba", rekla je SSoja.

Ona je navela da je u dvorani Borik prethodnih dana bilo anagažovano stotinu osoba koje su učestvovale u organizaciji i realizaciji svečanosti.

Radio-televizizja RS (RT RS) jutros je emitovala vanredne vesti, navodeći da je pronađeno naoružanje moglo da bude iskorišćeno za teroristički napad, zbog činjenice da je na svečanoj akademiji bilo više od hiljadu zvanica iz RS, BiH i regiona.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24

Smile cim dobiju posavinu, sto bi bilo pravedno idemo na slavlje  Smile

Зашто би било праведно да добију Посавину? На том простору данас живи 90% Срба, а прије рата нас је било, у односу на Хрвате 50%. Добили су Орашје и Оџак и пуна капа (поред ових општина само су били већина још у Броду.)

А шта ћемо са Купресом, Граховом, Гламочем, Петровцем и Дрваром? Све су то српске опшине које би ушле у састав хрватског ентитета. А у некима од њих су и дан данас апсолутна већина Срби, док је прије рата Срба било 95%.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2012, 13:03:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Tacno ali mislim da smo te opstine Grahovo,Drvar,Glamoc,Petrovac izgubili politicki steta tj. u zamenu za Srebrenicu,Zepu,Potocare ne znam da li je u tu zamenu isao i Visegrad,Foca,Rogatica. Steta sto nam taj deo Dinare nije ostao mislim da je i Ratko Mladic bio jako ljut smo ga izgubili tu je trebalo i Livno da pripadne Srbima tj.Lijevno kako ga Srbi zovu. 1993 je bio onaj Ovensov plan ali mislim da su i ratni profiteri uticali da se taj plan ne prihvati a da se prihvatio onda bi rat bio zavrsen 1993.

Takodje tu su neki gradovi koji su mogli da ostanu u Republici Srpskoj tj.koji su na samoj granici kao sto su Jajce,Maglaj,Bosanska Krupa,Sanski Most,pa cak mozda i Tuzla i Bihac. Na Gorazde znam da je bila ofanziva ali ne znam zbog cega Gorazde nije zauzeto.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2012, 13:28:13 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Planiran teroristički napad u Banjaluci?!

U sportskoj dvorani Borik u Banjaluci, dan pre svečane akademije povodom obeležavanja 20 godina postojanja RS, pronađeno je oružje na tribinama nasuprot centralne bine.

Šoja je navela da je naoružanje pronađeno 8. januara u 16.25 tokom protivdiverzionog pregleda dvorane Borik, u okviru planiranih mera i radnji koje je MUP preduzimao na obezbeđenju svečanosti povodom jubileja RS.

"S obzirom na količinu i vrstu pronađenog naoružanja, da je upotrebljeno, moglo je da ozbiljno ugrozi učesnike i goste svečane akademije povodom 20. godišnjice RS", rekla je Šoja.

Policija je pronašla nekoliko kilograma plastičnog eksploziva velike razorne moći, više bombi, jedan snajper i jednu automatsku pušku, saznaje Srna u MUP-u Srpske.

Oružje je pronađeno prilikom pregleda dvorane Borik 8. januara na skrivenom mestu, na tribinama nasuprot centralne bine. Srna saznaje da MUP Srpske vodi istragu o pronađenom naoružanju, a u proteklih 36 časova saslušano je više od stotinu lica.

Šoja je navela da je u dvorani Borik prethodnih dana bilo anagažovano stotinu osoba koje su učestvovale u organizaciji i realizaciji svečanosti.

Radio-televizija RS (RT RS) jutros je emitovala vanredne vesti, navodeći da je pronađeno naoružanje moglo da bude iskorišćeno za teroristički napad, zbog činjenice da je na svečanoj akademiji bilo više od hiljadu zvanica iz RS, BiH i regiona.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:50:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.