Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:13:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1006959 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Samo da se ne zarati a sve ostalo je pod kontrolom....
43%...91.....48%...2001....50-58 % 2011  Smile

Шта је и под чијом контролом? Smile

Република Српска 2011 - 88-92%. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
43%...91.....48%...2001....50-58 % 2011  Smile

Nema enklava,nema opkoljenog Sarajeva...nema JNA....nema
naoruzanja kao 92....nema golorukog protivnika... Smile

Jaoj, mislim da sam se mnogo uplasio. Ne znam bas da li bi sada Evropa i talibani stali na vasu stranu da krenete sa vasim djihadom. Ali u svakom slucaju mozete da probate, niko vas ne sprecava. Wink

Ti napravi svoju porodicnu lozu i u jednom trenutku ces doci do Srbina, kao sto je vec veliki broj muslimana iz Bosne to uradio.

Ovo je kljucno. Eto svaki "bosnjak" neka odradi domaci zadatak, docice do odredjenih saznanja. Muslimane samo malo pustis da bjesede na forumu i veoma brzo otkriju svoje pravo lice. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Motorola 
Poturice ima izreka cija Drina on je i pobednik . Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 13:02:06 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Nove prijetnje ratom

KO NE SLUŠA PJESMU SLUŠAT ĆE OLUJU: DODIK OPASNO PROVOCIRA NOVU TRAKTORIJADU
Autor: B.net

Objavljeno: 22. October 2011. 07:10:12
Milorad Dodik, predsjednik tzv. Republike Srpske, tvorevine koja je više od presedana i slobodno se može nazvati opasni međunarodno-pravnim i historisjkim incidentom, jer projicirana je u glavama nosilaca Udruženog zločinačkog pothvata, kojima se sudilo ili sudi, za najteža zvijerstva, uključujući i sudski dokazani, Genocid, izjavio je na okruglom stolu na washingtonskom univerzitetu John Hopkins da je i raspad Bosne i Hercegovine jedno od rješenja krize.

- Jedno od mogućih rješenja je centralizacija, koja nije realna opcija, drugo je da BiH bude visoko decentralizovana država, što je najrealnija opcija, koja se može postići dogovorom političkih predstavnika konstitutivnih naroda, ali za što treba dobra volja naših političkih partnera. Treća opcija je disolucija BiH, što nije naša želja, i što je tabu tema za političare u BiH, ali to ne znači da to nije realna alternativa, izjavio je Dodik koji boravi u višednevnoj posjeti SAD-u.

Mile Dodik je optužio međunarodnu upravu u BiH da je napravila najveću krizu od potpisivanja Daytona, namećući odluke, očito pokušavajući zamagliti svoj verbalni primitivizam, kojim simtpomatično podsjeća na ponašanje jednog drugog Mileta, onoga iz krajine (Martića), inače organizatora prve traktorijade. Druga traktorijada je sasvim izvjesna nastavi li se Dodikovo omalovažavanje stravičnih zločina srbijanske agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu.

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=43891

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
To sto su vam neke budale isprale mozak nije moj problem. U BIH ima Srba pravoslavaca, Srba katolika, Srba muslimana i Srba drugih vera/nereligioznih. To sto se neki izjasnjavaju drugacije samo zato sto su druge vere ne znaci da oni nisu potomci Srba.

Ti napravi svoju porodicnu lozu i u jednom trenutku ces doci do Srbina, kao sto je vec veliki broj muslimana iz Bosne to uradio.

Ti si Seseljev pulen  Smile
Srbi Muslimani,Srbi Katolici   Smile

Sto se tice loze to ste vi uspjesno uradili,i to niko ne osporava:
Srbi i amebe  Smile

Stanje je katastrofalno. Ekonmski smo na samom dnu. Bijeda na sve strane. Politicke tenzije nikad vece od 1995.
Bojim se da opet narod ne bude gurnut u rad i da se ne desi novi pogrom Srba.

RS je totalno izolovana i pod okupacijom. A Srbija ne zna sta ce sama sa sobom...

gadno
ma samo dodik da ostane da upravlja drzavom u narednom periodu i videces da ce doci do konacnog razgranicenja sa muslimana pod njegovom upravom,nekako izgleda mi da covek zna sta radi a zapad polako propada pa i te drzave protektorate ce polako prestati da finansiraju i podrzavaju  Smile

Sta vi koristite da mi je znati  Smile
Bas je bio u SAD-u i zamisli niko ozbiljniji se nije sastao sa njim.....debakl totalni... Smile

@ Crowz

Ja lijepo napisem:
43%...91.....48%...2001....50-58 % 2011

Znaci vi trebate da krenete jer gubite a ne mi  Smile

I opet da ponovim buducnost BIH ima 2 opcije

1) Multietnicka
2) Bosnjacka

I da od vas Srba zavisi koja ce opcija na kraju biti  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 15:00:51 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
те твоје две опције имају један зајеб ... подразумевају да ће БиХ постојати  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
To sto su vam neke budale isprale mozak nije moj problem. U BIH ima Srba pravoslavaca, Srba katolika, Srba muslimana i Srba drugih vera/nereligioznih. To sto se neki izjasnjavaju drugacije samo zato sto su druge vere ne znaci da oni nisu potomci Srba.

Ti si Seseljev pulen  Smile
Srbi Muslimani,Srbi Katolici   Smile

Sto se tice loze to ste vi uspjesno uradili,i to niko ne osporava:
Srbi i amebe  Smile

Stanje je katastrofalno. Ekonmski smo na samom dnu. Bijeda na sve strane. Politicke tenzije nikad vece od 1995.
Bojim se da opet narod ne bude gurnut u rad i da se ne desi novi pogrom Srba.

RS je totalno izolovana i pod okupacijom. A Srbija ne zna sta ce sama sa sobom...

gadno
ma samo dodik da ostane da upravlja drzavom u narednom periodu i videces da ce doci do konacnog razgranicenja sa muslimana pod njegovom upravom,nekako izgleda mi da covek zna sta radi a zapad polako propada pa i te drzave protektorate ce polako prestati da finansiraju i podrzavaju  Smile

Sta vi koristite da mi je znati  Smile
Bas je bio u SAD-u i zamisli niko ozbiljniji se nije sastao sa njim.....debakl totalni... Smile

@ Crowz

Ja lijepo napisem:
43%...91.....48%...2001....50-58 % 2011

Može da vas bude i 80% na nivou BiH... ali kada ste skoncentrisani na 30% teritorije (trougao Sarajevo, Zenica, Tuzla + Bihać) nije  to nista presudno. Vi treba da se vratite na vasa imanja u Republiku Srpsku, ali to necete uraditi ne zbog srpskog nacionalizma, vec zbog katastrofalne ekonomije. Svi Bosnjaci koji su otisli u inostranstvo mnooogo bolje zive od stanovnistba koje je ostalo, i nisu ludi da se vracaju.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590
@Uragan

Ja nisam Seseljev pulen, samo znam sta je istina, a sta je izmisljeno krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Može da vas bude i 80% na nivou BiH... ali kada ste skoncentrisani na 30% teritorije (trougao Sarajevo, Zenica, Tuzla + Bihać) nije  to nista presudno. Vi treba da se vratite na vasa imanja u Republiku Srpsku, ali to necete uraditi ne zbog srpskog nacionalizma, vec zbog katastrofalne ekonomije. Svi Bosnjaci koji su otisli u inostranstvo mnooogo bolje zive od stanovnistba koje je ostalo, i nisu ludi da se vracaju.  

I bice nas 80%  Smile polako ima vremena  Smile

Sto se tice povratka to se slazem...Bosnjake,Srbe i Hrvate koji su u inostranstvu,puskom nebi mogao
natjerati da  se vrate u BIH...Ja na takve i neracunam,mislim na trenutno stanje:

Bosnjaci 1 700 000........200 000 manje nego 91
Srbi       1 050 000 ...... 300 000 manje nego 91
Hrvati       450 000....... 300 000 manje nego 91
Ostali       100 000...      150 000 manje nego 91

Takva je sitacija trenutno u BIH po svim istrazivanjima...

Kad poredimo 91 sa sadasnjim stanjem,bitan faktor koji mnogi zaboravljaju su
Jugosloveni,danasnji Bosnaci...kojih je na popisu 91 bilo 242 000 a od tog
broja preko 50% su Bosnjaci.....dolazimo do 2 000 000 Bosnjaka 91...

I recimo kad ovaj nas famozni popis bude od 4 opcije koje ce biti moguce:
Bosnjak,Srbin i Hrvat i Ostali vecina od ovih 100 000(nepikajuci Rome i ostale manjine) ce
logicno zaokruziti Bosnjak....jer po meni Bosnjak i Bosanac predstavlja jedno...
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Која си ти комедија Ураган, завијаш као покварена плоча... Прво лажеш и измишљаш податке о етничкој структури на нивоу оба ентитета на основу глупих процена сарајевских и разних белосветских олоша и "демографа", а попис није одржан 2 деценије, па још изиграваш и интетнет ратника попут малолетног балавца који свира курцу о некаквом рату и нудиш неке опције, ма ко вас шта пита?

Збираш цифре, а везе немаш, није мали проценат муслимана из Босне који живе на западу и тамо ће да остану, они су ваљда најгласнији џихад "ратници", а ни један се не би вратио. Због чега избегавате попис? Зато што по методологији по којој се врши попис се не рачуна дијаспора, тако да не би могли да имате ни 48%, а и пале би у воду све приче о стотинама хиљада побијених муслиманских цивила у току рата, то је јасно. Још се из појединих политичких кругова из Сарајева предлаже да попис буде без етничких обележја. Којих црних 58%? Smile Па нема вас ни са дијаспором толико.

Великој већини људи у оба ентитета није до рата, то и сам знаш, тек је 15 година прошло од Дејтона, мало је то времена да би се опет запалио неки пожар, људи се боре за егзистенцију. Него, каква год била глобална геополитичка и војна консталација снага, Срба на овим просторима има барем 4 пута више него "Бошњака", а то никада не смеш да изгубиш из вида шта год се десило, ако се буде десило, тако да смањи мало доживљај, неће моћи ни НАТО стално да вас брани, тако да пусти то... ба. Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 15:40:25 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:13:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.264 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.