Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:17:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1012196 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Mislim da ovo gore sto si napisao i samom tebi zvuci glupo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Cekam tebe da okacis sliku Ratka sa cigarom  Smile

Elem, lepo sto si svom drugaru objasnio da ste nekako upali medju 99% cetnicke hajducije.

Opet kod tebe vlada prilican zbun u glavi. Jebo ustav SFRJ, bitno sta amerika kaze, a vamo se hvatas Dejtona kad srbi hoce nezavisnu RS? Smile
Bas ce vas sjebati ta ista Amerika onog trenutka kad joj postanete apsolutno beskorisni, sto u geo-politickom pogledu vec jeste i to vec neko vreme. Sto puta smo o tome raspravljali, jednog dana kad se Hilari Klinton digne cuna, samo vas sikterise i to je to, eto nezavisne RS, a ti mozes da kenjas do sutra o Dejtonu.

Takodje ta prica o Srebrenici ne pije vodu. Bar ne ovde. Potresna prica o 14+ ubijenim malisanima je zaista potresna ali za novinare CNN-a, zna se kako se definise vojno sposobno stanovnistvo i od koliko do koliko godina. Samo se vasi neustrasivi borci izvukli, a srbi pocistili zene i decu,a? Smile

I za kraj ovog smarackog posta, znas li koliko bi mene boleo penis da obitavam medju 99% vehabija, talibana, turbo-djihad ratnika i slicno. Vas problem je psiho-patoloski, vi morate doci kod srba. Vise latini iz zagorja zelenog i ti znate o povijesti/historiji/istoriji srba nego sami srbi. Znate sve politicare u Srbiji i sta je ko rekao. Ja mozda znam sve ukupno 5 hrvatsko-muslimanskih. A znas zasto je to tako? Zato sto me zabole za vas, gledam svoja posla i ne zanima me sta vasa stampa pise i ko je gde izgradio novu dzamiju i sl. Tako da bi zaista i kurd i ahmet, a i ti trebalo da se zapitate, sta vi uopste trazite ovde. Svidja vam se da glumite zrtve? Ili je to jednostavno moc navike? Zov prirode?

Kurty je izvedeno od "kurcevit" ili od "kurd"?

kurt je vuk na turskom...

Znaci turski vuk?
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 22:48:30 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Mislim da ovo gore sto si napisao i samom tebi zvuci glupo Smile

sve je tu jasno, kosovo bilo srpka pokrajina i dobilo nezavisnot,a BIH bila ravnopravna republika i kao takva prglašenjem nezavisnosti priznata svuda u svijetu...mi nismo imali pravo na to po vama, evo 20 godina istu priču pričate, al kad su vam se šiptari mame najebali niđe ih ne spominjete više, smiriste se nakon 2 mjeseca, čak ćete ih i priznati...i crkve će vam krste u kosovske, što znači da vas se više ne zarezuju ni sekunde...i vi tu ništa ne možete baš kao što ne možete ni u BIH...20 godina prođe, BIH postoji, vas pothranjuju nekim nadama a narod glup čekajući da se desi neostvarivo polako izumire u državi koju mrzi...

evo malo da čujete šta misle ameri o bratuncu...

Мур у Братунцу: Овдје се обиљежава страдање војске и ми не посјећујемо такве церемоније
Подијели

Вијести 12.07.2011 14:07 3

СРЕБРЕНИЦА - Замјеник америчког амбасадора у БиХ Џонатан Мур изјавио је да ће данас посјетити Братунац, али да неће присуствовати помену за 3 267 настрадалих српских цивила и војника који ће бити одржан на Војничком гобљу.

"Знамо за те жртве и свака жртва заслужује правду и поштовање, али овдје се обиљежава страдање војске и ми не посјећујемо такве церемоније", рекао је Мур.

Мур није коментарисао новинарску констатацију да је међу 3 267 погинулих Срба, којима се данас одаје помен у Братунцу, велики број цивила, а да се у Поточарима сахрањују у највећем броју погинули бошњачки војници.

Замјеник америчког амбасадора у БиХ боравио је данас у Сребреници гдје је са замјеником начелника ове општине Ћамилом Дураковићем посјетио цркву Покрова пресвете Богородице и локалну џамију.

Мур је током сусрета са министром безбједности БиХ Садиком Ахметовићем оцијенио да је јучерашњи скуп у Поточарима протекао у савршеном реду и да је изузетно добро безбједносно стање у Сребреници и Братунцу ових дана када се обиљежавају годишњице српског и бошњачког страдања у овим мјестима.

Он је похвалио рад свих безбједносних структура у БиХ које су укључене у обезбјеђење скупова у Поточарима и Братунцу и рекао да је сарадња структура из Бањалуке и Сарајева на високом нивоу.

На Војничком гробљу у Братунцу данас ће, у организацији Пододбора за његовање традиција ослободилачких ратова Владе Републике Српске, бити одат помен и служен парастос за 3 267 погинулих српских цивила и војника из средњег Подриња и Бирча у посљедњем рату у БиХ.

(Срна/Фронтал)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.55
mob
Samsung Galaxy II
Nije ni cudo sto su te bacali mnogo na glavu, kad ovako ucite fiziku u federaciji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
ja bi volio da vam mogu nekako pomoći, al stvarno ne mogu, nisam veterinar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Siptari nam jebali mater na Kosovu?  Smile

Slobodno vi napadnite Srbiju, dajte nam povod da vas oteramo u Tursku jednom za svagda. Neverovatno glup covek. Al nije on kriv, vec ljudi koji putem propagande siluju naivne mozgove, al na njihovu zalost platice na kraju ceh svojoj gluposti, to se na kraju uvek dogodi.

Samo mi da sredimo unutrasnju i politicku situaciju, a ako nista mogu nam braca iz Srpske pozajmiti koga, bar tamo jos uvek ima pravih srba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Siptari nam jebali mater na Kosovu?  Smile

Slobodno vi napadnite Srbiju, dajte nam povod da vas oteramo u Tursku jednom za svagda. Neverovatno glup covek. Al nije on kriv, vec ljudi koji putem propagande siluju naivne mozgove, al na njihovu zalost platice na kraju ceh svojoj gluposti, to se na kraju uvek dogodi.

Samo mi da sredimo unutrasnju i politicku situaciju, a ako nista mogu nam braca iz Srpske pozajmiti koga, bar tamo jos uvek ima pravih srba.

Mi nismo budale da napadnemo Srbiju  Smile
A necemo ni RS,cekamo vas da napravite prvi korak  Smile
Samo  sad  nemate JNA iza leda i pocetnu prednost kao 92:
JNA,BIH Srbi,dobrovoljci 200 000    1 100 tenkova plus ostala prednost u naoruzanju...
ARBIH ili TO BIH           150 000           0 tenkova,glavno naoruzanje lovacke puske...
Nije vise Sarajevu u okruzenju,nije ni Gorazde....i najvaznije nisu Bosnjaci naoruzani
kao 92 a nisu ni Srbi....Vi bi maksimalno iz RS mogli 100 000 naoruzati a mi 250 000
bez Hrvata....kao sto vidite velika je razlika 92-95-2011 u nasu korist...

Znam da ce mnogi spomenuti Srbiju u tom sukobu,od tog nema nista...mozda par
hiljada dobrovoljaca i to je to....

Uglavnom vi ste na potezu   Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 10:29:23 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
ццццц силних јунака  Smile

Citat
a mi 250 000 bez Hrvata

немој раздвајати  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Uglavnom ti si upravo pokazao koliko ne vidiš dalje od nosa. Nemate više 500 000 Srba talaca po Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici,... Vi sami ste inicirali etničko čišćenje, sad imate etnički čistu Federaciju. Zašto ne počnete da brinete o svojim poslovima, o privredi i saobraćaju. Zašto i dalje živite filosofiju okupatora ubica iz srednjeg veka, kuvate rat i podgrevate mržnju u glavama svoje dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
јес ... a Додик је будала, па неће ладити јаја и чекати да се ствари реше саме од себе ... него ће одигра како вама одговара.

И за ово твоје по 150-ти пут тупљење о немању предности као некада ...  ти си свестан да сте тада могли бити тако прегажени да вас не остане за два аутобуса Анадолија турса да је којим случајем свет гледао на другу страну?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:17:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.