Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1011075 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
I sad ce da mu zavuku piiip Smile Da se pusi Smile

Izgleda da su nasi zakljucili da je preveliki rizik da odrze referendum.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ештонова је обећала да ће ЕУ формирати комисију која ће водити дијалог о реструктурисању правосудних институција у БиХ. Истичући приврженост Уније Босни и Херцеговини, она је нагласила да су уочени недостаци у раду Суда и Тужилаштва БиХ и да ће комисија ЕУ то анализирати и дати одређене препоруке.

Ja mislim da je ovo prvi put u modernoj istoriji Srba da smo se zakacili i otvoreno konfrontirali sa "medjunarodnom zajednicom" (citaj USA) i da iz toga nismo izasli polomljenih noseva, vec sa ociglednim ustupcima te MZ u nasu korist.

Ovo je i bolje resenje od refernduma, jer je Dodik dobio sta je trazio (manje-vise), a nije izazvao posledice, koje bi usledile da je referendum odrzan...cak ce ga sad i pohvaliti za iskazanu mudrost i pragmaticnost.

Tadicu idiote!...gledaj i uci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zadnjih 10-20 strana pricate o referendumu i sad kad ga definitivno nece biti
vi pricate o "uspjehu"   Smile

EU je jasno dala do znanja separatistima da od rusenja BIH nema nista i
mislim da je prica o bilo kakvom referendumu u RS zavrsena  Smile

Kad smo kod "uspjeha" okacite sta kazu Ivanic i Cavic....nedjele vase misljenje  Smile
Mislim da ce i Bosic okrenuti pricu...
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Hahaha, šta će sad Bakir. Hoće li dokazivati da je on presedeo rat ko pizda u sefu narodne banke ili će robijati?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Hahaha, šta će sad Bakir. Hoće li dokazivati da je on presedeo rat ko pizda u sefu narodne banke ili će robijati?  Smile

Prije ce jos kojem Srbinu  5,10 godina presuditi   Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
ИНЦКО ПОВЛАЧИ СУСПЕНЗИЈУ ОДЛУКА ЦИК?

Високи представник у БиХ Валентин Инцко након притисака из Брисела, повући ће у понедјељак 16. маја, суспензију одлуке Централне изборне комисије БиХ којом је поништен избор предсједника и потпредсједника Федерације БиХ, сазнају "Независне новине" од извора из дипломатских кругова.

Инфо
22:11   |   13/05/2011

Извор: РТРС

Фото: СРНА

Високи функционер ХДЗ-а БиХ Иво Миро Јовић сматра да ће, ако Инцко повуче одлуку о суспензији, то значити да је створен предуслов да БиХ постане модерна, суверена, европска земља у којој се поштују закони.

Портпарол ХДЗ-а 1990 Весо Вегар истиче да би Инцко повлачењем суспензије одлуке ЦИК-а ствари вратио у законске уставне оквире и створио претпоставке за нормализацију односа у ФБиХ, али и за формирање власти на нивоу БиХ. Централна изборна комисија БиХ, у марту је усвојила одлуку којом је утврђено да избор предсједника и потпредсједника ФБиХ није спроведен у складу са Изборним законом БиХ и којом се поништава њихов избор. ОХР је крајем марта привремено суспендовао одлуке ЦИК-а.

В.Д.

RTRS

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Amerika ljuta na Brisel zbog popuštanja Dodiku?

Amerika je vrlo ljuta na Brisel zbog onog što se u Washingtonu vidi kao popuštanje predsjedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, kao i propuštanja da mu se "da lekcija", pišu današnje podgoričke "Vijesti, pozivajući se na evropski izvor.

List navodi da je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, pod pritiskom nekih zemalja iz Vijeća za implemetnaciju mira , zalagao za vrlo tvrd pristup Dodiku, ali da ga je Ashtonova tokom trosatnog razgovora, uoči svog puta u Banju Luku, podsjećala da on zastupa i EU, a ne samo PIC, a da je stav većine zemalja EU, "mekši pristup" Dodiku.

"State Department i Foreign Office željeli su, u slučaju da predsjednik RS ne popusti, da Inzko smijeni predsjednika Republike Srpske, i po potrebi, upotrijebi i druge sankcije, iz reportoara koje mu, kao šefu OHR, pružaju bonska ovlašćenja. Ali, skoro sve druge zemlje EU, pitale su se `šta dalje, šta ako bi, ako se udare sankcije Dodiku, došlo do još težih konfrontacija? Što ako bi Dodik, koji iza sebe ima skoro cijelo glasačko tijelo RS, odlučio da bojkotuje sve državne institucije i ako se kriza dodatno produbi", navodi izvor lista.

Izvor ovog lista smatra da bi ustrajavanje na odluci o referendumu, štetilo takođe i Borisu Tadiću, odnosno planovima Srbije da do kraja godine dobije kandidaturu - a možda čak, zajedno s Crnom Gorom, i obećanje pregovora o članstvu.

Izvor: Sarajevo-x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Zadnjih 10-20 strana pricate o referendumu i sad kad ga definitivno nece biti
vi pricate o "uspjehu"   Smile

EU je jasno dala do znanja separatistima da od rusenja BIH nema nista i
mislim da je prica o bilo kakvom referendumu u RS zavrsena  Smile

Kad smo kod "uspjeha" okacite sta kazu Ivanic i Cavic....nedjele vase misljenje  Smile
Mislim da ce i Bosic okrenuti pricu...
Sigurno se sjecas da su oni pobijedili i na Kosovu,ja im samo zelim mnogo takvih "pobeda".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ti si neki novi sismis bajro zajebant?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Mozes me i Stari zvat ja nisam uvredljive prirode,nego vidim mnogo ste mi luckasti ovdje i imate simpaticne ideje pa rekoh da se odrazim u duhu forumasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.