Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 454 455 457 458 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1006370 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Svim bošnjacima i hrvatima koji čitaju ovaj forum. . . Velika akcija je u toku

pozdrav , koliko god da volimo austriju i mrzimo srbiju, to treba dokazati i na terenu.
od izuzetne je vaznosti bojkot srbijanske robe. Da vas napomenem , oni ne kupiju nista nase , tamo nema nasih novina , nase televizije, oni totalno zavise od nas. Mi gubimo oko 100 mil km mjesecno u kupovini srpske robe. To mora prestati hitno, garantujem vam zivotom da ce bankrotirati do kraja godine i rs i srbija ako budemo bojkotovali njihovu robu. Oni nemaju kvalitet za izvoz na zapad. Kradu nam struju iz hidroelektrane visegrad koja je 350 megavata. Bez nase struje pola srbije bi bilo u mraku. Navodno rs vraca ratni dug srbiji! ?
zemlja koja trenutno najvise uvozi od nas je njemacka. Zato ako nesto trebate sto mi slucajno ne proizvodimo potrazite na policama njemacki zamjenski proizvod.

hvala vam sto kupujete domace

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Znaci sto ste krisom tamanili cvarke i slaninu tamanili ste,sad samo sa HALAL sertifikatom,prave izvorne proeuropske bosnjacke selefije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

pozdrav , koliko god da volimo austriju i mrzimo srbiju, to treba dokazati i na terenu.
od izuzetne je vaznosti bojkot srbijanske robe. Da vas napomenem , oni ne kupiju nista nase , tamo nema nasih novina , nase televizije, oni totalno zavise od nas. Mi gubimo oko 100 mil km mjesecno u kupovini srpske robe. To mora prestati hitno, garantujem vam zivotom da ce bankrotirati do kraja godine i rs i srbija ako budemo bojkotovali njihovu robu. Oni nemaju kvalitet za izvoz na zapad. Kradu nam struju iz hidroelektrane visegrad koja je 350 megavata. Bez nase struje pola srbije bi bilo u mraku. Navodno rs vraca ratni dug srbiji! ?
zemlja koja trenutno najvise uvozi od nas je njemacka. Zato ako nesto trebate sto mi slucajno ne proizvodimo potrazite na policama njemacki zamjenski proizvod.

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

како не видех ово Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Citat
garantujem vam zivotom da ce bankrotirati do kraja godine i rs i srbija ako budemo bojkotovali njihovu robu.

prihvatam opkladu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5

Hahahahaha!!!

U septembru sam bio u Sarajevu 2 nedelje. Zaista sam se zaprepastio kad sam video u marketima nase robe, smoki, eurokrem, jafu, ma svasta nesto. Kupuje raja, ne zna da stane.

Srbizacija bato!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Srecan rodjendan generalu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Da nam dugo poživi u sreći i blagostanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 3510

Hahahahaha!!!

U septembru sam bio u Sarajevu 2 nedelje. Zaista sam se zaprepastio kad sam video u marketima nase robe, smoki, eurokrem, jafu, ma svasta nesto. Kupuje raja, ne zna da stane.

Srbizacija bato!

Одакле има пара  Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Одакле има пара  Smile

Prodaje se jeftinije, a ne nemacko, arabijsko i sta ti ja znam koje smece.
Znaju sarajlije da je nasa hrana vazda bila dobre kvalitete.

I da:

Srecan rodjendan generalu.

+1

« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 13:43:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 3510
Аууу...ја заборавио. Придружујем се честиткама  Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ВЛАЈКИ: У САРАЈЕВУ ИСЛАМ ПОСТАО НАМЕТНУТА ЈАВНА СТВАР

Потпредсједник Републике Српске из реда хрватског народа Емил Влајки истиче да је у данашњем Сарајеву, са око 95 одсто Бошњака, исламска религија постала наметнута јавна ствар, изузетно агресивна према преосталом све мањем немуслиманском живљу.

Инфо
18:21   |   13/03/2011

"Ислам је уведен у дјечје вртиће, воде се вјерске кампање против Деда Мраза, на жене се утиче да носе хиџаб, вјерски поглавар физички изједначава Бошњаке са Турцима, а о Турској се говори као о 'духовној мајци Бошњака', телевизија Ал-џазира је већ ту, вехабије се војнички организују, интелектуалне асоцијације и политичке партије, без обзира на назив, су происламске, а хришћани, Срби и Хрвати, се проказују као агресори на БиХ", навео је Влајки у саопштењу поводом јучерашњих протеста вехабија у Сарајеву.

Влајки је подсјетио да је у некадашњем мултиетничком и мултивјерском Сарајеву живјело 43 одсто муслимана, 34 одсто Срба, осам одсто Југословена, седам одсто Хрвата, те нешто Јевреја и осталих припадника различитих народа и религија је била приватна ствар сваког грађанина.

Напоменувши да је исламизација Балкана у пуном току и да би, према тврдњама неких научника, његова исламизација била довршена до 2050. године, потпредсједник Српске упозорио је да проблем на европским просторима, настаје када се исламска религија и њене цивилизацијске карактеристике настоје наметнути онима који тој цивилизацији не припадају.

"Пошто је, на веома дуго вријеме, процес исламизације барем пола БиХ иреверзибилан процес, морамо се, на жалост, растајати. Хрвати не могу дозволити да потпадну под духовно туторство једне њима стране цивилизације и морају одмах предузети све (ван)институционалне мјере како би остали своји на своме", наглашава Влајки.

И ма колико то звучало патетично у доба глобализације, наглашава Влајки, хришћани на овим просторима наново остају на бранику хришћанске Европе која, такође, одбацујући за њу погубан мултикултурализам, устаје против исламизације својих граничних сјевернијих простора, препознајући у томе стратегију радикалног ислама, који приоритетно жели изаћи на границе европског континента, као што је у недавној ратној прошлости желио изаћи првенствено на границе БиХ.

"Јудеохришћанство је извор свега позитивног оствареног унутар (и од) наше цивилизације. У првом реду мислим на мојсијевски универзални морал, Кантов морални императив, на универзална људска права, као и на практичне аспекте хришћанства садржане у социјалдемократији. И те вриједности постоје и развијају се без обзира на одређену прљаву праксу Запада која озбиљно ставља у питање властита цивилизацијска достигнућа", нагласио је Влајки.

Према његовим риојечима, ислам, партикуларно агресиван, ту универзалност не посједује, ексклузиван је и није у стању "утопити" свој хуманизам у опште, нерелигијске принципе људског живљења.

"Када су прије пар година делегати ЕУ расправљали о својим цивилизацијским основама, одбили су да у преамбули спомену свој хришћански извор. И док хришћани праве универзалну људску заједницу лаичког карактера, исламски вјерници настоје направити УММУ, универзалну исламску, вјерску заједницу", упозорава Влајки.

В.Ч.

RTRS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 454 455 457 458 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.