Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:05:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1004326 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ево мало о теми:Република Српска у будућности.............ће да буде,а сада већ јесте.

Па они не слушају шта причају Божо Љубић,Драган Човић, Иво Лозанчић људи који
представљају 80 % хрвата у БиХ,а хоће нешта да расправљају како ће хрвати поступити.
Тај момак из кроације либертас (слободна Хрватска) је главни сарадник ХДЗ обадва у
Мостару и он им је направио састанак гдје су се договорили да више неће дозволити
да им бошњаци бирају човјека у Предсједништву БиХ као што су изабрали Комшића јер
људи кажу да Комшић не заступа интересе хрвата у БиХ и готово.Али јок нађе се неки
паметњаковић који не прати ништа али зна и тачка (говорите точка како стално говорите).
Нас буквално заболи за хрвате али нормално да ћемо им понудити да вас заједно
куталишемо од себе и то 60% становника БиХ може урадити.Највише вам је људи од
сва три народа отишло у иностранство,највише сте погинули,а сада хоћете да тврдите
како сте већина,а прије рата нисте били већина.Па то је толико дјечија прича да се ја
поред таквих саговорника немам шта чудити њиховим "тврдњама" које лупају из главе.
Али баш лупају момачки ко копита од камиле и то двогрбе јер је тежа па се даље чује. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

92..jpg
(42.26 KB, 320x240)
91..jpg
(70.25 KB, 499x316)
90..jpg
(41.53 KB, 240x320)
88..jpg
(40.42 KB, 320x240)
87..jpg
(103.42 KB, 1024x768)
64..jpg
(59.37 KB, 640x480)
83..jpg
(269.32 KB, 500x384)
72..jpg
(34.3 KB, 500x337)
67..jpg
(79.02 KB, 618x462)
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 03:21:08 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Шта болан ти код вас?Па ја сам из Добоја какви углавном мијешани бракови?Шта лупеташ и
одваљујеш глупости када су ти сва села била једнонационална,а у градовима 90% породица
је било чисто.Јеботе причате као да је неко пао са Марса па лажете.
Откуд теби толика сигурност за некакав пакет са хрватима када вас 75% хрвата не може
гледати јер сте ратовали против њих као и са нама.Ајде човјече шта се проваљујеш и са
том будалијештином да је вас више него хрвата и срба заједно па нисте зечеви да се тако
размножавате.Како нема ништа ако један народ не прихвати?Како је могло 91?Тад те болила
ћуна јер си мислио све твоје?Е кита је све твоје и ја имам свој дио буди сигуран.
Мислио сам да си озбиљан саговорник па сам ти постављао озбиљна питања а ти као дјете
лупаш глупости о некој већини и мјешаним браковима.У мојој згради је био само један мјешани
брак српскиња и муслиман који је читав рат био у ВРС и био већи србин од мене,а ти сви мјешани
гласали за независност.Немој бити дјете погледај чињенице ако хоћеш нормалан разговор.Јебога ти
не мора сваки бошњак бити као ренџер сиров де мало и паметнијих ставова да чујемо од вас.

Ipak ti lupetas Smile
Jugosloveni i mjesani brakovi su najzastupjeniji bili u Sarajevu
i Mostaru(recimo u Mostaru je u bivsoj drzavi bilo najvise mjesanih brakova)
ti zapeo za Jugoslovene ko da ih je u BIH bilo milion....meni se cini 270 000...

Sto se tice Hrvata i pakta vidim da si ogranicen,pa da ti malo detaljnije pojasnim,znaci
nije to nikakva ljubav,jednostavno Franjo ih je  prodao zbog RSK i jednostavno htjeli ne htjeli
u nekom referendumu glasali bi za BIH,znaci bolje u ovakoj drzavi biti ravnopravan nego
u federaciji manjina.......

I za kraj posto si zapeo za Doboj i tvoju zgradu,ipak trebao bi znati da je to mala sredina
kad poredimo recimo sa Sarajevom.....prema tome pusti se tvoje zgrade i tog jednog mjesanog
braka....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ја лупетам?
Па ти као да сам ја тврдио:Kod nas u BIH su uglavnom bili mjesani brakovi...!!!
Па то што их је Фрањо продао (истина је) не значи богом дано ја то вама стално пишем и
покушавам објаснити да босна у овим границама није богом дана па да се не може мијењати као
и све државе које су настале ратом (али баш све)из простог разлога што ни једна није настала
никако другачије него као посљедица рата.Они баш хоће да изађу из оквира те мањине у федерацији
како не би били доведени у позицију да им представник буде опет неки Комшић.
Ја ти дајем примјер моје зграде,а колико се сјећам ти се хваташ:" код нас у босни" па ти морам
показати да није код вас у босни тако како говориш већ онако како је реално стање,а оно је да
твоје Сарајево нема 150.000 срба који су по вашем самовољно отишли,а не из разлога што нису
хтјели Дејтонским споразумом да доживљавају разне ноћне упаде и "праведно" процесуирање.
Када ти говорим за настанак држава морам ти рећи,а везано "да није богом дано" право босни
да МОРА бити оваква па ти у прилог дајем попис из 1910 да видиш како се демографија са два
догађаја промјенила.Видиш то ти је реалност,а не како ти представљаш код нас у босни.
Попис из 1910 Аустро-угарска у БиХ:
Заступљеност вероисповести.
Србо-православни    825,000    43,49%
Муслимани            612,000     32,26%
Римокатолици            434,000     22,88%
Гркокатолици                8,000       0,42%
Јевреји                      12,000       0,63%
Протестанти                6,000       0,32%

Мислиш ли и даље да је прикладно да говориш тако ће бити и тачка!!!
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 07:50:20 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ја лупетам?
Па то што их је Фрањо продао (истина је) не значи богом дано ја то вама стално пишем и
покушавам објаснити да босна у овим границама није богом дана па да се не може мијењати као
и све државе које су настале ратом (али баш све)из простог разлога што ни једна није настала
никако другачије него као посљедица рата.Они баш хоће да изађу из оквира те мањине у федерацији
Ја ти дајем примјер моје зграде,а колико се сјећам ти се хваташ:" код нас у босни" па ти морам
показати да није код вас у босни тако како говориш већ онако како је реално стање,а оно је да
твоје Сарајево нема 150.000 срба који су по вашем самовољно отишли,а не из разлога што нису
хтјели Дејтонским споразумом да доживљавају разне ноћне упаде и "праведно" процесуирање.
Када ти говорим за настанак држава морам ти рећи,а везано "да није богом дано" право босни
да МОРА бити оваква па ти у прилог дајем попис из 1910 да видиш како се демографија са два
догађаја промјенила.Видиш то ти је реалност,а не како ти представљаш код нас у босни.

Kad si kod "mog" Sarajeva i 150 000 Srba opet u raspravu ulazsi na juris.....
Znaci u brojci od 168 000 Sarajevskih Srba pored ovih gradskih opstina tu spadaju i
Pale,Vogosca,Trnovo....
Sto znaci da u tih 168 000 predratnih Srba pikas danasnje Pale i Istocno Sarajevo i Sarajevo
i dobijes oko 100 000 Sarajevskih Srba.....istina nije isto imati stan na Marijin Dvoru ili Palama
ali sami ste krvi poslusali Karadzica i povjerovali mu da ce te se za par dana vratiti u Sarajevo....

Bas zanimljiva ova statistika iz 1910.....kad ove brojke poredimo sa popisom iz 91 sve ce ti
biti jasno u kojem pravcu ide BIH.....Vec sam pisao da smo od Hrvata od 95 preuzeli 3 opstine
u srednjoj Bosni...isto tako ce biti u RS,istina malo teze ali vrijeme je na nasoj strani...

Opet sto se tice Hrvata oni su sa nama zajedno u entitetu  i koja kod da bude opcija oni su u BIH....

Isto bitno u ovoj nasoj drzavi je da Srbi ne mogu nista bitno uraditi bez Bosnjaka i Hrvata isto
kao i ova dva druga naroda bez Srba....

Znaci opet da ponovim nema odvajanja,nema ukidanja i nema 3 entiteta....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ја лупетам?

Kad si kod "mog" Sarajeva i 150 000 Srba opet u raspravu ulazsi na juris.....
Znaci u brojci od 168 000 Sarajevskih Srba pored ovih gradskih opstina tu spadaju i
Pale,Vogosca,Trnovo....
Sto znaci da u tih 168 000 predratnih Srba pikas danasnje Pale i Istocno Sarajevo i Sarajevo
i dobijes oko 100 000 Sarajevskih Srba.....istina nije isto imati stan na Marijin Dvoru ili Palama
ali sami ste krvi poslusali Karadzica i povjerovali mu da ce te se za par dana vratiti u Sarajevo....

Bas zanimljiva ova statistika iz 1910.....kad ove brojke poredimo sa popisom iz 91 sve ce ti
biti jasno u kojem pravcu ide BIH.....Vec sam pisao da smo od Hrvata od 95 preuzeli 3 opstine
u srednjoj Bosni...isto tako ce biti u RS,istina malo teze ali vrijeme je na nasoj strani...

Opet sto se tice Hrvata oni su sa nama zajedno u entitetu  i koja kod da bude opcija oni su u BIH....

Isto bitno u ovoj nasoj drzavi je da Srbi ne mogu nista bitno uraditi bez Bosnjaka i Hrvata isto
kao i ova dva druga naroda bez Srba....

Znaci opet da ponovim nema odvajanja,nema ukidanja i nema 3 entiteta....

Мислиш на истребљење срба по вашем?Мало си се прорачунао тај број је сада 1.500.000.
Него де ти мало боље погледај гдје је Сарајево,а гдје је Источно или Српско Сарајево и када је
грађено и ко га је градио и ко у њему живи и којем ентитету припада Републици Српској или
федерацији,тако не присвајај србе из Републике Српске федерацији.
Тачно је послушали су Караџића како не би доживљавали оно шта су они будалаши што су вам вјеровали у Сарајеву под вашом контролом (знаш оне послијератне пљачке и отимачине).
Сада у Сарајеву нема ни 10.000 срба (имаш извјештај вашег СГВ) и сви су у Републици Српској,а занимљиво је како ви то лијепо покушавате да представите како је то све исто па том логиком
лаик и може помислити да у Сарајеву живи 150.000 срба или да је на Палама прије рата било
100.000 срба Smile.Али добро Харис зна и горе измишљати.
Мораш се помирити са чињеницом (немораш поштовати) да је Република Српска друга држава
у односу на федерацију тако немој красти наше становнике. Smile
Опет да ја теби поновим чујемо се крајем марта,биће све јасније и теби и мени. Smile
Мислим да сте то искрено заслужили јер сте ратовали против свакога па чак и против свога
народа па чак и против легалног изабраног предсједника јер вам је жеља био Алија,а не
Устав и Закон на које се сада позивате.
И још једн:Зашто ми не одговориш на питање које сам ти два пута поставио?
Основна култура је да се особи са којом полемишеш одговори на питање као и он теби или
ти то није познато можда?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Pa što više tom 'vašem' sarajevu ne promjenite ime da se ne manipuliše više?nego čovjek ti lijepo napisao,a ti ko duduk,u tom wašem sarajevu danas,a 91 godine sve je to bilo samo sarajewo,zivjelo je oko 70posto sarajevskih srba,rest u ovom federalnom djelu gdje ih i danas ima oko 50.000...čini mi se da ih ima i na forumu jako puno...
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Vidim nova tema, stara pamet i glupiranje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pa što više tom 'vašem' sarajevu ne promjenite ime da se ne manipuliše više?nego čovjek ti lijepo napisao,a ti ko duduk,u tom wašem sarajevu danas,a 91 godine sve je to bilo samo sarajewo,zivjelo je oko 70posto sarajevskih srba,rest u ovom federalnom djelu gdje ih i danas ima oko 50.000...čini mi se da ih ima i na forumu jako puno...

Опет копираш интелектуалац.Име је промијењено или си током овиг десетак година зимског сна
заборавио. Smile
Него како ти знаш о Сарајеву тако пуно? SmileЈел се то види са Влашића? Smile
Срба у Сарајеву, по попису из 1991. године, је било 157.526 (~30% становништва). Данас, после рата у Босни и Херцеговини, мало их је остало у граду. Већина се одселила, или у иностранство, или у Источно Сарајево, у Републици Српској (некадашње Српско Сарајево).
  Јово Јањић: Положај Срба у Сарајеву се погоршава
   PDF    Штампа    Ел. пошта
среда, 16. децембар 2009.

САРАЈЕВО – Извршни директор удружења Демократске иницијативе сарајевских Срба (ДИСС) Јово Јањић упозорио је да се наставља тренд исељавања Срба у Сарајеву због напада, претњи, крађа и паљења српске имовине.

„Уместо да се ситуација побољшава она је сваким даном све гора када је у питању положај српског народа у Сарајеву”, рекао је Јањић медијима Републике Српске.

Он је истакао да у Сарајеву живи углавном старија српска популација која лагано изумире, док млади, радно способни људи, одлазе у потрази за послом јер немају разлога да остану у Сарајеву.

Пре рата у Сарајеву је живело око 167.000 Срба, а сада их је мање од 20.000.

Требали мало читати податке и од оних срба који су ближи Силајџићу него Додику нпр.
И овај број који је рекао је надуван за бар 50%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat

Сами сте криви што послушасте Изетбеговића ... данас би сте имали неподељену и самосталну БиХ ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Sto se tice "skracene Jugoslavije" ili da budemo precizniji Srbije taj Bosnjacki predsjednik
bi bio nesto kao i onaj Reis u Beogradu.....Bosna gori a reis mezi sa Milosevicem....znaci
klasicni pijun......toliko o "skracenoj Jugoslaviji"

Odma da ti kazem bio sam protiv ideje da nam neki poturicki kreten Izetbegovic bude predsednik ....  iako tada Bosna ne bi gorela - ne bi bili razloga .... Potpredsednik bi mozda mogao biti , predsednik nikad .......  Smile

Nego nek ti bude ....  sad se lepo pripremite da zivite u  krnjoj Bosni , odnosno Muslimaniji  , na 23 % ostatka i bujrum .....   Smile

Pa da , kad nisu hteli  krnju Jugoslaviju - ostade im da zive u krnjoj  Bosni  , krnjija ne moze biti .  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 12:46:43 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:05:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.272 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.