Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:53:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1015007 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
страдало 8 000 Бошњака, а једини извор података биле су породице које су пријављивале своје нестале. Тада није провјерено да ли су се те особе касније појавиле живе

Теби ово доказ?! Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 00:26:49 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
страдало 8 000 Бошњака, а једини извор података биле су породице које су пријављивале своје нестале. Тада није провјерено да ли су се те особе касније појавиле живе

Теби ово доказ?! Smile Smile

ПОДРШКА РЕВИЗИЈИ ИЗВЈЕШТАЈА ЗА СРЕБРЕНИЦУ

Учесници јавне трибине о теми "Ревизија Извјештаја Комисије за Сребреницу и проблеми у тражењу и идентификацији несталих Срба са подручја ове општине" дали су данас пуну подршку ревизији овог документа која би требало да буде извршена због нетачно утврђених података о броју страдалих Бошњака у Сребреници у јулу 1995. године. На трибину су учествовали руководилац Тима за координацију активности истразивања ратних злочина и тражење несталих Владе РС Сташа Кошарац, директор Центра за истраживање ратних злочина РС Јанко Велимировић, Секретар сребреничке Борачке организације Милош Миловановић , те новинар и публициста Александар Павиц из Београда.Организатор трибине је Борачка и Општинска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Сребренице.

Инфо
17:42   |   18/04/2010

Видео

Аудио

Извор: РТРС

Директор Центра за истраживање ратних злочина РС Јанко Велимировић рекао је на данашњем скупу у Сребреници да је Извјештај о страдању сребреничких Бошњака рађен 2004. године и да се од тада до данас дошло до мноштва нових сазнања и измјена података, те да је вријеме да тај извјештај буде анализиран и ревидиран.

"Комисија је радила под великим притиском и у Извјештају је навела да је страдало 8 000 Бошњака, а једини извор података биле су породице које су пријављивале своје нестале. Тада није провјерено да ли су се те особе касније појавиле живе, што је потребно учинити сада ревизијом овог документа", нагласио је Велимировић и подсјетио да таквих случајева више од 500 таквих, што је, како је рекао, недавно потврдио и директор Института за тражење несталих БиХ Мирсад Токача.

То је доказ, упозорио је Велимировић, да подаци у Извјештају нису тачни и да их треба анализирати ради истине.

Он је рекао да се очекује да ће Федерација БиХ објавити списак од 35 000 Бошњака који су изашли живи из Сребренице што би, како је нагласио, олакшало рад и долазак до праве истине о страдању сребреничких Бошњака чиме би коначно било прекинуто манипулисање са жртвама.

Руководилац Тима за координацију активности истраживања ратних злочина и тражења несталих Владе РС Сташа Кошарац потврдио је да ће Влада РС сутра разматрати питање провођења ревизије Извјештаја за Сребреницу.

Он је рекао да Тим неће стати са својим активностима на доказивању почињених злочина над Србима и страдањем српског народа.

"У средњем Подрињу је настрадало 3 262 Срба, од чега је 70 одсто цивила, а још нико за то није одговарао.

Ревизија Извјештаја за Сребреницу не значи да желимо минимизирати туђе жртве, него је циљ да се дође до тачних података и о бошњачким и о српским жртвама у Сребреници од 1992. до 1995. године, како би било заустављено манипулисање са жртвама", нагласио је Кошарац.

Он је додао да се у Извјештају за Сребреницу спомиње 8 000 настрадалих Бошњака, на списку у Меморијалном центру у Поточарима је уписано више 300 лица, док је Међународна комисија за тражење несталих изнијела податке да је на основу ДНК анализа идентификовано 6 414 сребреничких Бошњака настрадалих у јулу 1995. године од којих је 3 749 сахрањено у Поточарима.

"Намеће се питање зашто се остали не сахрањују и постоји основана сумња да је ријеч о манипулацијама, јер се у БиХ још увијек тражи 1 776 несталих Срба, а 600 посмртних остатака у спомен костурницама већ годинама чека на идентификацију", упозорио је Кошарац.

Он је оцијенио да је потребно да Влада РС усвоји методологију провођења ревизије и да се крене са тим послом јер је то, како је рекао, осјетљива област са којом се не смије ни журити.

"Циљ је да се дође до праве истине и правде, а не да се неки подаци оспоре или жртве минимизирају", рекао је Кошарац, истакавши да у саставу тима који ће вршити ревизију неће бити нико од ранијих чланова Комисије за Сребреницу.

Секретар сребреничке Борачке организације Милош Миловановић рекао је да ова организација годинама указује на нетачност Извјештаја за Сребреницу, као и на број погинулих и несталих Срба овог краја за које нико није одговарао.

"Због нетачног и непрецизног Извјештаја многи Срби су били осумњичени и одузимани су им лични документи, иако нису имали никакве везе са сребреничком трагедијом. Због тога је потребно доћи до истине како би била скинута љага са невиних људи, а ко је починио злочин нека одговара без обзира којој етничкој заједници припада", нагласио је Миловановић.

Публициста из Београда Александар Павић рекао је да годинама прати све што је у вези са Себреницом и да су подаци међународних представника, који су били у Сребреници 1995. године, вишеструко мањи од оних који се спомињу у Извјештају и које користи Хашки трибунал.

"То треба ревизијом и доказати, јер је број настрадалих био основ за квалификацију злочина. Са утврђивањем тачног, мањег броја настрадалих, мораће доћи и до преквалификације злочина коју је донио Хашки трибунал на суђење генералу Крстићу", истакао је Павић.

О.Б.

Posto se pravis Englez,kad procitas tekst skontat ces da ta vasa Srpska komisija govori
o oko 8 000 ubijenih...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 00:36:51 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa, zato sto bi sve bilo isto, umesto u Beograd... novac bi isao samo u drugo mesto, ma znas, ista prica
kao ona kada se pomene Vojvođanska autonomija.

Ниси се обратио мени али ред је да кажем нешта што је везано директно за мене.
Схваћаш ли ти да би србима из Републике Српске била ЧАСТ да новац од пореза,такси и доприноса
распоређује званичан Београд.Пријатељу Република Српска је Србија да појам српски нико не може
поставити на већи ниво српства него што ли је овдје.
Срби из Републике Српске живе за тренутак када ћемо изгубити своје име као Република и постати "само" територијални назив за једну регију која ће бити под ингеренцијом Београда који ће уз нашу "помоћ" са неких цирка 1.500.000 душа од Србије створити Србију као што држава Србија треба да
буде.
Ми смо Србија само ти то не видиш или не желиш да видиш.

95 VRS brojala 75 000 vojnika...na 1 350 000 BIH Srba malo...pa tu vas
ljubav prema RS pricajte nekom drugom....

Хехехехе опет ти са твојим подацима. Smile
Људино Први крајишки корпус је бројао цирка 110.000 људи,срба,ћетника или влаха како ти је
милије за назвати.Мош' мислити да је он чинио отприлике половину Војске Републике Српске,
односно пандам остатку активног састава Републике Српске.Иначе,никада нисмо прогласили
општу војну мобилизацију па ни када је НАТО бомбардовао 1995 године.
Ипак ти љубав потражи код својих.

Што се тиче Комисије Републике Српске за Сребреницу. Smile
Када већ пишеш и паметујеш ред би био да кажеш ко је основао ту "комисију" и ко је првобитни
извјештај прогласио не прихватљивим и ко је подњео оставку након проглашавања тог извјештаја
као не прихватљивог.Успут,знаш ли да сада Влада Републике Српске на Уставном суду БиХ тражи
изузимање документације коју посједује Војска БиХ,а односе се на податке из АБиХ под именом
"строго повјерљиво" и везано је за списак свих погинулих припадника АБиХ у периоду од 1992-
1995 године на простору читаве БиХ.

Ах да.
Лично сам нашао неких 2.600 особа чије су породице на име шехидског статуса имале рјешен
станбени смјештај од 1992-Сребреничког дешавања (по алманаху АБиХ) и сви се налазе на списку
несталих (не побијених у Сребреници) у јуну 1995 године. Smile
Замисли када сам ја то нашао и на овом форуму поставио именом и презименом шта ће наћи
комисија.Толико о твојој Сребреници која се узгред речено налази у Републици Српској дијелу
БиХ по којем вехабије не шетају,зелене полумјесечаре не вијоре и Џафери не зборе. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
А пошто си ти за ту аутономију није ми јасно што сад потежеш тај аргумент о масивности администрације као нешто негативно.

Pa ako je po tebi visak administracija u Vojvodini i visak je autonomija, mozda bi meni visak bila admistracija u RS i to sto RS nije deo Srbije bez ikakvih posebnih prava u odnosu na ostatak Srbije.

Citat
регија из које ја долазим етнички јак,хомоген,српски,јебено "раздражљив",борбен,курчевит и у скорије вријеме крвљу натопљен
географски појам насељен србима који су спремни да трпе и жртвују вјеровао ти мени или не.

@yetyou ne zelim da ti kvarim fantazije, ali prosecna starost u Srbiji je 45 godina i ide na gore, prirastaj je negativan, tako da... nit ima sta da se ceka, nit ima sta vise da se zrtvuje.

Citat
Схваћаш ли ти да би србима из Републике Српске била ЧАСТ да новац од пореза,такси и доприноса
распоређује званичан Београд.

Prvih par godina mozda, a kada bi ste shvatili na kakve nebuloze Beogradzani trose novac...

« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 00:46:42 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А пошто си ти за ту аутономију није ми јасно што сад потежеш тај аргумент о масивности администрације као нешто негативно.

Pa ako je po tebi visak administracija u Vojvodini i visak je autonomija, mozda bi meni visak bila admistracija u RS i to sto RS nije deo Srbije bez ikakvih posebnih prava u odnosu na ostatak Srbije.

Ja се нисам изјашњавао дал ми је ок администрација у РС, већ си ти рекао да теби није па сам само рекао да ми је чудно да имаш различите ставове око 2 иста проблема. То ми је чудно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Citat
регија из које ја долазим етнички јак,хомоген,српски,јебено "раздражљив",борбен,курчевит и у скорије вријеме крвљу натопљен
географски појам насељен србима који су спремни да трпе и жртвују вјеровао ти мени или не.

@yetyou ne zelim da ti kvarim fantazije, ali prosecna starost u Srbiji je 45 godina i ide na gore, prirastaj je negativan, tako da... nit ima sta da se ceka, nit ima sta vise da se zrtvuje.
Код мене је од 2002 до 2006 број становништва повећан за 96.000 нових чланова српског друштва.Иначе,када свакој мајци даш након порођаја 300 евра и сваки мјесец око 30 евра онда можеш очекивати наталитет који "нагиње" према горе.Република Српска то ради већ 10-так
година.
Иначе,што се тиче фантазије Smile Може бити али може и не бити али ја типујем да је не бит у питању фантазија већ у скоријој будућности реалност.
Citat
распоређује званичан Београд.

Prvih par godina mozda, a kada bi ste shvatili na kakve nebuloze Beogradzani trose novac...
Паре,паре,паре............ Smile..............пријатељу нису паре битне код нас као што је можда код тебе у питању.
Дођи,ослушни,питај,па ћеш схватити шта ти говорим.
Паре су пролазне,не битне,само персонификација која ти одређује статус у друштву које је
безбрижно у безбједносном смислу.Паре су битне у Београду,Нишу,Новом Саду али у Косовској
Митровици или моме Добоју то је задњи приоритет у животу.
Иначе,ја сам материјално ситуиран да ми ни дјеца не морају радити а имам их двоје и вјеровао ти
или не одрекао бих се сутра свега у замјену за самосталност или уједињење и шта је најбитније
нисам нека индивидуа међу обичним смртницима.Паре су добре али паре нису оно што одређује
сигурност мога дјетета а дијете ми је приоритет.Надам се да схваћаш шта ти говорим али како не
би стекао погрешно мишљење 3 километра од мене живе муџахедини међу тзв.нормалним
муслиманима.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa, zato sto bi sve bilo isto, umesto u Beograd... novac bi isao samo u drugo mesto, ma znas, ista prica
kao ona kada se pomene Vojvođanska autonomija.

Ниси се обратио мени али ред је да кажем нешта што је везано директно за мене.
распоређује званичан Београд.Пријатељу Република Српска је Србија да појам српски нико не може
поставити на већи ниво српства него што ли је овдје.
Срби из Републике Српске живе за тренутак када ћемо изгубити своје име као Република и постати "само" територијални назив за једну регију која ће бити под ингеренцијом Београда који ће уз нашу "помоћ" са неких цирка 1.500.000 душа од Србије створити Србију као што држава Србија треба да
буде.
Ми смо Србија само ти то не видиш или не желиш да видиш.

95 VRS brojala 75 000 vojnika...na 1 350 000 BIH Srba malo...pa tu vas
ljubav prema RS pricajte nekom drugom....

Хехехехе опет ти са твојим подацима. Smile
Људино Први крајишки корпус је бројао цирка 110.000 људи,срба,ћетника или влаха како ти је
милије за назвати.Мош' мислити да је он чинио отприлике половину Војске Републике Српске,
односно пандам остатку активног састава Републике Српске.Иначе,никада нисмо прогласили
општу војну мобилизацију па ни када је НАТО бомбардовао 1995 године.
Ипак ти љубав потражи код својих.

Што се тиче Комисије Републике Српске за Сребреницу. Smile
Када већ пишеш и паметујеш ред би био да кажеш ко је основао ту "комисију" и ко је првобитни
извјештај прогласио не прихватљивим и ко је подњео оставку након проглашавања тог извјештаја
као не прихватљивог.Успут,знаш ли да сада Влада Републике Српске на Уставном суду БиХ тражи
изузимање документације коју посједује Војска БиХ,а односе се на податке из АБиХ под именом
"строго повјерљиво" и везано је за списак свих погинулих припадника АБиХ у периоду од 1992-
1995 године на простору читаве БиХ.

Ах да.
Лично сам нашао неких 2.600 особа чије су породице на име шехидског статуса имале рјешен
станбени смјештај од 1992-Сребреничког дешавања (по алманаху АБиХ) и сви се налазе на списку
несталих (не побијених у Сребреници) у јуну 1995 године. Smile
Замисли када сам ја то нашао и на овом форуму поставио именом и презименом шта ће наћи
комисија.Толико о твојој Сребреници која се узгред речено налази у Републици Српској дијелу
БиХ по којем вехабије не шетају,зелене полумјесечаре не вијоре и Џафери не зборе. Smile

Opet si ogranicen...

1 Krajiski korpus 110 000....svasta....
Sa druge strane 5 korpus koji je brojao 20-30 hiljada ljudi i HV0 5-10 hiljada...plus 2
Krajiski korpus....i bili u rasulu....pola Krajine palo........u Banjaluci koferi se spremali uveliko...

Po tvom misljenju, 3,4 puta manje Bosnjaka i Hrvata koji su bili slabije naoruzani,
95  gazili Srbe po krajini....

Kontrolisi se se ziv bio.....da je 1 KK imao 110 000 vi bi u prvom naletu rasformirali
5 korpus i gazili uveliko HVO i ARBIH na drugim teritorijama...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 01:20:47 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Da ne citiram robota i vetrica,
1992 god. muslimani iz BiH su pokazali sta misle o Srbima iz BiH i koliko im je stalo do njihovog
misljenja.Elem,Srbi se nisu dali ovaj put voditi na masovna klanja i iznad jama u koje su ih bacali
dedovi onih,koji su 1992 god.pozeleli da zive u ¨nezavisnoj BiH¨!Ok. vasa zelja,vasa stvar.Onda i
mi Srbi,imamo pravo da zelimo,zar ne?Mi smo zeleli,da zivimo i dalje na svojim vekovnim teritorijama
ali ne u vasoj ¨nezavisnoj Bosni¨.Identicnu zelju imali su i Hrvati,koji su vam je obnarodovali na
prostoru zapadne hercegovine,gde su vas tamanili,zesce od nas.Ali,o tome nesto puno ne mnjaucete?
Mostar je i dan danas,primer namere Hrvata,o zivotu sa vama u ¨nezavisnoj Bosni¨?Srbi,nemaju nista
protiv,da vi zivite i na drvecu,ako vas taj ambijent cini srecnima,ALI teritorije na kojima zive Srbi
brane se od bilo kakvog pokusaja sjedinjavanja u nesto sto bi bilo Bosna.Do 1988 god.bili ste samo
muslimani,pametniji medju vama,kao sto je bio Mesa Selimovic ili Emir Kusturica deklarisali su se
kao Srbi muslimanske veroispovesti.Jer kako objasniti ljudima sa zapada,ko ste ako niste Srbi ili
Hrvati?Muslimani sa veliko ¨M¨,mogli ste da budete samo u pod Titom?I neko vam daje ideju,da
se prozovete ¨Bosnjacima¨,kao svi koji zive u BiH,su Bosnjaci?Pokusavam samo,da vam otvorim oci
da niste slepi pored ociju!Bitno je sta vi zelite,a nije bitno sta Srbi zele?Pazi kurca!
E,pa Srbi zele da zive sa Srbima i Srbijom.A,da li ce u slucaju rata Srbija biti kriva za rat,pa za vas
Srbija je kriva i kad vas Hrvatine ubijaju,i kad proradi vulkan na Islandu?
Sta god vi mislili,i ko god bude sudio,RS nikad nece biti deo neke celovite BiH!NIKAD!
Jebiga,tako stoje stvari,kao sto vi nas nikad,ali bas nikad necete moci voleti!
Dok je Jaffe,Smokija,Eurokrema,Plazme nemojte se vi brinuti,kako ce RS&RS preziveti,odrasli ste
na tome,BOLAN!
A ti robot,ne skripi!Idi podmazi se,brzo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Иначе,ја сам материјално ситуиран да ми ни дјеца не морају радити а имам их двоје и вјеровао ти
или не одрекао бих се сутра свега у замјену за самосталност или уједињење

@yetyou, uopste ti ne verujem.

Citat
Паре,паре,паре............ Smile..............пријатељу нису паре битне код нас као што је можда код тебе у питању.

I te kako su bitne, sto cemo svi saznati, nazalost uskoro, kada nestane "krede".

Citat
Иначе,када свакој мајци даш након порођаја 300 евра и сваки мјесец око 30 евра онда можеш очекивати наталитет који "нагиње" према горе.

Sumnjam da je ta cifra razlog za radjanje deteta  Smile.

Citat
Sta god vi mislili,i ko god bude sudio,RS nikad nece biti deo neke celovite BiH!NIKAD!

Verovatno hoce, a jednog dana mozda i clanica EU.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 01:21:23 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Opet si ogranicen...

1 Krajiski korpus 110 000....svasta....
Sa druge strane 5 korpus koji je brojao 20-30 hiljada ljudi i HV0 5-10 hiljada...plus 2
Krajiski korpus....i bili u rasulu....pola Krajine palo........u Banjaluci koferi se spremali uveliko...
Само у твојој глави која је жељна мисли о херојској АБиХ. Smile
Po tvom misljenju, 3,4 puta manje Bosnjaka i Hrvata koji su bili slabije naoruzani,
95  gazili Srbe po krajini....
Да се не понављам али ћеш схватити. Smile
Kontroli se se ziv bio.....da je 1 KK imao 110 000 vi bi u prvom naletu rasformirali
5 korpus i gazili uveliko HVO i ARBIH na drugim teritorijama...
Управо тако да је то био циљ и да нису стали на договореној црти. Smile

Успут.Де мало прочитај "дјела" својих генерала гдје имаш много шта прочитати о акцијама у
западној крајини и Озрену.Помиње се тамо и зашто су се муслимани и хрвати вартили уназад
са Бочца или Манастира у Петрову на Озрену.
Smile

Мој пријатељу,не пријатељу,марсовче,бошњаче како год да се називаш. Smile

Citat
или не одрекао бих се сутра свега у замјену за самосталност или уједињење

@yetyou, uopste ti ne verujem.
Па ја и не тражим да ти мени вјерујеш. Smile
Citat

I te kako su bitne, sto cemo svi saznati, nazalost uskoro, kada nestane "krede".
Ништа ти ниси разумио. Smile
Citat
Иначе,када свакој мајци даш након порођаја 300 евра и сваки мјесец око 30 евра онда можеш очекивати наталитет који "нагиње" према горе.

Sumnjam da je ta cifra razlog za radjanje deteta  Smile.
Али помаже да мајка не размишља како обезбједити основне потрепштине када изађе из болнице. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:53:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.