Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:12:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 444 445 447 448 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 647850 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
sanjaj  Smile Smile Smile

НС: УСВОЈЕН СТРАТЕШКИ ПЛАН РУРАЛНОГ РАЗВОЈА РС

Народна скупштина Републике Српске усвојила је данас Стратешки план руралног развоја РС за период 2009-2015. година, чији су стратешки циљеви побољшање конкурентности пољопривреде и шумарства, очување природе и рационално газдовање природним ресурсима, те побољшање услова живота и увођење веће разноврсности код остваривања прихода у руралној економији.

Инфо
14:49   |   10/11/2009

Извор: СРНА

Фото: СРНА

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Радивоје Братић рекао је у завршној ријечи да се ради о истински животном документу који је од суштинског значаја за РС.

Он је рекао да је развој инфраструктуре у сеоским срединама РС од пријеке потребе да би се човјек осјећао човјеком.

Избор стратешких циљева руралног развоја РС у потпуности је у сагласности са директивом Европске комисије која регулише начин подршке руралном развоју из Европског фонда за пољопривреду и рурални развој за земље чланице ЕУ, наводи се у овом документу.

Стратегијом је предвиђено оснивање агенције за рурални развој на нивоу РС да би се ојачала институционална уређеност која је важна за успјешно провођење програмских активности руралног развоја.

У документу се наводи да је за реализацију Стратешког плана, односно за планирана улагања у овом периоду потребно обезбиједити више од 1,5 милијарди КМ.

За реализацију цјеловитог стратешког плана руралног развоја РС предвиђена су три стратешка циља, 16 специфичних циљева, 54 мјере и 161 подмјера.

Посланик СНСД-а Боро Рудић сматра да је Стратергија веома добар документ који ће омогућити да се, уз помоћ државе, у наредном периоду изнађе могућност да поједине сеоске средине у РС које имају развојне потенцијале себи приуште бољи живот.

Посланик СНСД-а Јовиша Ковачевић истиче да би овај документ требало да пружи одговоре на питања како одржати младе на селу, ојачати ресорно министарство пољопривреде и неискориштене потенцијале пољопривреде РС, а посланик ове странке Ненад Кесић сматра да Народна скупштина РС треба да пружи пуну подршку овој стратегији и Влади РС на њеној реализацији, наглашавајући да је увјерен да ће за реализацију стратегије бити потребно уложити двоструко више средстава од планираних.

Посланик СДС-а Горан Перковић оцијенио је да је ријеч о обимном и уопштеном документу који је непрецизан и који не предвиђа додатна средства за остварење стратешког плана и јасне рокове и извршиоце активности.

Посланик ПДП-а Ђуро Станојевић сматра да неповољну ситуацију за остварење овог плана представља уситњеност сеоских посједа, миграција становништва и недовољно развијена сеоска инфраструктура.

Посланик ДНС-а Драгутин Родић рекао је да је ријеч о врло квалитетном документу који треба да добије општу подршку у парламенту РС.

Мехмед Копић из СДП БиХ очекује да ће овај програм унаприједити живот на селу, али да у програму треба посебан акценат дати развоју пољопривреде и локалне инфраструктуре.

СРПСКА ДОБИЛА ОМЛАДИНСКУ ПОЛИТИКУ ЗА НАРЕДНИХ ПЕТ ГОДИНА

Посланици Народне скупштине Републике Српске /РС/ усвојили су данас једногласно Омладинску политику РС за период од 2010. до 2015. године.

Министар за породицу, омладину и спорт РС Проко Драгосављевић рекао је да документ дефинише области образовања, запошљавања, стамбеног збрињавања, социјалне политике, информисања и организовања младих.

„Обрађени су стратешки циљеви гдје су дефинисани носиоци, извори средстава и партнери и то је добра платформа за рјешавање питања младих за наредних пет година“, рекао је Драгосављевић посланицима.

Посланик СНСД-а Никола Баштинац рекао је да је потребна боља координација између локалног и републичког нивоа када су у питању органи задужени за питања младих.

„Треба основати удружење референата за питања младих у локлним самоуправама које би комуницирало са републичким органима за питања младих, нешто попут Савеза градова и општина РС“, рекао је Баштинац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ti si covece bolestan !  Smile
Evo mladog muslimana šta piše i radi na Fejsu , komšija idi pa se leči i to što pre !
 Smile
Citat
   Okupicu 100000 ljudi koji mrze Milorada Dodika
Category:
    Common Interest - Beliefs & Causes
Description:
    Na incjativu ureda Milorada Dodika u Banjoj Luci,doslo je do protesta prema administraciji facebook od strane licno Milorada Dodika da se prijasnja grupa,al sa istim ovim nazivom ukine,sto su i uspijeli.
    Nadam se da ce te mi pomoci da skupimo opet veliki broj ljudi koji su bili dali svu podrsku ex grupe koja je brojala oko 45 hiljada clanova.
    Pozovite sve vase prijatelje,neka vidi taj Dodik da nam nemoze nista,i nek vidi taj Dodik,da je Bosne i Hercegovine bilo i bice!!!
Privacy Type:
    Open: All content is public.
    Jebemo vam Tatu dodika

« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 17:36:35 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Bolesnici bre iskompleksirani ! Njima je jedina zabava u zivotu da pljuju Srbe, jer non-stop pate od kompleksa,zato sto nemaju sopstveni identitet ! pa se vode maksimom : ne znam ko sam, ali znam ko nisam !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
maglu  prodajes, to sto si ti tu nalupo oko podjeljenje vlasti, reliija, razliciti etno skupina ima u svakoj decnatraliziranoj zemlji na ovome dunjaluku barem na zapadnoj emisferi...
svaka zemlja zapadne hemisfere ima visokog predstavnika? Smile

bosna po uredjenju nije nalik ni na jednu zemlju na kugli zemaljskoj.

te zemlje o kojim govoris imaju etnicku vecinu koja odredjuje kurs drzave.

te zemlje su ekonomski razvijenije od bosne,pa je to povezujuci faktor.

te zemlje uglavnom imaju poduzu istoriju kao nezavisne drzave.

te zemlje nemaju stanovnisvo koje se organski ne podnosi.

bosnu jedino mozes porediti sa totalno razjebanom zemljom poput somalije.

i ko je tome najvise doprinjeo....bravo, sjedi, srbi, petica...

ovo ti je stanje na terenu sine.svidjalo se tebi ne svidjalo jesces sto si zakuhao
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
radulac

pa se vode maksimom : ne znam ko sam, ali znam ko nisam !

greška  Smile

znam ko jesam ali nesmem reći  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Bolesnici bre iskompleksirani ! Njima je jedina zabava u zivotu da pljuju Srbe, jer non-stop pate od kompleksa,zato sto nemaju sopstveni identitet ! pa se vode maksimom : ne znam ko sam, ali znam ko nisam !

izvini ali ti nemeas pravo da mi solis pamet o identitetu...ako sam ja srbin, ti si onda siptar, buar, vla ili mozda rom...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Ti si covece bolestan !  Smile
Evo mladog muslimana šta piše i radi na Fejsu , komšija idi pa se leči i to što pre !
 Smile
Citat
   Okupicu 100000 ljudi koji mrze Milorada Dodika
Category:
    Common Interest - Beliefs & Causes
Description:
    Na incjativu ureda Milorada Dodika u Banjoj Luci,doslo je do protesta prema administraciji facebook od strane licno Milorada Dodika da se prijasnja grupa,al sa istim ovim nazivom ukine,sto su i uspijeli.
    Nadam se da ce te mi pomoci da skupimo opet veliki broj ljudi koji su bili dali svu podrsku ex grupe koja je brojala oko 45 hiljada clanova.
    Pozovite sve vase prijatelje,neka vidi taj Dodik da nam nemoze nista,i nek vidi taj Dodik,da je Bosne i Hercegovine bilo i bice!!!
Privacy Type:
    Open: All content is public.
    Jebemo vam Tatu dodika

Predrag Lucić: Poji Mile volove na ražnju

(Iz pjesmarice Milorada Dodika)

Ej bosanski Hrvati,
Jebo li vas hodža,
Niko od vas da shvati
Da vam treba vođa.

Nestade Sanadera,
Mesić vas ne jebe,
Za hrvatskog lidera
Kandidujem sebe.

Vodiće vas Mile brat
Protiv cijelog svijeta,
Bosna neka bira: rat
Il’ tri entiteta!

Ostvariću vaše sne,
Cijelog svijeta protiv,
Mirna Bosna bez Bosne
Jedini mi motiv.

Vaši snovi bajati,
Stare sanje naše,
Križ će s krstom spajati,
Mostar i Laktaše.

Za razvod od balija
Našli ste adresu:
Ja ću Kordić Darija
Dočekat na Plesu!

Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 17:53:10 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 

izvini ali ti nemeas pravo da mi solis pamet o identitetu...ako sam ja srbin, ti si onda siptar, buar, vla ili mozda rom...

Šta imaš protiv Šiptara, Vlaha ili Roma? Ti si naci, a musliman? Imaš krizu identiteta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Šta imaš protiv Šiptara, Vlaha ili Roma? Ti si naci, a musliman? Imaš krizu identiteta? Smile

nemam ja nista ni protiv koa, ali ako on imputira da ja imam krizu identiteta jer eto ne poznajem svoje porijeko ili korjene kao sto je to "spoznao" emir kusturica pa je zato u vasim ocima veliki, pa sta bi tek rekli onda za srbe koji su ustvari jedna obicna politicka nacija sastavljenja od 10 razliciti naroda i 10 porjakala...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ništa, rekli bi da si neobrazovani retard...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 444 445 447 448 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:12:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.