Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:39:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 647665 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k850i
Deder pravnice,rastumači mi kako vi mislite da se odvojite od bosne?daj da cujem cemu su te ucili na onom svjetski priznatom paljanskom univerzitetu?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 15:52:37 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Ionako is Back in the house!!! Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Odvojicemo se tiho nece se ni osetiti i to uz blagoslov muslimana , ovo muslimansko opiranje da im istina dodje do mozgo ne može vecno trajati , vec sada znam dosta muslimana koji boga mole da se što pre osamostalimo , kod nekih mozak slabije funkcioniše ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Deder pravnice,rastumači mi kako vi mislite da se odvojite iz bosne?daj da cujem cemu su te ucili na onom svjetski priznatom paljanskom univerzitetu?

ajde kad insistiras,mada je to do sad prezvakano jedno sto puta...

bosna nije suverena zemlja.suvernitet se sastoje iz tri stvari - stanovnistva,teritorije i nepodjeljene vlasti na toj teritoriji.bosna fakticki ima vrhovnog sefa cije samo postojanje znaci da vlast nije nepodjeljena(doduse njegov sefovanje nema pravni osnov,ali to je druga prica).kao sto kazu ameri vrijeme je da se suocite sa stvarnoscu - bih de facto nije drzava.

sa druge strane da bi novotarija poput bih bila skinuta sa aparata potreban je odredjeni stepen tzv. duhovne povezanosti ili ekonomski progres koji bi vremenom doveo do stvaranje povezanosti.toga ovdje nema - jezik vise ne govorimo isti(vasa odluka), razlicita religija (vasa odluka), razliciti narodi(opet vasa odluka). stranci su to skapirali pa su nametnuli guvernera sa bonskim ovlastenjima koji sluzi poput ljepka i jedini je razlog zasto ova tvorevina egzistira i barem prividno funkcionise.medjutim ovo je samo privremeno rijesenje.bih u eu ne moze uci kao protektorat,ali kada uklonis ljepak drzavni aparat se zaustavlja,raste socijalno nezadovoljstvo koje se manifestuje etnickim sukobima.stranci polako dizu ruke od svega,jer vide da je preskupo i da nema rezultata.samoopredjeljenje do nezavisnosti ulazi u novi ustav. epilog nekakav sporazum u svici - bosna rest in peace.  

sto se tice tog sarkazma na racun mog fakulteta nedavno smo postali clan nekakvog ekskluzivnog medjunarodnog udruzenje pravnih fakulteta i jedini smo sa ovog prostora kojima je to uspjelo Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Deder pravnice,rastumači mi kako vi mislite da se odvojite iz bosne?daj da cujem cemu su te ucili na onom svjetski priznatom paljanskom univerzitetu?

ajde kad insistiras,mada je to do sad prezvakano jedno sto puta...

bosna nije suverena zemlja.suvernitet se sastoje iz tri stvari - stanovnistva,teritorije i nepodjeljene vlasti na toj teritoriji.bosna fakticki ima vrhovnog sefa cije samo postojanje znaci da vlast nije nepodjeljena(doduse njegov sefovanje nema pravni osnov,ali to je druga prica).kao sto kazu ameri vrijeme je da se suocite sa stvarnoscu - bih de facto nije drzava.

sa druge strane da bi novotarija poput bih bila skinuta sa aparata potreban je odredjeni stepen tzv. duhovne povezanosti ili ekonomski progres koji bi vremenom doveo do stvaranje povezanosti.toga ovdje nema - jezik vise ne govorimo isti(vasa odluka), razlicita religija (vasa odluka), razliciti narodi(opet vasa odluka). stranci su to skapirali pa su nametnuli guvernera sa bonskim ovlastenjima koji sluzi poput ljepka i jedini je razlog zasto ova tvorevina egzistira i barem prividno funkcionise.medjutim ovo je samo privremeno rijesenje.bih u eu ne moze uci kao protektorat,ali kada uklonis ljepak drzavni aparat se zaustavlja,raste socijalno nezadovoljstvo koje se manifestuje etnickim sukobima.stranci polako dizu ruke od svega,jer vide da je preskupo i da nema rezultata.samoopredjeljenje do nezavisnosti ulazi u novi ustav. epilog nekakav sporazum u svici - bosna rest in peace.  

sto se tice tog sarkazma na racun mog fakulteta nedavno smo postali clan nekakvog ekskluzivnog medjunarodnog udruzenje pravnih fakulteta i jedini smo sa ovog prostora kojima je to uspjelo Smile

maglu  prodajes, to sto si ti tu nalupo oko podjeljenje vlasti, reliija, razliciti etno skupina ima u svakoj decnatraliziranoj zemlji na ovome dunjaluku barem na zapadnoj emisferi...neo daj mi nadji neki ustavni clan ili zakonski akt koji to pitanje razmatra...referendum o izdvajanju nije nadleznost teritorijalni jedinica, vec drzavni i o tome odlucuje drzavne sudske institucije...jos nesto, nema sanse da ti ikad bosnjaci pristanu uradjivanje referduma u ustavni meanizam, ako to zelite toliko, onda cete morati i vi nauciti ustupke da pravite, a ne samo da opstruisete i diktirate druim sta da rade...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 16:17:41 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
maglu  prodajes, to sto si ti tu nalupo oko podjeljenje vlasti, reliija, razliciti etno skupina ima u svakoj decnatraliziranoj zemlji na ovome dunjaluku barem na zapadnoj emisferi...
svaka zemlja zapadne hemisfere ima visokog predstavnika? Smile

bosna po uredjenju nije nalik ni na jednu zemlju na kugli zemaljskoj.

te zemlje o kojim govoris imaju etnicku vecinu koja odredjuje kurs drzave.

te zemlje su ekonomski razvijenije od bosne,pa je to povezujuci faktor.

te zemlje uglavnom imaju poduzu istoriju kao nezavisne drzave.

te zemlje nemaju stanovnisvo koje se organski ne podnosi.

bosnu jedino mozes porediti sa totalno razjebanom zemljom poput somalije.

IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
he možda bi i pročito šta pišeš,ali vidim kod vas je još taj praznik izbegavanja pojedinih slova tako da  Smile

ДОДИК О ОДЛУЦИ ТУЖИЛАШТВА БИХ

Премијер Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је да одлука Тужилаштва БиХ, да нема основа за процесуирање лица против којих је Влада РС поднијела кривичне пријаве, говори о томе да се у овој правосудној институцији нису ни потрудили да нађу доказе.

"То говори о политичкој мотивисаности Тужилаштва и њиховом односу према том питању. Мислим да је из оног што смо јуче објавили апсолутно видљива тенденција која је ишла за тим да се криминализује Влада РС и да су догађаји, који су након тога услиједили, демантовали, прије свега, оно што су тврдили многи који су се нашли на списку", рекао је Додик .

Он каже да први замјеник високог представника, Рафи Грегоријан, ионако има много проблема, па је очигледно да је ово у функцији спасавања војника Грегоријана".

Б.Т.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Citat
maglu  prodajes, to sto si ti tu nalupo oko podjeljenje vlasti, reliija, razliciti etno skupina ima u svakoj decnatraliziranoj zemlji na ovome dunjaluku barem na zapadnoj emisferi...
svaka zemlja zapadne hemisfere ima visokog predstavnika? Smile

bosna po uredjenju nije nalik ni na jednu zemlju na kugli zemaljskoj.

te zemlje o kojim govoris imaju etnicku vecinu koja odredjuje kurs drzave.

te zemlje su ekonomski razvijenije od bosne,pa je to povezujuci faktor.

te zemlje uglavnom imaju poduzu istoriju kao nezavisne drzave.

te zemlje nemaju stanovnisvo koje se organski ne podnosi.

bosnu jedino mozes porediti sa totalno razjebanom zemljom poput somalije.

i ko je tome najvise doprinjeo....bravo, sjedi, srbi, petica...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kako ti ne dosadi Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Kako ti ne dosadi Smile Smile Smile

ako je meni upuceno, onda zakljucaj temu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:39:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.