Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:33:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 649078 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Naravno vi ste započeli rat i zato najviše nastradali!!! Smile
Evo ti jedan od vaših terorista...Još su neki od vas planirali napad na ORH nedavno za vreme Božića, misa, pa vas se EU i nato zamerili!!!

Ima više videa, ko hoće da pogleda...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat: qqqwww link=topic=444573. msg7744694#msg7744694 date=1257718502
Citat: BosnaponosnA link=topic=444573. msg7744665#msg7744665 date=1257718253
rs ce ostati u sastavu Bosne i Hercegovine do njenog konacnog unistenja, genocidna tvorevina koja je nastala takvim nacinom ne moze opstati.   Osamostaljenja nikad nece biti, to su samo puste zelje nekih velikosrba.  
Sefe,mislim da si u zabludi!
Republiku Srpsku unistiti neces iz prostog razloga jer to nece dozvoliti jedan konstitutivni narod Bosne i Hercegovine kojem je po ustavu Bosne i Hercegovine zagarantovano pravo da zivi u Republici Srpskoj i da blokira svaku suludu i sumanutu odluku propalih pokusaja stvaranja jedinstvene,multietnicke BiH!
Covjece ti se zalazes za krsenje Ustava tvoje zemlje!

Kad shvatite da tako nece ici, da prekrajanja granica vise nema, tada ce i srpski narod jednom ustati i reci, halo dosta je, hocemo rjesenja, hocemo u EU, bolji zivot.  Eh onda ce doci i do promjena, i tad ce se entiteti ukinuti, ovako dok imate mogucnosti blokiranja svake odluke koje vodi boljem zivotu, evropskim integracijama, jednostavno u korist drzave, nece se nista postici, pa to i ptica na grani zna.  Zato vam se i fino nude ovakvi paketi kakvi se nude u Butmiru nedavno.  Ma skontate ce te vi to nekad, znamo sad bar ko je u onim vicevima dizao prosjek o Bosancima.
Apsolutno se slazemo nema pekrajanja granica kako vanjskih tako i unutrasnjih granica u Bosni!
Tacno je da mi hocemo u EU,ali nije tacno da je uslov za bolji zivot i ulazak u EU ukidanje Republike Srpske to jasno govori kompletna medjunarodna zajednica,to je uzaludan pokusaj bosnjackih politicara da pod plastom ulaska u EU pokusaju da ostvare ono sto im nije uspjelo pocetkom rata,da stvoe nazovi multietnicku BiH!
To nije uslov za EU,nije uslov ni entitetsko glasanje,nije garant boljeg zivota ukidanje Republike Srpske!
Najvise volim ove tvrdnje kao za bolji zivot i evropu!Pa ko vam brani!
Gdje to pise da je reforma Ustava uslov za ukidanje viza?
Gdje to pise da je ukidanje RS-a garant za bolji zivot?
Na osnovu cega ti zakljucujes da bi u BiH nasatlo blagostanje kad bi nestala Republika Srpska?
Pa jel' ti znas da polovina tvoje drzave i jedan konstitutivni narod u tvojoj drzavi to nezeli!Pa jel' to bosna za koju se zalazes da ignorises misljenje milion i trista hiljada stanovnika tvoje zemlje?

Budite otvorini i recite da pokusavate budalastom pricom o boljem zivotu da ostvarite ono sto niste uspjeli u ratu!Budite jednom ljudi pa priznajte mrzimo RS,jebes Evropu,hocemo da unistimo Republiku Srpsku!
Ako to niste u stanju onda ajmo u evropsku uniju onako kako nas je svijet i stvorio i onako kako jedino mozemo opstati kao zajednicka drzava!
Jesi li spreman da udjemo u evropsku uniju kao jedinstvena drzava ali sa sadasnjim dvoentitetskim uredjenjem?

Ti ako nisi skonto iz moja dva posta sta ja mislim o rs-u, onda ti nemoram ja ni sad to pojasniti. Al cinjenica je da postoji, i dok je u BiH, za mene je licno nevazna. Al sto je vazno, je to jebeno entitetsko glasanje, i mogucnost blokiranja svaceg sto bi drzavu unaprijedilo. zato kazem, nestanak, ukidanje entiteta najbolja solucija. A reforme, novi ustav, koji god bude vodio unapredjivanju drzave, bit ce blokiran od rs-a, jer vas primarni cilj je osamosaljenje pripajanje majcici srbiji (sad ti budi iskren), pusta zelja neostvariva, svi srbi u jednoj drzavi. Al kako god, sve prolazi sve se mjenja, pa mozda i kod vas nekad dodju ljudi s mozgom na vlast. Nemojte pomislit da mislim da u federaciji postoje, ne, al bar imaju zelju to biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
rs ce ostati u sastavu Bosne i Hercegovine do njenog konacnog unistenja, genocidna tvorevina koja je nastala takvim nacinom ne moze opstati.  Osamostaljenja nikad nece biti, to su samo puste zelje nekih velikosrba.

Znači Srbi neamju pravo na samopredelenje. To pravo imaju svi sem Srba. Pravedno, nema šta i demokratski.

Cekaj, jel se ti pravis lud, hocemo li ovde sad da zanemarimo kako je nastala rs, i sta se nalazi u rs, gradovi i sela, gdje su zivjeli i Bosnjaci i Hrvati, koji su protjerani i jos uvjek im nije osiguran povratak. To bi bilo slicno da posle svog zla fasisti iz treceg rajha, krenu u odbranu te ideologije i dobiju podrsku od svijeta. Pa zar vi svijet tako glupim smatrate.
Republika Srpske je nastala kao odgovor vezanja zastava muslimana i hrvata i pokusaja preglasavanja jednog konstitutivnog naroda u Bosni a kao odgovor na to dobiliste sadasnje uredjenje koje je kreirala medjunarodna zajednica koje onemogucava da ikada vise jedan konstitutivni narod u Bosni bude preglasan!
Sto se tice protjerivanja interesuje me koliko je Srba ostalo u federaciji i ako ih ima 2% opravdavas li to kao legitiman cin ili na nazovi multikulti forumima ih isto ovako osudjujes!
A sto se tice poredjenja sa fasizmom poklopi se po usima i cuti jer ti lagumdzijski lazovski pokusaji piju vodu samo u sarajevskom pasaluku posto medjunarodna zajednica prihvata RS kao ravnopravnu stranu u pregovorima a da je bila fasisticka pretpostavljam da nebi!

I jos nesto,ako i jedan narod na ovim prostorima zasluzuje da prica o fasizmu i borbi protiv njega to je moj narod,mi nemamo potrebu da to stalno isticemo jer smo mi u toj borbi ucestvovali na pravoj strani,a ti bolje da se pozabavis sa handzar divizijom i tvojim pavelicevskim saveznicima pa da nam klaeknes na koljena i molis za oprost jer je tvoj narod pobio milion Srba u Jasenovcu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
rs ce ostati u sastavu Bosne i Hercegovine do njenog konacnog unistenja, genocidna tvorevina koja je nastala takvim nacinom ne moze opstati.  Osamostaljenja nikad nece biti, to su samo puste zelje nekih velikosrba.

Znači Srbi neamju pravo na samopredelenje. To pravo imaju svi sem Srba. Pravedno, nema šta i demokratski.

Cekaj, jel se ti pravis lud, hocemo li ovde sad da zanemarimo kako je nastala rs, i sta se nalazi u rs, gradovi i sela, gdje su zivjeli i Bosnjaci i Hrvati, koji su protjerani i jos uvjek im nije osiguran povratak. To bi bilo slicno da posle svog zla fasisti iz treceg rajha, krenu u odbranu te ideologije i dobiju podrsku od svijeta. Pa zar vi svijet tako glupim smatrate.
Republika Srpske je nastala kao odgovor vezanja zastava muslimana i hrvata i pokusaja preglasavanja jednog konstitutivnog naroda u Bosni a kao odgovor na to dobiliste sadasnje uredjenje koje je kreirala medjunarodna zajednica koje onemogucava da ikada vise jedan konstitutivni narod u Bosni bude preglasan!
Sto se tice protjerivanja interesuje me koliko je Srba ostalo u federaciji i ako ih ima 2% opravdavas li to kao legitiman cin ili na nazovi multikulti forumima ih isto ovako osudjujes!
A sto se tice poredjenja sa fasizmom poklopi se po usima i cuti jer ti lagumdzijski lazovski pokusaji piju vodu samo u sarajevskom pasaluku posto medjunarodna zajednica prihvata RS kao ravnopravnu stranu u pregovorima a da je bila fasisticka pretpostavljam da nebi!

I jos nesto,ako i jedan narod na ovim prostorima zasluzuje da prica o fasizmu i borbi protiv njega to je moj narod,mi nemamo potrebu da to stalno isticemo jer smo mi u toj borbi ucestvovali na pravoj strani,a ti bolje da se pozabavis sa handzar divizijom i tvojim pavelicevskim saveznicima pa da nam klaeknes na koljena i molis za oprost jer je tvoj narod pobio milion Srba u Jasenovcu!

Idi u k----, ti znas gdje su se moji borili, i ocev i majkin djed u partizanima bili. A za vasu borbu protiv fasizma mozemo na drugoj tebi, to i nije bas tako kako se svrljalo u komunizmu. Uostalom jel ti mozes sebi zamisliti da su srbi u svijetu oznaceni kao zlocinci, nesto poput nacista u 2.WW,  tjesi se slobodno da nije tako, al et sad kad vam ukidnu vize uvjerices se, kad malo prosetas svijetom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
ma najvise bilo balija u partizanima,vec si nam to jednom objasnio i doktorirao si na toj temi.sta je mokili,pa samo si 48h odsutan,nisi mogao bez nas Srba a? djavole mali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Alo bošnjak, pa kako je počeo rat u Bosni, ko je pucao na onoj svadbi, ko je koga ubio??
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
wayman pc-destroyer je, a ne inzko. Uostalom, zna se da je najvise srba bilo u partizanima, iz cistog razloga sto ste skontali da nema fajde u cetnickoj uniformi, pa ste skrojili partizansku i prodali zajednistvo ostalim narodima, da bi spasili svoje dupe.

Mladene, hoces da ti postiram ovde sada izvjestaje, svjedocenja optuzenih Srba, koji su bili zaduzeni za naoruzavanje Srba, hoces da pokrenemo pricu o ratu u Slo i HR, da se uvjerimo ko je i tamo poceo rat, sto se sve prije te svadbe desilo.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2009, 00:08:32 od BosnaponosnA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mogucnost blokiranja svaceg sto bi drzavu unaprijedilo.

Ovo su tvoje rijeci i u njima je sustina price!

Zasto si siguran da je sve sto ide na stetu RS-a dobro za BiH!
Pa jel' ti jos nisi shvatio da su bosnjake maksimalisticki zahtjevi kostali rata i velikih zrtava kao i svodjenja na nekih 30 % teritorije u Bosni!
Ti pokusavas pod plastom boljeg zivota da ostvaris cilj koji je imao Alija pa ga nije ostvario!
svijet je prepoznao komplikovanost bosne i uredio je tako da ni jedan narod nema mogucnost da misli i odlucuje za drui i da svoje misljenje smatra jedino ispravnim, a vi opet pokusavate ono sto vam nije uspjelo u ratu!Pa koliko vam puta treba dokazivati da nemate tapiju na citavu Bosnu jos od aneksuje i da su vremena vaseg vladanja otisla kada su se osmanlije povukle iz BIH!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Iluzija i iluzija, a istina očigledna:
Srbi muslimanske vere, međutim, kroz četiri veka udaljavani od nacionalnog ideala, boreći se za čisto verski islamski ideal, nisu osećali svoju braću u Srbiji i Crnoj Gori, a još manje u Rusiji, i sve su očekivali od braće po veri, Turaka. Aneksija im je porušila sve nade i sva očekivanja zauvek. Mesto poruke „biće dana od mejdana", oni saznaju gorku istinu da su ih Turci prodali Austriji jeftinije no što se ovnovi po glavi prodaju

Hasan M. Rebac Sarajevo 1925
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Mladene, hoces da ti postiram ovde sada izvjestaje, svjedocenja optuzenih Srba, koji su bili zaduzeni za naoruzavanje Srba, hoces da pokrenemo pricu o ratu u Slo i HR, da se uvjerimo ko je i tamo poceo rat, sto se sve prije te svadbe desilo.

Hoćeš ja tebi da postavim svedočenja o naoružavanju muslimana, o mudžahedinima koji su dolazili, o tome kako je počeo rat i ko je branio Jugoslaviju? Da imate malo mozga (neki od vas što ne shvataju, da se ogradim, imam dosta prijatelja muslimana baš iz Bosne, pa da ne ispadne kako se ovo odnosi na sve) Hrvati bi bili ti koje biste trebali da mrzite. Tuđman vas je nagovorio na rat, niste hteli da slušate povike sa naše strane da vas smatramo Srbima koji su se ranije poturčili, i da nemate razloga ratovati protiv Srba, pogotovu što ste najslabiji u ratu, i da ćete najviše ispaštati. I tako je bilo. I da neki od vas imaju malo mozga, opet bi se okrenuli nama, a ne ustašama, koji su vas zajebali u drugom svetskom ratu, pa u ratovima 90-tih, i siguran sam - zayebaće vas opet. Hrvati vas gledaju kao nekad belci crnce u Americi - za nižu rasu. A znaš zašto? Zato što znaju da je većina vas srpskog porekla, koji su primili islam. E onda im merak kad pošalju vas na nas.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:33:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.