Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:30:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650319 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
Ma on je Klićo, verovatno ima 1000 naloga, ne bi li nagurao ono glasanje gore da RS ostane u bih, al nema leba! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@tvzec:
nisam klićo. vjerojatno je nezamislivo da postoje čak dva tako objektivna i razborita forumaša, ali eto, moguće je.  Smile

@vl4d4 :
klićo nije Srbin? otkad to?
ja sam živ i izrod? to bi kao trebala biti neka uvreda?  

ne moram podnositi tvoja vrijeđanja, postoje institucije koje su me dužne zaštititi !!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
@vl4d4 :
klićo nije Srbin? otkad to?

Па знаш Србија је мултиетничка земља,не етнички чиста,верујем да ти је тешко да појмиш тако нешто.

ja sam živ i izrod? to bi kao trebala biti neka uvreda?  

Жив и здрав,читај шта пишем.Да ли си изрод,не бих улазио у то.

ne moram podnositi tvoja vrijeđanja, postoje institucije koje su me dužne zaštititi !!  Smile

Институције не би требале да те пусте на улицу  Smile

Него удаљисмо се од теме,а то је независна Српска  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
postoje institucije koje su me dužne zaštititi !!

Аха, имају и интенет презентацију

http://www.lazalazarevic.rs/

Као што Влада рече, ми остали нормални вратићемо се на тему а то је апсолутно подржавање паралелних институција у РС као одвојеног ентитета на путу ка просперитетнијој будућности ван накарадне БИХ Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 01:44:43 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
vidio sam da kliću spominjete. On je jedan od rijetkih objektivnih i iskrenih Srba na foumu

Smile Smile Smile

Citat
Bio je i ostao oličenje Srbina kakvom svi trebate težiti

bože me sačuvaj 

ДОДИК СА РУСКИМ ПАРТНЕРИМА

Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањауци са делегацијом руске компаније „Зарубежњефт“, коју је предводио генерални директор Николај Брунич и делегацијом компаније „Њефтегазинкор“, на челу са предсједником управе Јуријем Смирновим.

Инфо
12:58   |   23/10/2009

Аудио

Извор: РТРС

Представници руске делегација упознали су премијера Додика са својим пословним плановима у вези са даљњим развојем нафтне индустрије Републике Српске и изразили интересовање за нова улагања у области енергетике.

Премијер Додик је истакао да Влада Републике Српске подржава активности руског партнера у Републици Српској, те да је спремна да и у наредном периоду пружа овим компанијама сву расположиву помоћ у њиховом пословању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
vidio sam da kliću spominjete. On je jedan od rijetkih objektivnih i iskrenih Srba na foumu
Vodi ga kuči , kažu radi sve radnje  Smile Smile Smile
Da se mi vratimo temi a ti klićo uživajte kad ste se vec pronašli jer takvih beduina je jako malo ! Ovaj puta Srbe nece niko da prevari nekakvom zajednicom i brastvom i jedinstvom , RS ce kad tad biti samostalna i to je više nego ocito !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ako je kosovo postalo hong kong sta ce tek biti rep srpska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Бошњаци хоће да им странци пишу рјешења
Datum: 23.10.2009 23:00
Autor: Жељка Башић

БAЊA ЛУКA - Лидер СНСД-а Милорад Додик упутио је у петак свим представницима парламентарних странака у БиХ позив за састанак који би требало да се одржи у петак, 30. октобра, у Бањој Луци.

- То је покушај да се успостави додатни дијалог и очекујем да ће се представници парламентарних странака одазвати. Кључно питање је безвизни режим али на дневном реду ће бити и друга важна питања - рекао је Додик за "Глас Српске".

Потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић истакао је да је ријеч о међустраначким, а не институционалним консултацијама и нагласио да се бошњачке странке противе разговору само домаћих лидера јер су изразито склоне томе да траже да странци у БиХ арбитрирају и пишу рјешења.

- То одсликава у доброј мјери политичку сцену у БиХ и разлику која постоји између оних странака које желе саме да разговарају и оних које искључиво желе када им странци напишу приједлог и сазову састанак, а не желе да разговарају сами с домаћим субјектима, без посредовања страног фактора - каже Радојичић.

Сматра да на разговоре које заговара Додик треба позвати све странке, а не само оне које су учествовале у бутмирским разговорима и подсјећа да је СНСД "био зачуђен" што на бутмирске разговоре није био позван СДС као највећа опозициона странка у РС.

Долазак у Бању Луку већ су одбацили лидери СДA и ХДЗ 1990. Сулејман Тихић и Божо Љубић, наводећи да не желе да преговарају без међународних посредника.

- Не знам зашто би Додиков позив био упућен СДП-у БиХ из простог разлога што је предсједник странке Златко Лагумџија јасно рекао на посљедњем састанку у Бутмиру, када је Додик састанак најавио, да се неће одазвати на тај позив - рекао је портпарол СДП-а Дамир Машић.

Дневни ред састанка, према ријечима извршног секретара СНСД-а Рајка Васића, садржи осам тачака међу којима је Извјештај предсједавајућег Савјета министара БиХ о раду Савјета, договор о именовањима у заједничким органима БиХ, те о испуњавању преосталих обавеза за укидање визног режима.

На дневном реду је и Закон о измјенама и допунама Кривичног закона БиХ. Разговараће се и о модалитетима и процедурама које се односе на могуће уставне промјене, и то, прије свега, на повећање броја посланика у Представничком дому Парламента БиХ, начин избора и повећања броја делегата у Дому народа, усаглашавање одредбе Устава БиХ са Европском конвенцијом о људским правима у погледу избора чланова Предсједништва БиХ, пренос надлежности са Предсједништва БиХ на Савјет министара БиХ и друго. Тема састанка био би и аранжман са ММФ-ом, рјешавање питања државне имовине и активности на даљем путу БиХ ка NATO-у.
СДС и ПДП

Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је да ће се ова странка одредити према састанку када услиједи званичан позив, који, рекао је, у петак није добио.

Потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић је рекао да ни ПДП у петак још није добио званичан позив Милорада Додика и додао да ПДП никада није бјежао од разговора у вези са актуелним политичким збивањима у РС и БиХ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
e da vidimo hoce li dodik da obezbedi bezvizni rezim, da moze i raja, a ne samo njegova svita, da putuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ala si pglu , pa on je to vec obezbedio jer svi Srbi imaju dvojno državljanstvo  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 18:34:40 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:30:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.