Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:47:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 360 361 363 364 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650791 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ponovite onako kao i 90-ih gebelsovski. i 1000 ponovljena laž ostaje - laž. RS je genocidna tvorevina i ne ma što tu više lagati da nije. Zna se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
A šta je hrvatska i nemačka, onda tek? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple Iphone 8+
sto ne menjaju u mostaru nego ih ocima ne mogu gledati...

IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Хрвати су геноцидан народ, то је и њихов председник признао. Имају геноцидни ген и ту нема помоћи. Свака част појединцима.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple Iphone 8+
sta se uopste primate na provokaciju? Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
A šta je hrvatska i nemačka, onda tek? Smile

Nikako Hrvatsku 1991. ne treba uspoređivati s NDH. U Hrvatskoj su činjeni sporadični i individualni zločini nad Srbima, dok to u NDH nije bio slučaj. NDH je biila zločinačka tvorevina u kojoj su planski ubijnai Srbi, Židovi i Romi, i neki Hrvati. NDH je na  svu sreću, srušena antifašističkim otporom pokrenutim u šumi Brezovica kod Siska kad je 22. lipnja 1941 osnovan prvi sisački partizanski odred, ujedno i prva antifašistička postrojba u tadašnjoj okupiranoj Europi. Prvi sisački partizanski odred=kolijevka antifašizma u okupiranoj Europi. Osnutak sisačkog odreda označio je početak organizirane antifašističke borbe u Hrvatskoj, u kojoj je aktivno sudjelovalo više od 500.000 hrvatskih građana. 13. lipnja 1943. godine osnutkom u Otočcu zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske udareni su ustavni temelji modernoj Hrvatskoj državi koja je davno odlučila stati na pobjedničku stranu. Treće zasjedanje ZAVNOH-a održano je u Topuskom 8. i 9. svibnja 1944. godine. Treće zasjedanje ZAVNOH-a je bio prvi pravi sabor Hrvatske na kome su, kao predstavnici naroda sudjelovali najbolji sinovi i kćeri antifašističke Hrvatske. Na tom povijesnom zasjedanju donesena je odluka po kojoj je ZAVNOH vrhovno zakonodavno i izvršno tijelo  Hrvatske. Tom odlukom Hrvatska je konstituirana kao država. Temelji Hrvatske ustvareni su u pobjedi antifašizma nad fašizmom. Bez antifašističkog pokreta današnja Hrvatska ne bi postojala. Odlukama ZAVNOH-a formirana je današnji oblik Hrvatske.
Ustavom iz 1963. Hrvatska je konstituirana kao jedan od 6 saveznih republika. Sukladno promjenama gospodarsko-političkog sustava 25. srpnja, promijenjena su državna obilježja, uklonjena je zvijezda petokraka sa zastave, proglašen je grb Republike Hrvatske sastavljen od šahiranog polja s 5 redaka i 5 stupaca. Ukratko Hrvatska je dobila današnji naziv, zastav, grb, himnu i obilježja.
1990. počela je balvan revolucija, početna faza oružane pobune Srba u Hrvatskoj, potaknute lažnom Miloševićevom antihrvatskom propagandom iz Srbije i dodatno potpomognute od velikosrpskih krugova u JNA.
Neposredni cilj je bila priprema za trajnu okupaciju dijela hrvatskog teritorija, stavljanjem istog pod pobunjenički nadzor odnosno izdvajanjem istog prostora iz ustavno-pravnog poredka Republike Hrvatske.
Na referendumu 19. svibnja 1991. za slobodnu i samostalnu Republiku Hrvatsku izjasnilo se 94.17% birača. Na temelju te opće narodne volje počela su medunarodna priznanja samostalne Hrvatske. 25. lipnja 1991. godine Hrvatski sabor je donio ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske proglašavajući Republiku Hrvatsku samostalnom i neovisnom državom.
To je bilo neprijateljski čin za srpsku manjinu u Hrvatskoj, koja se oštro pobunila protiv toga i prihvatila se oružja protiv hrvatskih vlasti kroz široko područje zemlje. Podržavao ih je srpski predsjednik Slobodan Milošević kao i vodstvo JNA, koje je bilo sastavljeno većinom od Srba.
Zatrovana Miloševićevom propagandom poodmakla faza zločinačke balvan revolucije prerasla je ustrelovito naoružavanje srpskog stanovništva u Hrvatskoj.
24. kolovoza 1991. godine počeo je sveopći napad neviđenih razmjera od strane JNA i četničkih paravojnih formacija na Vukovar. Frapantnim otporom hrvatskih branitelja grad je pao nakon puna 3 mjeseca od predviđena 2 dana.
U jeku brutallne velikosrpske agresije, 8. listopada 1991. donošena je odluka o raskidu svih državno-pravnih sveza na temelju kojih je zajedno s ostalim republikama i pokrajinama tvorila dosadašnju SFRJ, kada je Republika Hrvatska i formalno postala nezavisna država.
Hrvatska je međunarodno priznata 15. siječnja 1992.
JNA je skupa s četničkim paravojnim snagama i dalje silovito napadala Hrvatsku iz tzv samoproglašene "Republike Srpske Krajine". Hrvatska je u više navrata oslobađala dijelove okupiranog teritorija. Nakon brojnih neusojelih pregovora i odbijanja autonomije, kriptočetnički su interesei RSK izašli na vidjelo. Srbi nisu tražili samo teritorij RSK (u potpunosti očišćen od svih nesrpskih naroda), tražili si teritorij velike Srbije.
Hrvatska je vojska vremenom dodatno ojačala i nakon"Bljeska" u svibnju 1995. (u kojoj je oslobođena zapadna Slavonija) izvela Oluju u kolovozu 1995. U samo 4 dana, kirurški precizno tempirane i vojno- strateški briljantno izvedene akcije oslobođen je okupirani teritorij i zauvijek srušena četnička fatamorgana o velikoj Srbiji. Trijumfalnim rušenjem fašističke paradržave RSK, hrvatski su antifašisti dobili još jednu kolosalnu bitku protiv sumanute velikosrpske ideologije i krvoločnog fašističkpg režima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple Iphone 8+
jebacu onog koji mu odgovori na ovo Smile ko voli nek izvoli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
jebacu onog koji mu odgovori na ovo Smile ko voli nek izvoli Smile
  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Досадно брате ... а овај 2772 је изгледа дошао као кец на једанест  Smile

Је ли сине ... јеси то дошао овде специјално да окачиш тај текст а? Извали си како да копи-пејстујеш па си срећан?

Веки ово се не рачуна у одговор ... чисто да се разумемо.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
Miriše mi na inzaka80 ili klića-tako nešto. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 360 361 363 364 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:47:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.