Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:50:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650353 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
inziko ne odgovori nam na pitanje
oces prestati s separatizmom? Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50199
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Tebi treba anketa ? Herem ti se u zastavu u potpisu !  Smile

Застава остаје све док не одем у БГ...  Smile

Herem ti se u po zastave ma gde god bio , ti da odeš u Nemacku ti bi stao iza Nemacke zastave , covece krajnje je vreme da se opredeliš ko si i šta si ! Smile

Наравно да бих ставио Њемачку заставу, јер како би иначе другари знали да сам у Њемачкој... Како не капираш да је застава у профилу локацијска застава.   Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2009, 01:42:28 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Napišeš pored super marija u Srbiji sam ili u Republici Srpskoj sam , ja tu zastavu u obillježje ne stavljam nigde , cak ni nalepnicu na auto !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
Bosna je zemlja koja nudi primjer kako bi planeta trebala izgledati.
(Sarajevo-x.com)

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile sto se niste zalili,nije pomenuo vase piramide  Smile

Dodik: Nisam bosanski Srbin, nego Srbin!

"Mi ćemo donijeti svoj zakon o popisu, bez obzira što će neko reći da to nije validno i da to nije ono što traži EU", prijeti Dodik

Predsjednik manjeg bh. entiteta RS Milorad Dodik izjavio je danas da će taj entitet donijeti svoj zakon o popisu stanovništva ukoliko na listiću o popisu u BiH ne bude rubrika o etničkoj pripadnosti.

- Ako tako ne bude, mi ćemo donijeti svoj zakon o popisu, bez obzira što će neko reći da to nije validno i da to nije ono što traži EU - rekao je Dodik.

Komentarišući najavu poslanika SDA i Stranke za BiH da neće sutra u parlamentu BiH glasati za Prijedlog zakona o popisu stanovništva zbog rubrike ''nacionalnost'', Dodik je istakao da oni hoće da BiH pretvore u zemlju Bosanaca i da urade onako kako njima odgovara.

- Ja nisam bosanski Srbin. Ja sam Srbin i hoću da to bude tako - rekao je Dodik.

a sad ce cuveni historica moralles da nam objasni kako je familija dodik u stvari potekla od aboridzina jer to znaci u prevodu ptica dodo i slicne gluposti
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Nisam bosanski Srbin, nego Srbin!
Ja to stalno govorim i apelujem na druge da smo mi Srbi bez obzira gde živimo  , Republika Srpska ima i svoju zastavu i himnu i parlament i da ne nabrajam = država !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
pa vi i jeste srpska dijaspora, znaci niste bosanski srbi, sto znaci da ste agresori i da ste popali,opljackali i oteli bosansku zemlju...eto sta vam dodik govori,bravo, i ja to tvrdim i kad vam sutra ceric kaze mozete komotno da idete za srbiju pricatcete kako su muslimani vaki naki, fasisti ovo ono, ma zajebi to, eto i dodik vam to ponavlja...sto srpski narod moze iznjedrit kretena pa to nije normalno...jos pojedini svrsavaju na njegove izjave, a ja hajvana, pa vidite da svaki sat vremena lupi ponesto,zato odsad pa zauvjek treba porucit srbima da mi zelimo unitarnu drzavu i da je vrijeme da se sele u maticu kako kaze njihov voljeni vozd...glupson de kubson...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
...treba porucit srbima da mi zelimo unitarnu drzavu...
A, šta nas boli k...c šta vi želite ?
Niko vas ništa nije pitao ni kada se osnivala Republika Srpska, pa vas neće ni ubuduće niko pitati za to šta vi želite.
Fino rečeno...- vaša volja nije relevantni faktor.  Smile

Ako bude opet budala političara među vama koji misli na silu da pravi unitarnu Bosnu ( kao što je ta budala bio Alija početkom devedesetih ), i zaludi Muslimane sa tom idejom, najebaćete opet k'o što ste već jednom najebali.

IP sačuvana
social share
...obavljam prljave poslove za novac a protiv drzave i naroda...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II

OSVIJESTI SE, HARISE

Piše Vidosav Đurđević

Svjestan sam da danas malo ko kome piše i još svjesniji da malo il bilo kome ko odgovara. Pisma se malo pišu i malo odgovora na napisana i poslana dolazi

Evo jednog otvorenog pisma otvorenom neprijatelju naroda srpskog. E, pogodili ste ako ste na Haris-bega sarajevskog mislili. Mani se nas i naših poslova, znamo mi za tvoju alergiju na nas. Znamo da i blag povjetarac sa srpske strane ti u duši doživljavaš kao rušilački tornado. Sve ti smeta, ama baš sve s naše strane, i škola od bratskog naroda gdje će se djeca učiti.

Škola "Srbija" ti nemir u dušu nemirnu i zlom otrovanu unijela. Mi ćutasmo kada tvoji arapski prijatelji u Sarajevu đžamiju napraviše s imenom kralja nihova. Ćutasmo, jer je red ne paničiti za svaku sitnicu. Pitam se jesi li u Sarajevu živio i na Iliđžu odlazio onda kada je na njoj hotel "Srbija" goste primao, a to ko je i šta je ko nije mario. Tebi je, Harise, do inata, jesi neki inađžija, ličiš mi na Don Kihota boriš se protiv vjetrova s naše strane. Sve ti smeta, pravo si smetalo narodu u BiH onako neodređeno buniš se na svako pozitivno rješenje koje od nas dolazi. Jer, gdje mi pozitivni možemo biti kada u svojoj glavi samo crno vidiš i crno ti razum premrežilo. Teško i rijetko ti ime Republike Srpske preko usana prođe, a da ne spomeneš svoju alergiju i kažeš genocidna tvorevina. Kaži mi što se ti toliko boriš da s nama živiš, ako smo mi takvi kakvim ti i onaj ti maloumni sabrat Komšić o nama po svijetu glasine širite. Čudno je svakom normalnom čovjeku da želite živjeti s nama a o nama tako ružno i neargumentovano blebećete. Uravnoteži se i pokloni nevinim srpskim žrtvama. To tražiš da i mi učinimo, mi da činimo, a ti da laješ i na ljude i na zvijezde. Tvoja srbofobija je takvih razmjera da joj nema kraja, a početak joj znamo, to je još od onda kada ti ne dođe dovoljno arapskih koljača da nas sve pokoljete pa da se po našoj otađžbini širite. Preostade nas od vaših krivih noževa i zuluma turskog od pet vjekova. Znaš li da će doći vrijeme da ćeš jednom morati pred lice pravde stati pa objasniti ko i za šta dovede te svjetske pse rata da zločine čine uz tvoj amanet. Mora da si im bogatstvo i državljanstvo obećao za protivuslugu, ili si morao školarinu platiti. Ne širi mržnju i ne uzurpiraj svaki trenutak svojim frustacijama sud tražeći zaštitu nacionalnih interesa svog naroda koji je samo po tebi ugrožen. Još ne čuh da si u pozitivnom kontekstu spomenuo ostala dva naroda u ovoj zemlji koja je i njihova otađžbina ili domovina. Tvrdiš da je BiH zemlja cijela, jeste Harise cijela iz srpskog, hrvatskog i bošnjačkog dijela. To su ti činjenice, pomiri se s tim, pomiri biće ti lakše. Utuvi to sebi u glavu, utuvi ako možeš činjenicu koju i mala djeca znaju.

To što ti svojim sljedbenicima obećavaš neće i ne može da bude, neće Srbi i Hrvati da u đžamahiriji žive, Balkan je ovo vjetrovit i rovit. Neće, a ti im ništa ne možeš, preostaje ti da svoje jade jaduješ i sa svojom se ludom glavom boriš i u tvrd zid lupaš. Osvijesti se, jer u onom dešavanju ratnom nisi postigao zacrtane ciljeve a kako misliš to u miru, za okruglim stolom gdje i predstavnici ostala dva naroda pravo glasa imaju. Preglasavaš s onim "ljiljanom zlatnim" Komšićem, predstavnikom mog naroda. Kakva ti vajda od toga, ni to ti ne prolazi. Eto, ja ti napisah ne što te ne daj bože svevišnji mrzim, već da te opomenem da mržnja mržnju rađa. Stani, predahni, uhvati svježeg zraka koji iz razvijenog svijeta dolazi. Oredahni, možda ti mržnja manje bude kuljala iz duše otrovane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
BiH ne mari za srpske žrtve
M. KREMENOVIĆ | 20.09.2009 20:00

U ovom trenutku vodi se politička borba za očuvanje identiteta srpskog naroda u BiH i opstanak Republike Srpske, slično kao i u septembru 1995. godine kada je RS vojno odbranjena od hrvatske agresije, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Vlade RS, na jučerašnjoj centalnoj manifestaciji obilježavanja 14. godišnjice odbrane zapadnokrajiških opština od hrvatske agresije.

Centralna manifestacija počela je osveštanjem spomen-hrama Svete Petke i svetom arhijerejskom liturgijom, koju je služio Njegovo preosveštenstvo episkop banjolučki gospodin Jefrem, uz sasluženje sveštenstva Banjolučke eparhije.

- RS smo gradili krvlju i to najbolje zna narod zapadnokrajiških opština. Ta istorija naše borbe nikada ne smije biti zaboravljena, uprkos tome što nam nameću neke druge aršine istorije, koja nije bazirana na istini, činjenicama i pravdi - naglasio je Dodik.

Dodik je poručio da se BiH ne može graditi na štetu RS i identiteta srpskog naroda.

- Mi nismo bosanski Srbi, već Srbi koji žive i vole RS, a našim poginulim odužujemo se vjerovanjem da ovdje treba da žive Srbi - naglasio je Dodik.

Komentarišući činjenicu da za zločine hrvatske vojske počinjene u agresiji na zapadnokrajiške opštine RS - Kozarsku Dubicu, Novi Grad, Kostajnicu i Gradišku do danas niko nije odgovarao, Dodik je istakao da BiH nije zaiteresovana za naknadu štete i kažnjavanje zločina nad srpskim narodom.

- Događaji u zapadnom dijelu RS koji su imali obilježje hrvatske agresije, sigurno su u proteklim vremenima tretirani kao patriotski čin, a ne zločin, pa iz svega toga proizilazi da ti organi u BiH ne mogu i neće da prihvate činjenicu da je ovdje samo u nekoliko dana ubijeno više od stotinu ljudi, među kojim je bilo mnogo civila i da je učinjena znatna materijalna šteta - rekao je Dodik.

Pantelija Ćurguz, predsjedik Boračke organizacije RS, naglasio je da su u odbrani napadnutih zapadnokrajiških opština uložene velike žrtve i podsjetio na mučka ubijanja civilnog stanovništva.

- Bitka za Pounje i Potkozarje je bila presudna bitka za RS. Takav sjaj ima samo borba za koridor života, s tom razlikom što je ona vođena na početku, a odbrana zapadnokrajiških opština na samom kraju odbrambenog rata - istakao je Ćurguz.

Prema podacima Republičkog centra za istraživanje ratnih zločina, u agresiji Hrvatske vojske 18. i 19. septembra 1995. godine na području četiri pogranične opštine Republike Srpske - Kozarske Dubice, Novog Grada, Kostajnice i Gradiške, na izuzetno brutalan način ubijena su 104 civila i vojnika, te pričinjena ogromna materijalna šteta. Hrvatske snage uspjele su u noći 17. na 18. septembra 1995. godine na dva mjesta da pređu rijeku Unu - kod Novog Grada i Kozarske Dubice i probiju graničnu liniju odbrane. Za zločine hrvatske vojske počinjene tokom agresije na teritoriji zapadnokrajiških opština RS do danas niko nije odgovarao, uprkos tome što su prvi izvještaji o počinjenim ratnim zločinima protiv civilnog stanovništva nadležnim institucijama podneseni još 1996. godine.
VELIMIROVIĆ I Hag zatvorio oči

Vršilac dužnosti direktora Centra za istraživanje ratnih zločina Republike Srpske Janko Velimirović izjavio je da Haški tribunal nije uvažio obimnu dokumentaciju o počinjenim zločinima u agresiji Hrvatske vojske na zapadnokrajiške opštine Srpske u septembru 1995. godine.

Velimirović je potvrdio da Tužilaštvo BiH raspolaže svim dokazima i dokumentovanoj materijalnoj šteti o agresiji Hrvatske vojske na teritoriji opština Kozarska Dubica, Novi Grad, Kostajnica i Gradiška, ali do danas iz te institucije nema povratnih informacija da li se uopšte radi na tom predmetu.

- Opšteprihvaćeno mišljenje jeste to da je srpski narod izvršio agresiju u BiH, a u domaćoj i međunarodnoj javnosti niko ne spominje agresiju regularne Hrvatske vojske koja je u toku rata počinjena više puta, a u posljednjem navratu u zapadnom dijelu RS - rekao je Velimirović.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 15:51:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Dodik nastavlja po starom
Republiku Srpsku smo gradili krvlju

e-Novine

Photo: BETA/Saša Đorđević
Premijer Republike Srpske nastavio je sa negiranjem zločina u Tuzli, pomalo analizirao istoriju a sve to na ceremoniji povodom obilježavanja 14. godišnjice obrane zapadnokrajiških opština Republike Srpske

Ceremonija je održana ispred Spomen-hrama "Sveta Petka" u Kozarskoj Dubici uz prisustvo brojnih zvaničnika sa premjerom Dodikom na čelu, a odslužena je liturgija kojom je odata  počast palim borcima Kozarske Dubice u proteklom ratu

Banjalučki vladika Jefrem je uz sasluženje više svećenika osveštao hram koji je podignut u čast palim borcima Kozarske Dubice u proteklom ratu, a služena je i liturgija u čast stradalima. Brojne delegacije su položile vijence na spomen-ploče u porti, na kojima su ispisana imena 200 poginulih boraca, prenijele su banjalučke Nezavisne novine.

Središnjoj manifestaciji je prisustvovao i premijer RS Milorad Dodik, koji je rekao da je u rujnu 1995. godine RS vojno obranjena od hrvatske agresije, a da se danas vodi politička borba za identitet srpskog naroda u BiH i opstanak RS.

"Republiku Srpsku smo gradili krvlju, to najbolje zna narod zapadnokrajiških općina i ta povijest naše borbe nikada ne smije biti zaboravljena usprkos tome što nam nameću neke druge aršine te povijesti, koja nije bazirana na istini i činjenicama i pravdi", kazao je u nedjelju premijer RS Milorad Dodik.

Premijer RS govorio o bitkama koje su bile iza RS i političkoj borbi koja predstoji. On je kazao da se BiH ne može graditi na štetu RS i identiteta srpskog naroda. Komentirajući činjenicu da za navodne zločine Hrvatske vojske počinjene u agresiji na zapadnokrajiške općine - Kozarsku Dubicu, Novi Grad, Kostajnicu i Gradišku do danas nitko nije odgovarao, Dodik je rekao da BiH nije zainteresirana za naknadu štete i kažnjavanje zločina nad srpskim narodom:

"Događaji u zapadnom dijelu RS koji su imali obilježje hrvatske agresije sigurno su u proteklim vremenima tretirani kao patriotski čin, a ne zločin, pa iz toga proizlazi da ta tijela u BiH ne mogu i neće da prihvate činjenicu da je ovdje samo u nekoliko dana ubijeno više od stotinu ljudi, među kojima značajan broj civila i učinjena je značajna materijalna šteta".

Novinska agencija Srna prenijela je još jednu suludu izjavu premijera Republike Srpske koji je, komentirajući kritike povodom njegove izjave o Markalama i tuzlanskoj Kapiji, rekao da strani institut treba da izvrši supervještačenje tih slučajeva i da se on spreman ispričati ukoliko se potvrdi da nije u pravu kada je rekao da postoje nalazi drugačiji od sudskih verzija po kojima su za te zločine krivi Srbi. “Ja sam jasno rekao da postoje i nalazi koji su drugačiji od sudskih verzija po kojima su za te zločine krivi Srbi. Prateći proces generalu Đukiću za `tuzlansku Kapiju` vidio sam da postoje elementi za ono što sam kazao”, poručio je Dodik.

Dodik je još rekao da BiH nikada i nije bila država. Održao je i čas istorije pa je rekao kako od turske i austrougarske okupacije i aneksije, preko Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca pa zatim prve i druge Jugoslavije nigdje nije bilo BiH kao države.

Smatra da je referendum bez srpskih glasova početkom 1992. godine odveo jugoslovensku republiku u secesiju i krvavi rat. Objašnjava da je do Daytona na tom prostoru postojala krnja Republika BiH bez vlasti na teritoriji koje su držali Srbi i Hrvati. Nakon 1995. uspostavljena je BiH na teritoriju avnojske BiH koja nije bila država.

Dodik dalje lamentira kako neke bošnjačke strukture pokušavaju ukinuti Republiku Srpsku uz optužbe za agresiju, genocid i etničko čišćenje. Ispada da su Srbi, koji žive na prostoru BiH prije nego što su uopšte postojali Bošnjaci, sami na sebe izvršili agresiju, sami sebe ubijali i protjerivali.

"Danas su krivi što ne prihvaćaju bošnjačku istinu o proteklom ratu. Ispada da Srbi ne smiju ni govoriti ni obilježavati brojna stratišta na kojima su stradali srpski civili i zarobljenici, a za koje se i dan-danas najčešće konstatuje - za ove zločine još niko nije odgovarao", kazao je Dodik Nezavisnim novinama.

serator, kenjator...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:50:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.