Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:25:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650315 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50195
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Интересантна "амплитуда" вечерас.  Smile

Анкета: Да ли је БиХ пред распадом ?

91% ДА
9%  НЕ 

Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 00:10:00 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Tebi treba anketa ? Herem ti se u zastavu u potpisu !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
MZ, te pobrojane zemlje su jos uvijek svjetske velesile  Smile

Historijski let
Nebojša Stanojević, prvi Bosanac u svemiru

Početkom avgusta 2010. godine, vođa tima "Synergy Moon“ i Tuzlak sa adresom u Južnoj Africi Nebojša Stanojević i novinar Večernjeg lista“ iz Hrvatske Miroslav Ambruš-Kiš ostvarit će svoje snove letom u svemir.

Nebojša Stanojević

Nebojša Stanojević, pored toga što je javnosti poznat kao vođa svjetskog tima "Synergy Moon“ koji šalje robota na Mjesec, prvi je Bosanac/Hercegovac koji je 1992. godine pokrenuo bosansku ekspediciju oko svijeta.

Putovanje stoljeća započet će sa otoka Eua, najjužnijeg otoka pacifičke Kraljevine Tonge. Kralj ove države, George Tupou V, timu "Synergy Moon“ dodijelio je na poklon otok Eua na kome će se vršiti i lansiranje robota Tesle na Mjesec.

"Raketni tim našeg tima, firma Interorbital Systems razvila je komercijalni program za slanje turista u orbitu. Ova firma razvila je i novu raketu Neptune 1000, koja će s pilotom moći 'ugostiti' pet turista. Let naših članova tima će trajati 12 sati i letjet će brzinom od 25 do 30 hiljada kilometara na sat. Nakon što naprave devet krugova oko Zemlje, spustit će se negdje u Pacifiku", kazala je Belma Berberović, PR tima "Synergy Moon".

Stanojević tvrdi da je on jedan od onih rijetkih ljudi koji ne idu u krevet da sanjaju svoje snove, već ih on živi.

"Kada sam dobio ponudu za let, sa velikim oduševljenjem sam pristao i euforično iščekujem taj dan. Ova prilika je jedinstvena i sa velikom sigurnošću mogu reći da se ona pruža samo sretnima, a ja sam jedan od njih“, kazao je Stanojević.

Miroslav Ambruš-Kiš

Nebojši društvo u letu u svemir pravit će Miroslav Ambruš-Kiš, također član tima "Synergy Moon“, koji s Nebojšom ima dodirne tačke u strasti prema putovanju i zaljubljenosti u svemir i nove tehnologije.

"Fantaziram si, kako bi rekao Ćiro Blažević, da ima više nego dovoljno normalnih ljudi koji ne žele da kroz svoje vrijeme prohuje gluhi, slijepi i nijemi, i da mu ne budu svjedoci, nego se utapaju u čemeru. Možda je to najveća hrabrost koja se od nas danas može očekivati?“, pojašnjava on.

"Da je naš raketni tim napravio odličan posao potvrđuju to i činjenjice da na ovakvo putovanje čekaju Brad Pitt , Angelina Jolie i Madonna. Ukoliko vas zanimaju ovakva putovanja, potrebno je da izdvojite 800 hiljada dolara za jedan let u kapsuli koja će ponijeti pet putnika - turista s vođom puta i naravno da sačekate do 2012. godine, kada su predviđena prva svemirska komercijalna putovanja", ističe Berberović.

Naredni video prikazuje firmu Interorbital Systems koja je glavni "krivac" za Nebojšin let u svemir.

(Sarajevo-x.com)

Reportaža
Slučaj udružio istraživače iz bivše Jugoslavije na spektakularnom projektu
Srbin i Hrvat lete u kosmos
Autor: T. Trikić | 18.09.2009. - 05:00
Srbin i Hrvat lete u kosmos

-Miroslav Ambruš-Kiš, Nebojša Stanojević

Nebojša Stanojević, istraživač iz Tuzle na radu u Južnoj Africi, i Miroslav Ambruš-Kiš, novinar zagrebačkog „Večernjeg lista”, mogli bi već 2011. da se otisnu u orbitu u letelici američke kompanije „Interorbital sistems” i tako postanu prvi Srbin i prvi Hrvat u kosmosu, a pri tom za to neće dati ni pare iz svog džepa. Ova dvojica već prekaljenih pustolova kažu za „Blic” da je reč o revolucionarnom projektu privatnih komercijalnih letova novim tipom rakete kakav se dosad nije koristio i da će oni biti neka vrsta „eksperimentalnih zečeva”.

„Skoro sam sve već probao: išao sam više puta na putovanja oko sveta, skakao sam padobranom. Ostao je samo kosmos”, objašnjava Stanojević (40), koji je Tuzlu i Balkan napustio devedesetih godina kada je počeo rat u Bosni.
„Radio sam sve i svašta, a najviše filmsku produkciju i napredne kompjuterske sisteme”, dodaje naš sagovornik, koji je i jedan od osnivača grupe „Sinerdži Mun”, sastavljene od entuzijasta, umetnika, inženjera i istraživača koji sanjaju o naseljavanju Meseca.
„Reč je o timu od 48 članova iz 15 zemalja, među kojima je dosta naših ljudi poput Edina Omerdića, naučnika koji radi trenutno u Irskoj na konstruisanju podmornica bez ljudske posade. Uradili smo projekat robota za Mesec koji je ušao među 19 konkurenata za „Guglovo” takmičenje čiji je nagradni fond 30 miliona dolara”, objašnjava Stanojević. Robotičke naprave obuhvataju robotičko vozilo „Tesla” sa HD kamerama koje će moći da snimaju na Mesecu, i drugo vozilo za istraživanje.
Sa Ambruš-Kišom se, kaže, upoznao slučajno, kada je hrvatski novinar pisao članak o tome. Stanojević objašnjava da ponuda Ambruš-Kišu nema veze sa činjenicom da je on Srbin, a novinar Hrvat.
„Nacionalnost mi nikada nije bila bitna. Kad mi se javio Miroslav, oduševio sam se jer je on legenda. Ne zovu ga slučajno Doktor Mek. To je čovek koji se popeo na Everest i Anapurnu, prokrstario Amazon”, kaže istraživač kojeg smo zatekli u Tuzli, u poseti porodici.
Hrvatski novinar navodi da nije ni slutio da će mu radoznalost i malo „guglovanja” doneti kartu za let u orbitu.
„Radio sam na članku o robotu za Mesec kad mi je palo u oči da u grupi koja radi na tome ima ljudi s prezimenom na „ić”, pa sam odlučio da kontaktiram s Nebojšom. Kada je čuo ko sam, rekao mi je: ‘Sinko, pa ti si naš’. Sprijateljili smo se i ubrzo mi je ponudio da se priključim planovima za let u orbitu koji organizuje ‘Interorbital sistems’”, priča Ambruš-Kiš (55). „Veoma sam ponosan što sam dobio priliku da učestvujem u otvaranju nove stranice u istraživanja svemira”, kaže naš sagovornik i dodaje da se uopšte ne boji i da ima potpuno poverenje u rakete koje će zahvaljujući inovacijama imati dosta mekano uzletanje.
„Upravo sam dobio mejl u kojem mi iz Kalifornije traže mere - visinu, težinu... Počeo sam aktivno da radim na kondiciji, zasad vozeći bicikl”, navodi novinar i napominje da očekuje da će već do kraja godine otputovati u pustinji Mohavi, u Kaliforniji, gde je centar kompanije koja se od 1996. bavi razvojem komercijalnog lansiranja letelica i satelita u orbitu.
Prema Stanojevićevim rečima, psihofizičke pripreme će trajati verovatno godinu dana. Isprva je, kaže, za 2011. bila planirana bespilotna misija, ali će sada to biti modul planiran za dva probna pilota.
Raketa „Neptun 1.000” može da ponese 1.000 kilograma u nižu Zemljinu orbitu, a 60 kilograma da iznese do površine Meseca. Kapsula je konstruisana da u Zemljinoj orbiti izdrži oko 12 časova, odnosno da napravi osam krugova oko planete. Posada modula, koji ima sistem za spasavanje, biće po završetku leta izbačena padobranima u južni Pacifik, blizu poligona za lansiranje u Kraljevstvu Tonga.

Ne tako skupo zadovoljstvo
Posle probnog leta Stanojevića i Ambruš-Kiša u orbitu, koji se očekuje 2011, već 2012. počeće komercijalni letovi ovim tipom modula za koje će „karta” koštati 800.000 dolara po osobi. Poređenja radi, kosmički turista Kanađanin Gi Lalibert, koji se u Rusiji sprema da uskoro poleti u orbitu, platio je za to zadovoljstvo 35 miliona dolara.

Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 01:16:55 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
 Smile  ovo ce dotuci morallesa  Smile
pa gde se njegov idol izjasnio kao Srbin  Smile

U Sarajevu više Arapa nego Srba

Istina o stradanju srpskog naroda u Sarajevu tokom proteklog rata u BiH vjerovatno nikada neće u cijelosti biti otkrivena, ali bi popis stanovništva bio jedan od najznačajnijih koraka u tom smjeru.

Ovo je "Fokusu" rekao poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Slavko Jovičić, napomenuvši da upravo zbog toga Bošnjaci ne žele ni da čuju za popis stanovništva. Jovičić to objašnjava činjenicom da bi popis sigurno bacio potpuno novo svjetlo na dešavanja u BiH tokom rata, jer bi se na osnovu tih podataka utvrdilo ko je, u stvari, počinio etničko čišćenje.

- Ne treba nam bolji primjer od sarajevske opštine Ilidža, koja je sedamdesetih godina prošlog vijeka bila jedna od tri najperspektivnije i najrazvijenije opštine u bivšoj Jugoslaviji. Po popisu stanovništva iz 1971. godine u opštini Ilidža živjelo je 44,6 odsto Srba, 31 odsto Muslimana, zanemariv broj Hrvata i 18 odsto Jugoslovena, među kojima su opet najbrojniji bili Srbi. Samo dvije decenije kasnije, etnička slika Ilidže potpuno je promijenjena, tako da je 1991. godine tu živjelo 46 odsto Muslimana, 33 odsto Srba i 10,5 odsto Hrvata - naveo je Jovičić.

Srbi su, navodi on, sistematski čišćeni i protjerivani iz Sarajeva prije, tokom i poslije rata. Danas u glavnom gradu BiH, upozorava Jovičić, živi više Arapa nego Srba. On je kazao da je neposredno poslije rata na području Sarajeva bilo više od pet hiljada stanova u kojima su nekada živjeli Srbi, a koje ni danas niko ne traži, što samo po sebi govori o sudbini prijeratnih stanara.

Ukazao je na to i predsjednik Udruženja porodica nestalih sarajevsko-romanijskog regiona, Milan Mandić, koji je naglasio da Vlada Federacije BiH ima podatke prema kojima za šest i po hiljada stanova u Sarajevu nije podnesen zahtjev za vraćanje i pretpostavlja se da su u nekim od tih stanovima pobijene kompletne porodice srpske nacionalnosti.

- Ti stanovi se uglavnom nalaze u centralnim opštinama Sarajeva, odnosno u opštinama Centar, Novo Sarajevo, Novi grad i Stari grad. Udruženje je tražilo porodice koje su živjele u tim stanovima ili bilo koga ko bi mogao podnijeti zahtjev za vraćanje, ali, nažalost, bezuspješno, što ide u prilog mojim pretpostavkama da vlasnici više nisu živi - rekao je Mandić. Mandić je naglasio da bi se broj stanova za koje nikad nije podnesen zahtjev za vraćanje mogao kretati od osam hiljada do 10.000 i da je te podatke i svoje pretpostavke šta se moglo desiti s porodicama iz tih stanova prenio i predstavnicima vlasti u FBiH, kao i bivšem premijeru Vlade FBiH Nedžadu Brankoviću.

- Bojim se da vlasti u FBiH smišljeno i planski prikrivaju i zataškavaju zločine, ali i probleme sa kojima su se suočavali i suočavaju sarajevski Srbi i ne vjerujem da ćemo te probleme riješiti uz njihovu pomoć - dodao je Mandić.
Sandžaklije u srpskim stanovima

Milan Mandić je istakao da je na području Sarajeva tokom ratnog perioda nestalo nekoliko hiljada Srba i da podatke o vlasnicima tih stanova i članovima njihovih porodica Udruženje nije moglo dobiti ni od Agencije za istrage i zaštitu BiH i Obavještajno-bezbjednosne agencije. Prema njegovim riječima, sadašnji korisnici tih stanova jesu Bošnjaci, i to pretežno iz Sandžaka, koji su u ratnom i poratnom periodu intenzivnije počeli naseljavati područje Sarajeva. Isto tvrdi i Slavko Jovičić, koji navodi da su Sandžaklije još tokom ratnih godina protjerivali Srbe iz Sarajeva i oduzimali im stanove i kuće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50195
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24

Застава остаје све док не одем у БГ...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 01:43:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i

istina ,suzivot i normalna BIH je protiv interesa velikosrba ciji su obicni srbi poslusne sluge...prihvatanje istine,BIH ,kaznjavanje zlocina i ponistenje rezultata tih zlocina je politicko i stratesko samoubistvo srba kao naroda, jer srbi u BIH su sluge sramne politike velike srbije i ne odlucuju sami ni o cemu..ono o cemu oni odlucuju je vec servirano iz Beograda i oni su samo masa koja koristi ustavni polozaj za dezintegraciju BIH, a sve u korist velike srbije...srbi su satanizovani od svojih vjerskih i politickih vodja u tolikoj mjeri da oni vise ne znaju razumno prosudjivati stvari i gledati u buducnost i realno sagledavati i predvidjati stvari koje ce se desavati i koje se desavaju sad trenutno....srbi su jedini narod u svijetu koji svoj bioloski i svaki drugi opstanak brane fasizmom i najvecim oblicima segregacije i aparthejda prema drugim,jer imaju tu nesrecu da svo zlo im se servira ne od olosa iz srpskog naroda nego od najskolovanijih i najintelegentnijih struktura drustva(akademici,politicari i vjerski sluzbenici )
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
inziko tvoj separatizam je prvi sve poceo i samo tvoj separatizam sve moze da prekine
okani se segregacije i nacionalizma i vrati se u zajednicku drzavu!!!
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Застава остаје све док не одем у БГ...  Smile
Herem ti se u po zastave ma gde god bio , ti da odeš u Nemacku ti bi stao iza Nemacke zastave , covece krajnje je vreme da se opredeliš ko si i šta si ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
MSNBC o našoj zemlji
Bosna je primjer kako bi planeta trebala izgledati

MSNBC je objavio reportažu Richarda Bangsa, čovjeka koji je nedavno prvi put posjetio Bosnu i Hercegovinu. Iako se u našu zemlju zaputio sa skepsom, u svoju se domovinu vratio s puno pozitivnih iskustava. Portal Sarajevo-x.com vam donosi dio njegove reportaže.
Bosna kakvu znamo preko ratnih priloga koje smo gledali na televiziji - uništene zgrade s rupama od gelera na zidovima i ostali ožiljci okupiranog Sarajeva - čuvali su nas podalje od stvari koje o ovoj zemlji ne znamo. Ali istina je da je Bosna država koja ima prelijepu, raznovrsnu prirodu - bogate šume, planine koje još čekaju da budu osvojene, divlje rijeke s vodom tako čistom da je možete piti... Po mnogo čemu Bosna ima sve ono što je Evropa izgubila.

S Laurom Hubber s BBC-ja, koja je 1990-ih bila nastavnica u Sarajevu, zaputio sam se u Bosnu, sa skeptičnom pomirljivošću da ću tamo malo pješačiti, otići na rafting i popeti se na neku planinu. Najprije smo obišli Sutjesku, nacionalni park koji se prostire na 17.500 hektara, znači veći od neke manje države, bez da smo imali mapu ili vodiča.

Turizam je ovdje i dalje tajna. Nakon Sutjeske, popeli smo se na najviši vrh u Bosni, Maglić, koji se nalazi na granici s Crnom Gorom. Odavdje smo krenuli u potragu za medvjedima, vukovima, divljim kozama. Prije rata, Bosna je bila druga po redu po koncentraciji smeđih medvjeda u svijetu, odmah iza Kanade, te je imala, možda, najveći broj vukova u Evropi. Sad niko ne zna koliko ih je ostalo.

Kakogod na našem putovanju nismo vidjeli ni jednog medvjeda. Ni divlju kozu ni vuka. Samo polja divljeg cvijeća i mirišljavi planinski zrak.

Budući da je sunce pržilo, hladovinu smo pronašli u prvom eko motelu u Bosni, koji se zove Sunce.

A rijeka Neretva je bosanski Nil. I baš kao što Nil ima piramide, Temza London Bridge, Sena Eiffelov toranj, San Francisco Golden Gate, Bosna posljednjih 500 godina ima Stari most, graciozni most preko Neretve.

Most je u ratu srušila hrvatska vojska, ali devet godina nakon što je rat završio, 22. jula 2004. godine, Stari most je obnovljen i svečano otvoren.

Malo dalje od Mostara, na putu ka Jadranskom moru, smješten je Počitelj, umjetnička kolonija, a u blizini je i rijeka Buna. Još malo dalje je Međugorje, mjesto poznato po tome što postoji legenda da se 1981. godine tamo ukazala Djevica Marija.

Jedini problem je što je veliki dio prirodnih ljepota nepristupačan zbog mina, koje su u jednu ruku, spasile prirodu od čovjekove ruke. Tako i u šetnji kanjonom Rakitnice nailazimo na znak: "Pazi, mine".

Na jednoj od olimpijskih planina, Bjelašnici, nailazimo na bajkovito, i najudaljenije od civilizacije, selo Lukomir. Tu nam jedna od starijih žena, imena Rahima, pokazuje ovo selo koje djeluje nestvarno. Puslužuje nas kafom dok mi uživamo u pogledu.

Čini se kao da, dok ostatak svijeta pravi nepopravljive greške, bar što se tiče prirode, Bosna je zemlja koja nudi primjer kako bi planeta trebala izgledati.
(Sarajevo-x.com)
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Bosna je primjer kako bi planeta trebala izgledati

Smile Smile Smile

да да ... кад упече сунце хоћеш да умреш ... кад падне снег без ''грталице'' ни до комшије ... а тек што је функционална и уређења држава ... ма милина  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:25:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.