Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 12:01:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 651904 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
dosta vise nacionalsovinista,rasista,ksenofoba, islamofoba itd...ovo je pencilin za takve  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 23:01:27 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Jedeš li ti kad se upale kandilji ili ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Jedeš li ti kad se upale kandilji ili ?  Smile

to je moja privatna stvar...ja vrlo rijetko ispoljavam muslimanstvo, to nikoga ne treba da zanima...sve sto pisem je pro BiH...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ha-ha  Smile Smile Smile Ja bih se ubio kada bi jeo kad mi neko naredi da jedem  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k530i
Поновићу... "Трговац ти лаже са смијехом, жена лаже сузе просипљући, нико крупно ка' Турчин не лаже..." Smile

У Србију можемо само кад ви емигрирате у Анадолију, то што је потписало неколико "бошњака" ништа не значи када је гро муслимана био уз марионетску власт Анте Павелића и активно учествовао у покољима Срба, коме ти подмећеш те идиотарије.

to je ta pseudo istorija o kojoj govorim...i zbog takvih historicara poput tebe republika srpska je osudjena na propast...to se zove velikosrpska propaganda...da nije bilo punise racica i ubistva hrvatskih poslanika u beogradskoj skupstini 1930 i neke ne bi bilo ni ante pavelica...tako kaze jedan srpski akademik, ne ja...

То није псеудо историја то је Горски вијенац.Прочитај,поучно је  Smile

Радић,Старчевић и њихови истомишљеници ширили су антисрпску хистерију много пре тога и без икаквог реалног повода.Иста сте ви багра,лижете чизме док не дођете у ситуацију да ударите с јачим а онда нож у руке,а кад све прође пери руке и опет смо браћа до следеће туре.Е више не,нема Србин шта да тражи са вама у истој држави.Ви се бусајте у груди,причама о неким фиктивним јунацима и страдањима колико хоћете,Српска иде својим путем,а то је државна граница између нас и вас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 6300
dosta vise nacionalsovinista,rasista,ksenofoba, islamofoba itd...ovo je pencilin za takve  Smile Smile Smile
Dodaj i srbofobe tu, pa možda i da se složimo konačno oko nečega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Citat
znas da je on u ratu sa trebevica pucao iz snajpera po gradjanima sarajeva? 

Smile Smile Smile                   Smile Smile Smile                     Smile Smile Smile

Citat
to je ta pseudo istorija o kojoj govorim...i zbog takvih historicara poput tebe republika srpska je osudjena na propast...to se zove velikosrpska propaganda...da nije bilo punise racica i ubistva hrvatskih poslanika u beogradskoj skupstini 1930 i neke ne bi bilo ni ante pavelica...tako kaze jedan srpski akademik, ne ja...

Пуниша и компанија су само изданци перверзне идеологије комплексаша и душевног болесника Старчевића... Последица а не узрок!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Jeli ovaj zakon vazi i za gradjane Srbije?
Ipak da me ne uhapse na granici i da me ne osude na 20 god kada budem isao kod familije u RS  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Zvjezdan Misimović: "Privilegija je igrati za reprezentaciju BiH"
09. 09. 2009. • 15:32 S. B.

24SI - "Fudbalska groznica u BiH", natpis je u njemačkom listu "Kölner Stadt Anzeiger". Ovaj list piše o dobroj atmosferi u timu Bosne i Hercegovine, prenosi riječi Zvjezdana Misimovića kako je privilegija igrati za ovu reprezentaciju.

"Dugo vremena navijači nisu imali razloga za slavlje. Političari i funkcioneri saveza su stalno kvarili raspoloženje publike na tribinama. Jedno vrijeme su reprezentativci čak bojkotovali nacionalni tim iz protesta zbog korupcije i nekompetencije funkcionera".

Igrači jedva da dobiju nešto novca za svoje nastupe, kaže jedan domaći novinar. Oni igraju srcem, a ne zbog para.

Ipak, sa uspjesima reprezentacije identifikuju se uglavnom Bošnjaci. Igrači Srbi, poput Misimovića, su još uvijek izuzetak. U bosanskom labirintu sport je još uvijek zatočenik politike.

"Etnički identitet kod nas još uvijek stoji na prvom mjestu, kao da je istetoviran na čelu", žali se domaći novinar.

I dok trener Blažević šalje igrače u kabine, igrač Hoffenheima Vedad Ibišević kaže kako ne smatra da se sadašnji uspjesi reprezentacije mogu poistovijetiti sa procesom nacionalnog pomirenja, ali dodaje:

"Ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo, siguran sam da će cijela BiH stajati iza nas".

(dwelle)

svaka cast  Smile Smile Smile

Boris Tadić: "Ja sam rođen u Sarajevu... Naravno da navijam za BiH"
09. 09. 2009. • 12:56 S. B.

24SI - Fudbalska reprezentacija BiH je pokazala da ključ uspjeha za ovu zemlju nije "nacionalni ključ". Gotovo cijela država priželjkuje pobjedu u večerašnjem susretu selekcija BiH i Turske.

Pa ipak, nemaju svi političari u BiH pozitivan stav o uspjehu bh. fudbala. Premijer Republike Srpske Milorad Dodik ranije je izjavio kako mu državni tim ništa ne znači i da će za BiH navijati jedino kada ona bude igrala protiv Turske. Tog se obećanja, iako nerado, ipak sjetio juče na Palama gdje se susreo sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem.

"Šta BiH? Nemam pojma da igraju", kazao je Dodik te dodao: "Neka pobijedi BiH protiv Turske".

Za razliku od Dodika, Tadić se nije stidio svog porijekla, a pokazao je i više patriotizma.

"Da ne bude nikakve dileme, ja sam rođen u Sarajevu. Naravno da navijam za BiH", rekao je Tadić.

Dodikovog obećanja sjetili su se i građani Sarajeva.

"Ja mislim da on folira malo, da je i njemu drago da pobijedi BiH. Ipak je i on tu rođen. I mislim da on inače navija za BiH, samo neće da kaže", ističe građanin Sarajeva.

Čini se da je serija pobjeda bh. fudbalera ipak inspirisala multietničku podršku reprezentaciji i njenom selektoru. Ćiro Blažević je svojevremeno izjavio kako u BiH želi jedinstvo. Kazao je da u reprezentaciju neće zvati Hrvate, Srbe ili Bošnjake, već dobre igrače. Pokazalo se kako je upravo to ključ uspjeha za BiH.

(dwelle)

koliko je boki iskren, Bog zna  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Stvarno vrunac gluposti i bezobrazluka postavljati postove sada i one vezano za sport koji blage veze nemaju sa temom .Ocigledno je da si se pogubio usled sznanja da ste 0 od naroda i da s vama niko nece da živi , to je buducnost na ovom prostoru , jedino ste dobri za izbegavanja !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 12:01:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.