Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Apr 2026, 06:21:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 698423 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II
nemoj ziv bio pisat vise...inace samo vi svetosavci ste poznati po bunama i ustancima protiv okupatora, jel de???
...500godina su vam dede setali opanke,dok im je agataslacio zene,tetke,strine,kcerke...pa kad je nakon 500godina osmansko carstvo pocelo da puca po svim savovima(nakon sto su dobili batine austrougarske, rusije, poljske, bugarske...) onda su srbi kakvi vec jesu,poceli da udaraju po vec mrtvom konju  Smile
pa da,mi smo samo udarali po najvecim ‚‚mrtvim konjima‚‚‚  otomanima,austrougarima,bugarima,nacistima,mad asu u to vreme ih zvali najvecih zemljama...a vi?
kako se zoves? imas tursko ime a prezime ti na ić? idi obesise o dud....

branili ste tako sto ste sa turcima na nikopolju pobili najbolje evropske vitezove, ne lazi vise, dosta SANU istorije...
sto se tice drugog pasusa, mogi ti reci da je naucno dokazano da je serbaljima prva dva vijeka bilo bolje pod turskom upravom, negoli pod srednjevjekovnom srpskom vlastelom...
i sta ce biti u buducnosti, to samo Bog zna, ali nema vise ni JNA ni oruzja u izobilju, vrijeme sto dulje prolazi nama ide u korist...
svako ko je punoljetan, a podrzava radovana i ratka zasluzuje metak u celo Smile
kao prvo prestani da citiras dukljanina,njemu se smeju i na njegovom forumu, a ti ovde ispadas budala.
drugo,rekoh vec,pa da se ponovim,deder sto pre ustajte na oruzje,pa da zavrsavamo posao, samo nemoj posle iz baden-badena da kukas kako smo genocidni  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
...bio sam do Republike Srpske pre nekih mesec dana...zaboravio sam ranije da postavim slike i utiske... Smile
Uglavnom, od BiH ni traga :

Rinaka će prepoznati ovaj park :

Svratih i do :

Lepo potroših dosta dinara, niko me nije ni pitao da li imam marke...niti mi ih je iko tražio.
Od prodavnica, kafića...plaćao sam kao u centru Beograda... Smile
Po tome, RS je već deo Srbije...a i novi most preko Rače je gotov...još pristupne puteve da urade...  Smile

« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 18:14:07 od neshaoct »
IP sačuvana
social share
...obavljam prljave poslove za novac a protiv drzave i naroda...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
nemoj ziv bio pisat vise...inace samo vi svetosavci ste poznati po bunama i ustancima protiv okupatora, jel de???
...500godina su vam dede setali opanke,dok im je agataslacio zene,tetke,strine,kcerke...pa kad je nakon 500godina osmansko carstvo pocelo da puca po svim savovima(nakon sto su dobili batine austrougarske, rusije, poljske, bugarske...) onda su srbi kakvi vec jesu,poceli da udaraju po vec mrtvom konju  Smile
pa da,mi smo samo udarali po najvecim ‚‚mrtvim konjima‚‚‚  otomanima,austrougarima,bugarima,nacistima,mad asu u to vreme ih zvali najvecih zemljama...a vi?
kako se zoves? imas tursko ime a prezime ti na ić? idi obesise o dud....

branili ste tako sto ste sa turcima na nikopolju pobili najbolje evropske vitezove, ne lazi vise, dosta SANU istorije...
sto se tice drugog pasusa, mogi ti reci da je naucno dokazano da je serbaljima prva dva vijeka bilo bolje pod turskom upravom, negoli pod srednjevjekovnom srpskom vlastelom...
i sta ce biti u buducnosti, to samo Bog zna, ali nema vise ni JNA ni oruzja u izobilju, vrijeme sto dulje prolazi nama ide u korist...
svako ko je punoljetan, a podrzava radovana i ratka zasluzuje metak u celo Smile
kao prvo prestani da citiras dukljanina,njemu se smeju i na njegovom forumu, a ti ovde ispadas budala.
drugo,rekoh vec,pa da se ponovim,deder sto pre ustajte na oruzje,pa da zavrsavamo posao, samo nemoj posle iz baden-badena da kukas kako smo genocidni  Smile

ajde navedi mi jedan primjer gdje ste vi srbi udarali po nacistima, nigdje, pogotovo vi cetnici koji ste bili njihovi saradnici ???  Smile

ja se samo ponekad sluzim dukljanovim izvorima i ovdje vam razbijam historiju na param parcad...

nemam tursko ime, imam arapsko...cudno ha, nikad arapi nisu bili, a ni vladali balkanom? ne prosipaj se vise majke ti... Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Razbio si se ti o sopstvene sulude teorije. Da li ste "Na Drini ćuprija " preveli na Bosanski jezik? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
ja se samo ponekad sluzim dukljanovim izvorima i ovdje vam razbijam historiju na param parcad...

ово иде у потпис ...  Smile Smile Smile

Citat
ajde navedi mi jedan primjer gdje ste vi srbi udarali po nacistima, nigdje, pogotovo vi cetnici koji ste bili njihovi saradnici

Јбга ... ти и онако признајеш само историју са www.truebosnisanhistory.ba  Smile ... а тамо не пише да се мој ђедо у четницима тукао са Швабама око Романије  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 20:18:04 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Frizider
Citat

Hahahahah vid' hibrida........ Pa ti sam sebe demantujes tekstovima jer ih ne citas pre nego sto postavis. Sledeci put ogrni zenu u tepih pa lepo na putu do raketa svrni do biblioteke, ako neces da citas na srpskom ima istorijskih knjiga i na engleskom  Smile ima verovatno i na arpskom posto si ti beduin, neces imati problema sa jezikom ipak su ti, jelte, te zvrljotine maternji.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ako mu je Arapski maternji, očev mu je Srpski ,jezik. Kada se to smućka dobija se Bošnjački. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II

nemam tursko ime, imam arapsko...cudno ha, nikad arapi nisu bili, a ni vladali balkanom? ne prosipaj se vise majke ti... Smile
Smile Smile Smile
e moj shabane arapski,el guzonja,sta kazes,nikad arapi ovde nisu bili? e moj strucnjaku. u stvari,posto i negiras Srbe nije ni cudo sto puletas.nego,n rece mi arapine,sto imas ić na kraju?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
nemam tursko ime, imam arapsko...cudno ha, nikad arapi nisu bili, a ni vladali balkanom? ne prosipaj se vise majke ti...

produktu odnosa medjeda i bukve(zanemaricemo sto se medjed kasnije pokajao) Smile....a ne komentarises svoje prezime...hebe te ono "ic" Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Ako mu je Arapski maternji, očev mu je Srpski ,jezik. Kada se to smućka dobija se Bošnjački. Smile

hoću da mi ti objasniš bajku da su Škoti nekakvi Škoti, pošto pričaju engleski... znači nećemo bajke, Škoti da ne glume Škote, pričaju engleski, to su Englezi nećemo bajke, hoćemo pravu istoriju -SPC I SANU.   Smile Smile Smile Smile

sto se tice imena "srpskih", ne postoje takva, postoje poneka, ali vecinom to su slavenska imena Wink
« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 22:56:32 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Apr 2026, 06:21:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.