Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:51:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 648705 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
On nije bio car, genije! Smile
I niko nije rekao da postoje 3 Boga! Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 11:43:42 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A owom teologu da odgoworim da ne postoje 3 Boga,vec samo jedan,koji je i moj,kao i tvoj,samo ga razlicite religije svaka na svoj nacin interpretira...
A kad wec goworimo o klanju i pedofiliji,znate li isto tako da je jedan srpski car(nemanjic),kasnije proglasen svecem,ozenio neko dijete od 5god,a silovo je sa 7...toliko o religiji od mene...
Poredis babe i zabe, ne moze se zivot jednog vernika (bio om kralj, paor ili nesto trece) staviti pod istu lupu kao zivot nekoga ko je za sebe tvrdio da je bozji izaslanik. Jer, ako je vernik u krivu pa bio on i kralj neke teritorije to se ne dotice religije kao takve, ali ako je osoba koja za sebe tvrdi da je bozji izaslanik u krivu, posebno ako je uz to i autor pratece svete knjige, e onda citava koncepcija pada kao kula od karata Smile

Clanovi kraljevskih porodica su inace veoma cesto stupali u brakove medjusobno iz cisto politickih pobuda da bi ucvrstili ili prosirili svoju vlast nad drugim oblastima. Kod gospodina Muhameda nema nikakvih dokaza da se radilo o tzv braku iz interesa nego sve ukazuje na to da se radilo o klasicnom braku, sa svim sto iz toga sledi. A to sto je voleo mlado meso nije bio jedini njegov greh. Muhamed je bio i okrutan i vlastoljubiv, ubijanjem i masakriranjem je sirio svoju vlast i veru isto ili gore od drugih siledzija tog doba, to nikako nisu niti mogu biti dela bilo kakvog bozjeg izaslanika. Poredis njega s jedne strane i Isusa ili Budu sa druge strane, i postaje ti jasno zasto neki delovi sveta izgledaju upravo kako izgledaju, stvari su u tom smislu veoma predvidive...

A vezano za 3 ili vise Bogova, ne znam odakle ti to, doduse tvoj brat po veri poligamista Zukorlic u danasnjem intervjuu upravo tako nesto implicira :

"- Izvinite, ali ja „Bože pravde“ ne doživljavam kao svoju himnu, jer se od prvog do zadnjeg stiha pominje samo hrišćanski bog"

Ovu i niz drugih nebuloza mozete ovde procitati: http://www.alo.rs/politika/17021/Boze_pravde_nije_moja_himna
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 12:34:52 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
ne osjecam se bas kompetentnim da dublje ulazim u diskusije o religiji...nije moje podrucje i tu cu stati...cuo sam za te navode iz twog posta,necu ih pravdat,ali cu ti postavit jedno pitanje jesi svjestan koliko su stete,rusewina,pljacke,paljewina i ubijenih ljudi iza sebe ostavili krstasi u svojim pohodima po evropi,bliskom istoku,a oni su ko biva sirili hriscanstwo,kao religiju mira i ljubavi,pa onda inkwizicija?owo ja tebi nako laicki...
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 21:56:05 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
E pa sad, ajde da pitamo isto za osmanlije koji su širili islam po ovom kraju evrope... Sa druge strane pravoslavni hrišćani nisu imali ni inkviziciju ni krstaške pohode...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
BlackBerry 8800
Citat
ljudi iza sebe ostavili krstasi u svojim pohodima po evropi,bliskom istoku,a oni su ko biva sirili hriscanstwo,kao religiju mira i ljubavi,pa onda inkwizicija?owo ja tebi nako laicki...
Krstasi nisu bili hriscani nego ubice i alkoholicari.Postoji primer kada su zauzeli Carigrad.Posto su zauzeli ceo grad usli su sa konjima u crkvu Sv.Sofije,gde su skakali po oltaru,razbijali i krali sve sto su uspeli da dohvate.Za inkviziciju nije potreban ni jedan komentar Smile.Hteo bih da napomenem da su i krstaski ratovi i inkvizicija tvorevina katolicke crkve.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
ne osjecam se bas kompetentnim da dublje ulazim u diskusije

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
@KGB ja imam dokaze,konkretno u srpskom slucaju,da je srbima prwih par vjekova pod osmanlijama bio mnogo bolji polozaj u odnosu na onaj kad je srpska vlast(cak mislim da se oni nisu smatrali serbima) bila nadredjena istim,jer su serbi bili ratari,maltene tretirani kao polurobovi,nisu imali uopce slobodu kretanja...to i srpski istoricari stidljivo potvrdjuju...naravno tesko je bilo pravoslavnim pod turcima nema sumnje,al puno gore su prosli katoli
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
BlackBerry 8800
Citat
@KGB ja imam dokaze,konkretno u srpskom slucaju,da je srbima prwih par vjekova pod osmanlijama bio mnogo bolji polozaj u odnosu na onaj kad je srpska vlast(cak mislim da se oni nisu smatrali serbima) bila nadredjena istim,jer su serbi bili ratari,maltene tretirani kao polurobovi,nisu imali uopce slobodu kretanja...to i srpski istoricari stidljivo potvrdjuju...naravno tesko je bilo pravoslavnim pod turcima nema sumnje,al puno gore su prosli katoli
To i jeste tacno,ali se odnosi na prvi vek srpskog robovanja,a sto nepomenes i onih 3 veka gde je polozaj Srba  bio jedan od najtezih u Evropi.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Ali je činjenica da su skoro svi srpski srednjovekovni gradovi potpuno uništeni od strane turaka, a i danas se vide posledice turskih pohoda i okupacije na Balkanu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
I kakve sve ovo ima veze sa buducnoscu Republike Srpske? Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:51:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.