Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:49:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 648435 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
Karu mažem s čistom guščiom mašću!!!
Idi Moki maži karu , pozovi i druga iz Austrije pa si mažite naizmenicno !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
BlackBerry 8800
Citat
ajmo istoricari novkomponovani da cujem jel vam ovo poznato i ustvari sta predstavlja? mislim da bi zgodno bilo ugradit ovako nesgto slicno i na grb rs-a..
Ako se ne varam to je zastava ustanicke Srbije u periodu od 1804g. do 1813g.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Wildfire S
Зен тотални Лајте  Smile Smile

Иначе у праву је Лајт гледе тебе Мокили ... огромној већини оних који су пратили твоје постове у корену си сасекао вољу за упознавањем било чега везаног за муслимане ... о суживоту да не причамо  Smile

Најзаслужнији за независност РС ће бити људи као Ринака, а раме уз раме са таквима ... људи као ти ... Немаш појма колико си доброг учинио за РС  Smile

Нећемо подцењивати ни утицај оног Бечлије ... једина која конкретно ништа није учинила за РС, већ само за мултиетничку БиХ је мала Јуве ... а таквих је мало ... ниво статистичке грешке ...

Елем у име будуће независности РС желим да вам честитам на вашем доприносу  Smile Smile Smile Smile

Ih, kad sam ja to tvrdio... još na prvom Moralesovom nalogu. Smile
Sama njegova pojava tera ljude da se udruže... posebno kad čitaju one njegove falsifikate i kvazi istoriju.
Vodeći se time da uništi stavove i demorališe Srbe, javio se kontraefekat i naterao je ljude da više istažuju svoju prošlost i da više zahtevaju ono što im inače pripada... a sa slikom zajedničkog neprijatelja, da zaborave na svoje različitosti i stavove koji su u konfliktu.
Da se ignorantno postavio i da nije čačkao mečku, postigao bi više uspeha. Smile
Ovako, zasr'o je stvar... s njegove strane. Smile
A u međuvremenu je diskreditovao samog sebe kao sagovornika pa ga više niko ne jebe 2% i ne uzima za ozbiljno.

Hvala Moki na svemu.  Smile
Na ovom forumu si nesvesno više uradio za RS nego iko. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
Citat
ajmo istoricari novkomponovani da cujem jel vam ovo poznato i ustvari sta predstavlja? mislim da bi zgodno bilo ugradit ovako nesgto slicno i na grb rs-a..
Ako se ne varam to je zastava ustanicke Srbije u periodu od 1804g. do 1813g.
Ne varas se, to je Karadjordjev barjak.
nzko se pita za ovog vepra sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja sam Srbin i divno se osecam zbog toga , ponosan sam na svoje predke što nisu pljunuli na svoju veru i prešli na islam !  Smile

Ти имаш један проблем, а то је да ти је са једне стране мило што ти преци нису напустили хришћанство и прешли на ислам, док овамо кажеш да си агностик и да нећеш да живиш као вјерник. Па одлучи се...  Smile

Ако ти је неважна вјера чему онда ово пишеш ?
Iako nije meni upuceno, ne znam sto bi tako nesto bilo medjusobno iskljucivo? Ni ja nisam vernik, ali sam svakako u stanju da cenim Isusa kao osobu koja je sirila poruku mira, ljubavi i tolerancije i koji je na kraju tu poruku platio svojim zivotom. Stavise, ako dopustim mogucnost postojanja Boga onda sam ubedjen da je on najblizi hriscanskom tumacenju Boga, odnosno jednog pravednog Boga koji ne favorizuje jedan narod u odnosu na druge (judaizam) i ciji izaslanik nije covek koji ubija neistomisljenike i zlostavlja malu decu (islam). Svakako je bolje verovati u poruku osobe poput Isusa nego u poruku jednog koljaca, bez obzira da li gledamo iz ugla vernika, ateiste ili agnostika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Nije istina,ja znam sta je kultura dijaloga,ali toga s wase strane nije bilo,u pocetku bijah vrlo blag i korektan u iznosenju stavova ali sve moje inicijative,tvrdnje su na noz docekane...ja ne podnosim lazi i jeftinu propagandu...skidam kapu sam par ljudi s ovog foruma,ali eto i njih ste proglasili i etiketirali nekim nimalo lijepim epitetima...ja sam uwjek bio za multikulturnu i gradjansku bosnu,u takwoj sredini i ziwim,ali problem nije inzko,problem je u wasim politicarima koji su wam isprali mozak,koji siju i sire mrznju...vrlo ste iskljuciwi prema neistomisljenicima,pogotovo ako pripadaju drugim narodima...kao sto vi tvrdite da sam ja kao pojedinac puno uradio na homogenizaciji srba i ideje o nezavisnoj  rs,i ja mogu tvrdit da medju wama ima sam 5posto ljudi koji su normalni i s kojima bi se mogla pravit kakva takva drzava...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
Nije istina,ja znam sta je kultura dijaloga,ali toga s wase strane nije bilo,u pocetku bijah vrlo blag i korektan u iznosenju stavova ali sve moje inicijative,tvrdnje su na noz docekane...ja ne podnosim lazi i jeftinu propagandu...skidam kapu sam par ljudi s ovog foruma,ali eto i njih ste proglasili i etiketirali nekim nimalo lijepim epitetima...ja sam uwjek bio za multikulturnu i gradjansku bosnu,u takwoj sredini i ziwim,ali problem nije inzko,problem je u wasim politicarima koji su wam isprali mozak,koji siju i sire mrznju...vrlo ste iskljuciwi prema neistomisljenicima,pogotovo ako pripadaju drugim narodima...kao sto vi tvrdite da sam ja kao pojedinac puno uradio na homogenizaciji srba i ideje o nezavisnoj  rs,i ja mogu tvrdit da medju wama ima sam 5posto ljudi koji su normalni i s kojima bi se mogla pravit kakva takva drzava...

Sinko, glasali ste da nećete sa nama u državi početkom 90-tih.
koji moj sad hoćete?
I mi smo za multikulturnu, višeetničku, građansku, ali ne Bosnu... Bosna nije zaslužila da postoji više
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
A owom teologu da odgoworim da ne postoje 3 Boga,vec samo jedan,koji je i moj,kao i tvoj,samo ga razlicite religije svaka na svoj nacin interpretira...
A kad wec goworimo o klanju i pedofiliji,znate li isto tako da je jedan srpski car(nemanjic),kasnije proglasen svecem,ozenio neko dijete od 5god,a silovo je sa 7...toliko o religiji od mene...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
A owom teologu da odgoworim da ne postoje 3 Boga,vec samo jedan,koji je i moj,kao i tvoj,samo ga razlicite religije svaka na svoj nacin interpretira...
A kad wec goworimo o klanju i pedofiliji,znate li isto tako da je jedan srpski car(nemanjic),kasnije proglasen svecem,ozenio neko dijete od 5god,a silovo je sa 7...toliko o religiji od mene...

Ne lupaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

a počinje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:49:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.