Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 646743 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Kažem ja tebi , necemo da živimo sa vama i tacka .  Smile

ne moras, jb mi se...ev danas sam razgovaro sa jednom malom iz rs-a, isla po vizu u sarajevo, kaze voli seher, voli bosnu, nidje ni teherena, a ni pretjerane islamizacije medju narodom...

Ivanić: Dodik je u ozbiljnim problemima
06.07.2009. u 07:44

Premijer RS Milorad Dodik je u ozbiljnim problemima, a predlaganjem formiranja koncentracione vlade on samo želi sa sebe skinuti odgovornost za trenutno stanje, izjavio je predsjedik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić.

Ivanić je uvjeren da su Dodikova promišljanja da opoziciji u Republici Srpskoj predloži formiranje koncentracione vlade, pod izlikom da se prevladaju ekonomski problemi, nesumnjiv pokazatelj puno težeg stanja u RS-u od onoga kako se to predstavlja javnosti.

"Koncentraciona vlada se nudi kada je stanje katastrofalno i kada postoje ogromni ekononomski problemi. Evidentno je da je težina ekonomskih problema vrlo velika, da se oni zasad prikrivaju. Ako Dodik i njegova vlada ne mogu odgovoriti na ekonomske izazove, trebaju podnijeti ostavku i da se tada eventualno razmišlja o nekoj koncentracionoj vladi ili, eventualno, o izborima", kaže Ivanić.

Ivanić smatra da vladajuće stranke jedino može spasiti aranžman s Međunarodnim monetarnim fondom. Drugim riječima, aranžman je dobro došao da se građanima zamagle oči pred ekonomskim kolapsom i uoči 2010. godine, kada se trebaju održati naredni opći izbori. "Obim pomoći koji MMF sprema vladajućim strankama zaista je izuzetno značajan, ako stvarno dođe toliki iznos novca MMF će spasiti vladajuće strukture, kako u Federaciji, tako i u RS-u."

Međutim, ukoliko bosanskohercegovačke vlasti ne budu uspjele održati situaciju pod kontrolom, Ivanić tvrdi da će zatražiti održavanje vanrednih izbora. "Ako ekonomska kriza eksplodira, mislim da neće biti druge nego da se tada u tim uslovima ide sa vanrednim izborima." Mogućnost održavanja vanrednih izbora razlog je više zašto vladajuće stranke u stand buy aranžmanu sa MMF-om vide jedini lijek za trenutnu situaciju, odnosno za prikrivanje dosadašnjih grijehova.

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
nidje ni teherena, a ni pretjerane islamizacije medju narodom...
Ma milina božija , žene hodaju zabradjene u dimijama , trotoari ofarbani u zeleno , momci u trofrtalkama , kineza više nego Srba i Hrvata , stvarno super ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Citat
Ma milina božija , žene hodaju zabradjene u dimijama , trotoari ofarbani u zeleno , momci u trofrtalkama , kineza više nego Srba i Hrvata , stvarno super ...

uh ma stvarno si me ubjedio, nema ovo sto ti napises su pravii istiniti argumenti...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 18:02:25 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
ne moras, jb mi se...ev danas sam razgovaro sa jednom malom iz rs-a, isla po vizu u sarajevo, kaze voli seher, voli bosnu, nidje ni teherena, a ni pretjerane islamizacije medju narodom...

aj priznaj da si slagao, nećemo ti ništa...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Citat

nisam slago nista, isla po nejmacku vizu, a inace je iz ne sjecam se ili gradiske ili sprca Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
uh ma stvarno si me ubjedio, nema ovo sto ti napises su pravii istiniti argumenti...
Ja sam Sarajevom hodao kada se ti nisi ni rodio , idem i sada cesto , jedno cu ti reci ,Sarajevo se vratilo unazad , Sarajevo je postalo jednonacionalno verski grad , jedini spas za sarajevo je da postane distrikt !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

nisam slago nista, isla po nejmacku vizu, a inace je iz ne sjecam se ili gradiske ili sprca Smile
i veli, voli bosnu, šeher, smatra da je stanovnik genocidne tvorevine? Lažeš Moki...
a šta ti znači ovo nema pretjerane islamizacije? Ti odlučuješ šta je pretjerano...  Smile

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
a šta kažeš,zeleni su vam trotoari jer odmaraju oči...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

Не вређај Техеран...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
BlackBerry 8800
Citat
Не вређај Техеран...
Ma nije to Teheran to je Islamabad. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.