Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:33:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 646435 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
Живела... Живела.... Краљевина Бocнa !!!
evo ja cu vam dam Tvrtka pa uzivajte  Smile

borislave,posto necete da priznate da su Srbi ubijani u ratu,vec se tvrdi kako su 20.000 srba ubili srbi,ja ne priznajem vase zrtve.cak sta vise,sad cu i ja da kenjam o izmisljenim podacima.

kako bese: ubijeno 250.000 muslimama,na kraju ispade ni 30.000
silovano 150.000 zena. na kraju jedva nadjoste 5 za sudjenja razna  Smile
proterano 1.500.000 ljudi iz BiH,vecinom muslimana.pa ko ostade na liniji fronta  Smile
bla bla bla
srebrenica-divan grad u RS,imamo godisnje okupljanje turista iz drugog entiteta,na kahvu i rahatlokum  Smile

boli? pa tek ce da boli,ja ne koristim guscju mast  trpam samo na suvo i sveze izbrijano Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 115
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
wayman jel ti zena obrijana dole, mislim na intimnom mjestu, strasno me fasciniraju price o snajama zapustenim.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje, starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola, nikad ovo biti nece zemlja dusmanska, odgojila majka Bosna prsa junacka.    .    .    Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Ej ba to su bili podaci kojim se manipulisalo u ratu i netom poslije,ja se ne libim da jawno priznam da je BiH izginulo oko 100 hiljada ljudi svih narodnosti,doduse 70posto Bosnjaka...a to su podaci IDC-a,ne znam koliko su vjerodostojni prema vama jer su smjesteni u federaciji,al srbi su i ovu instituciju,kao i sve druge zajednicke minirali...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
,ja se ne libim da jawno priznam da je BiH izginulo oko 100 hiljada ljudi svih narodnosti,doduse 70posto Bosnjaka

pa jbg...glupavi uvek najvise ginu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Mislis na nenaouruzane civile...kad je rijec o vojnicima,tu smo negdje sa srbima i to sad daleko manjim kolicinama oruzja i MTS-a,pa ti vidi,a uzmi i to da je danas situacija sa oruzjem podjednaka na sve 3 strane...srbi danas da se nadju u ratu ne bi prosli ko 92ge,zato se dodo i republikanci ovih dana razmecu sa nekim 'pacifistickim' izjavama...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Mislis na nenaouruzane civile

ne...mislim na glupave...onih 70% sto ti rece Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Znaci mrtwi su glupawi,pa i srba je poginulo...zakljucak?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
wayman jel ti zena obrijana dole, mislim na intimnom mjestu, strasno me fasciniraju price o snajama zapustenim.
Smile  vidim volis da sanjas,ko o jedinstvenoj bosni
Znaci mrtwi su glupawi,pa i srba je poginulo...zakljucak?
to su onih 30% pametnih na zalost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Мокили нас је Нато тукао у више наврата ... па смо опет ту где јесмо ... што се вас тиче ... за вас важи оно што би рекао Чарлс Баркли ''не улази у фрку кад си слабији''  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 13:59:37 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Живела... Живела.... Краљевина Бocнa !!!
evo ja cu vam dam Tvrtka pa uzivajte  Smile

Ha ha care  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:33:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.