Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:58:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 648649 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
ma nije on uopste svestan  Smile

ajd i mi malo copy/paste  Smile

Dodik: "Tihić je najbolji sagovornik, on je mnogo doprinio stabilnosti Republike Srpske"
26. 06. 2009. • 07:48 S. B.

/ 24sata.info

24SI - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je juče u Sarajevu da njegova stranka ostaje pri onome što je dogovoreno u Prudu u vezi sa državnom imovinom i da je krajnje vrijeme da se to i realizuje.

"Što se tiče ustavnih reformi, i dalje stojim iza onoga što je ranije dogovoreno kao osnovni principi, ali je tačno i da je (lider SDA Sulejman) Tihić pokušao, koristeći jedan dobar ambijent, progurati neke stavove kroz Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH koji nisu bili dogovoreni da idu na taj način", rekao je Dodik novinarima u Sarajevu.

Lider SNSD-a je ocijenio da je to sve stvar potrebe da ljudi sjednu i razgovaraju o tome.

"Tihić pokušava da opravdava, pod velikom navalom političke javnosti u Sarajevu, činjenicu da je prihvatio popis stanovništva. Nisam nigdje odustao od dogovora da BiH zatraži 500 miliona kredita za pomoć povratku izbjeglih i raseljenih, niti da ne treba usvojiti strategiju za povratak izbjeglih i raseljenih osoba, ali tačno je da sam za to da isti tretman imaju i oni koji žele da ostanu na mjestima gdje sada žive i to proizilazi i iz Dejtonskog sporazuma", naglasio je Dodik.

On je dodao da je očigledno da BiH ima problema sa stendbaj aranžmanom sa MMF-om što je, kako je rekao, loša preporuka za bilo kakvo zaduživanje.

"Nigdje u svojim nastupima SNSD nije odustao da BiH aplicira za 500 miliona kredita, što je veoma dobro, ali na žalost činjenica je da neće biti realizovan stand-by aranžman sa MMF-om, a ukoliko se on ne realizuje gubi se još i 100 miliona eura od Svjetske banke", rekao je juče Dodik uoči sastanka sa liderom HDZ-a Draganom Čovićem i visokim predstavnikom Valentinom Inzkom.

Predsjednik SNSD-a istakao je da nije vrijeme za prepucavanje u medijima o ovim pitanjima.

"Tihić je najbolji sagovornik, što se mene tiče, on je mnogo doprinio stabilnosti RS", rekao je Dodik.

Lideri SNSD-a Milorad Dodik, HDZ-a Dragan Čović i visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko završili su jučerašnji sastanak u Sarajevu nakon samo pola sata, jer na planirani nastavak razgovora "prudske trojke" ponovo nije došao lider SDA Sulejman Tihić.

Dodik i Čović su izrazili žaljenje zbog nedolaska Tihića, a Čović je novinarima najavio sastanak osam lidera političkih stranaka iz BiH u nedjelju u Mostaru, uoči zasjedanja Vijeća za implementaciju mira u BiH koji će se održati u ponedeljak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
...mani se ti meni tog veliksrpskog tumacenja pravnog poretka i ustava...laprdas bezveze...

Ok, daj ti citat u kome piše da je SFRJ konfederacija, da su republike, suverene članice SRFJ a ne narodi, da je SFRJ zasnovana na međunarodnom ugovoru suvernih Republika, a ne na Ustavu, itd...itd...
Nema tu šta da se tumači...prosto se pročita šta piše. A, kada pročitaš šta piše, onda tvoje priče o SFRJ kao konfederaciji postaju...blago rečeno smešne...

kao pravniku dajem ti nula bodova...

A, koji si ti faktor da meni daješ bodove oko prava...
Dobijao sam ocene iz prava na Fakultetu...tu je moje znanje ocenjeno...  Smile

...nema  vecih srba od vas iz krajine, oni u srbiji su male mace za vas...

Ja sam rođen i živim u Beogradu. Znaš...onaj grad u kome živi više Srba nego što ima u celoj BiH Muslimana.... Smile
A, kako je taj tvoj ludi mozak došao do toga da sam ja iz Krajine...to samo medicina može da objasni...ali, možda je i ona nemoćna...

uostalom slican referndum je proveden i u cg pa niste smjeli prstom mrdnut,a kamoli se nesto jos da se i pitate ...

Kada je pravljena SCG, odlučeno je da posle 3 godine može biti referendum u obe države članice. Dakle, došlo rukovodstvo iz CG i napravilo sa Srbijom sporazum o tome može li i kada biti referenduma. Tri godine prošle, oni raspisali referendum kako su se i prethodno dogovorili sa Srbijom. Eto koliko se pitamo...

a i klico ti je to fenomenalno objasnio, covjek je siroko obrazovan, razumije se i u ustavno i medjunarodno pravo, precizan odgovor u sridu...

Šta mi je objasnio... Smile
I, čak i ako zna o pravu ( što do sada nikako nije pokazao )...nije on jedini na svetu koji zna... Smile

Bio jednom jedan Balija Izmetbegović. oduvek imao lude ideje o nekakvoj muslimanskoj BiH. Zbog toga i u zatvoru bio.
Onda taj Balija krenuo da pravi takvu BiH. Naravno, ispušio...i dobio Republiku Srpsku. Bilo mu i krivo, pa tužio Srbiju zbog agresije i genocida. Naravno, i tu ste ispušili.
Onda skoro 15 godina posle Dejtona i dalje sanjate o muslimanskoj BiH. I tako ''branioci BiH'' koji su je ''odbranili od agresije''...15 godina posle svoje ''pobede'' hoće da menjaju ono što je rezultat njihove ''pobede''...hoće da menjaju ustrojstvo BiH...
Idu, kukaju po Briselu, Evropi da oni pritisnu Srbe...ali...to nikako da prođe.
Još što je najgore...misle da mogu i ratom da konačno ostvare muslimansku BiH... c c c...

znam da cu dobit ban, al nek ovaj post ostane:

ako si ucio to pravo od kostunice i ostalih ne cudi me tvoje poimanje prava koje bi po tebi vazilo samo u jugoslaviji i ni na jednom drugom dijelu svijeta, *********************************************, to sto si gore napisao o muslimanima su tvoji ili vasi prekodrinski snovi kojima su se bosanski muslimani itetkako oduprli, uostalom nemam ti sta da dokazujem...************************************************************************

cjelo vrijeme vam vasi politicari mazu oci pricom o refendumu, i ostalim govnima, nezavisnosti, pa eto ako si legalista znas i sam da po dejtonu ne postoji pravni osnov da se PC odvoji, a ako ne zelis nezavisnost onda neces ni ustav mjenjati trenutni, ostacete vjecno u twmnici naroda zvanoj "BIH"..********************

Edit by Lightsoft:   Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 17:10:47 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
hahahahahaha prso moralles  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
ostacete vjecno u twmnici naroda zvanoj "BIH"..********************

Edit by Lightsoft:   Smile

twmnici -jel to tavanica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
@inzko80
Nemas potrebe za time. Ama bas nikakve. Ako nemas argumenata, ili ako ne razumes nesto, ili neko ne prihvata nesto od tvog misljenja, ovo nije put kojim se treba ici.
Nekoliko zadnjih strana su i dokaz da se moze normalno razgovarati. Nastavi i dalje tako, samo obrati paznju gde u kojoj temi o cemu post-ujes.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
...Moderatori...čini mi se da ima tamo još nešto da se edituje u njegovom postu.  : Smile
Eto...trebalo mi je samo 3 dana da na argumente ( koji mu se ne sviđaju ), odgovori ličnim uvredama...  Smile  Smile
A, da to nije zato što sam pomenuo Baliju Izmetbegovića...  Smile

edit : Vidim da je i to editovano u međuvremenu...Hvala  Smile

« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 17:14:59 od neshaoct »
IP sačuvana
social share
...obavljam prljave poslove za novac a protiv drzave i naroda...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Skinuo sam, nisam u brzini odmah video.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lajt bre, sto si editovao, sto nisi i nama pustio da vidimo osnove bosnjacke kulture  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
..ma, nešto je pominjao onaj svoj osakaćeni deo tela...  Smile
IP sačuvana
social share
...obavljam prljave poslove za novac a protiv drzave i naroda...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia E50
Pustite sad to...
Vratite se na temu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:58:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.