Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 08:02:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 648910 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Ipak morate priznati da je najwise krwi proliweno za tu wasu Pc bosnjacke i hrvatske i tu dolazimo do apsurda gdje wi kazete da su tu srbi ginuli itd...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Haha ljudi moji, nista vi ne kontate. Pa dragi ljudi u tome i jeste poenta, kroz vijekove, stvarate mitove, piste laznu istoriju, pustite se manipulisati do tolike mjere, da ste napali gotovo sve narode stare nam drzave i jos mnogo mnogo drugih stvari. Od poraza stvarate pobjede, istice te se samo kroz negative mane. Srbi koji nerazmisljaju kao vecina, su izdajice, izrod, bla bla bla, i sad mi objasnite da niste kompleksasi.

More bit, al opet to nije komleks niže vrijednosti

Uostalom, šta se ima sa tobom raspravljati...

Stvorili ste sebi naciju, ne zato što ste se osjećali tako, nego zato što niste htjeli da budete neko drugi (Srbi, Hrvati, Turci). Pusti ti nas, ništa se ne brini.
Neko reče, zašto muslimani ne žele da se dogovore, zašto forsiraju toliku priču o sebi kao o "Jevrejima 90-ih".
Ljudi, oni jedino to imaju, jedino ih to drži na okupu... Ako izgube tu ulogu žrtve, šta im ostane? Sarajevski ćevap, burek??? Ništa, ama baš ništa.

Imaju li oni svoje Nemanjiće, Karađorđeviće, Obrenoviće, Kotromaniće (da!)...
Imaju li oni svoje ustanke, bune, ratove?
Imaju li oni svoje vojvode Mišiće, Putnike, Stepanoviće....
Imaju li oni svoje Gračanice, Dečane, Sopoćane, Krušedole...
Imaju li oni svoje Tesle, Pupine, Milankoviće???
Imaju li oni svoje Andriće, Crnjanske, Selimoviće (da!), Jakšiće, Radičeviće...
Imaju li oni svoju Jefimiju, Desanku Maksimović....
Imaju li oni pjesme poput Otadžbine, Plave grobnice, Tamo daleko, Molitve Sv Savi...
Imaju li oni svoju Bože pravde, za koju su i mnogi stranci rekli da je jedna od najuzvišenijih himni....

Narod ste koji ste zasnovali svoje postojanje na mržnji i strahu prema Srbima. Da nas nema, vaša "nacija" više ne bi imala svrhu...
Meni nije potreban nijedan musliman da bi ispoljio svoja nacionalna osjećanja...
Instant narod, to su oni... I znaju, da kako su brzo nastali tako brzo mogu ida nestanu. Ne fizički, nego kao nacija... I zbog toga moraju da plaše sebe i svoja buduća pokoljena zlim Srbima, jer jedino ima to preostaje. To su temelji na kojima su oni nastali, razumite ih zašto se tako i ponašaju.

Mi smo bili i prije vas, bićemo i poslije...
I zbog toga je Republika Srpska neupitna... Znamo ko smo i šta smo, uvijek ćemo biti tu i uvijek ćemo biti Srbi. A dušmani nek crknu od muke, kao ovi paćenici ovdje...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Onaj bora se svadja u snu sa Bulajkom a Maoru se zaglavio enter il mu mob odaje eho Smile .......... zona sumraka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
@nebitno,mi imamo svoje,a tudje nas nit zanima nit nam treba...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Znaci ne zanima vas RS...............eto i ti konacno istinu da priznas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Rs nikad,ama bas nikad nece bit prihvacena od bosanaca i hercegovaca kao prirodna stvar,mi cemo to uwjek gledat kao neko privremeno zlo koje cemo postowat dok je dejtona,a prawnim putem boricemo se za njeno ukidanje ili ti gubitak nadleznosti...kao sto wi hrvatima spocitawate neku tamo NDH,mi s punim prawom spocitawamo postojanje pc-a...isto je samo sto su po wama ustase zlocinci,a cetnici junacine...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
Rs nikad,ama bas nikad nece bit prihvacena od bosanaca i hercegovaca kao prirodna stvar,mi cemo to uwjek gledat kao neko privremeno zlo koje cemo postowat dok je dejtona,a prawnim putem boricemo se za njeno ukidanje ili ti gubitak nadleznosti...kao sto wi hrvatima spocitawate neku tamo NDH,mi s punim prawom spocitawamo postojanje pc-a...isto je samo sto su po wama ustase zlocinci,a cetnici junacine...
aaaaa hocete nam spocitavati,ne?
oprem dobro u tem slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
Ipak morate priznati da je najwise krwi proliweno za tu wasu Pc bosnjacke i hrvatske i tu dolazimo do apsurda gdje wi kazete da su tu srbi ginuli itd...

Јбга, не знате да ратујете па гинете... а чачкате мечку па кукате
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k850i
Pa sta je pc uradila sa hapsenjem haskih optuzenika,sta sa suocawanjem s prosloscu,nista ama bas nista,swi napori wam se swode da nas strpate u isti kosh,puno ulazete u propagandu,stwarate probleme,pravite neke 'vjekovne' neprijatelje od nas samo kako bi swom narodu zamaglili oci i skrenuli paznju sa istine i stwarnih problema...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 08:02:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.