Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 646983 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
I ti se nadas.......
Nadas se Bosni........
Samo se nadaj.........

Sta se ja imam nadati, Bosna je de facto, svoje granice je zadrzala, i nepostoji trenutno nijedan zakon da ih moze ugroziti, niti bilo kakvo pravo po kom bi moglo biti. A to sto se vi malo koprcate, pa normalno je to, nebih ni ja mogao trpiti na vasem mjestu, da ste imali takvu sansu i toliku moc rasturiti Bosnu, napraviti vl. Srbiju, a zakazali ste na hrabroscu.
Nadaj se multi-kulti,jedinstvenoj Bosni bez Republike Srpske..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Тешко да амери и остала западна говна икада дозволити отцеплјенје РС. Са једне стране стално раде против интереса Србије а са друге не одговара им да настане једна чисто муслиманска земља у Европи. Таква земља би могла по њиховим проценама постати експонент радикалног ислама...
А и муслимани су ударили свим пропагандним средствима у кукњаву пред западом о Сребреници и сребреничком масакру, тако да запад ту Сребреницу користи као изговор "како се геноцидни Срби не смеју за свој злочин још и наградити, са још једном Српском државом, јер би она била изграђена на геноцидним темељима"

Е још дуго, дуго ће ту Сребреницу користити да Србију вуку за нос и водају је како они хоће...

A napasti od ljudi majko mila, pa jel to niste napravili genocid u srebrenici, jel niste sarajevo drzali 3.5 god. pod opsadom, jel niste drzali konc logore, jel niste protjerivali sve nesrbe. Jel to se sav svijet urotio protiv srba onako bezze, bez razloga, daj jebo vas ta prica vise o ekstremnim muslimanima, perete svoju savjest gledajuci tamo neke arape, kako se rasnose bombama, i poredite neke africke tradicionalne nacine s muslimanima u Bosni. To nema nikakvog smisla, to vi vrlo dobro znate, a zna i svijet. Samo sto cete se morati pomiriti s sudbinom, da Bosnjo voli Bosnu, da je to njegova jedina domovina, ne kao vi i hrvati koji smatrate srbiju i hrvatsku svojim maticnim zemljama, a ne onu u kojoj ti se i cukundjed rodio a tako i njegov. Zato mogu samo ponoviti, Bosne je bilo i bit ce, kad ste bili najmocniji niste je uspjeli unistiti, gdje vam je mozak da prokontate da sad pogotovo necete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I ti se nadas.......
Nadas se Bosni........
Samo se nadaj.........

Sta se ja imam nadati, Bosna je de facto, svoje granice je zadrzala, i nepostoji trenutno nijedan zakon da ih moze ugroziti, niti bilo kakvo pravo po kom bi moglo biti. A to sto se vi malo koprcate, pa normalno je to, nebih ni ja mogao trpiti na vasem mjestu, da ste imali takvu sansu i toliku moc rasturiti Bosnu, napraviti vl. Srbiju, a zakazali ste na hrabroscu.
Nadaj se multi-kulti,jedinstvenoj Bosni bez Republike Srpske..........
Pa dobro, onda da se slozimo konacno, ukidamo rep. srpsku. jel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
Sta se ja imam nadati, Bosna je de facto
stabilnost,brale stabilnost.toga nema,a bez toga nema nicega...

IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

Bice jaro samo se ti zavali u tu fotelju i gledaj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Citat

Bice jaro samo se ti zavali u tu fotelju i gledaj. Smile

Ako iselite Srbe? Smile
Ili , ako RS postane nezavisna? Smile
Treće nema , bato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
И шта урадише ови Маори, нисам у току, је л стабилизоваше ту Босну коначно? Ау да, па не питају се само они, има ту један 49 ни проценат којима се баш јебе за целовиту Босну!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat
napasti od ljudi majko mila, pa jel to niste napravili genocid u srebrenici, jel niste sarajevo drzali 3.5 god. pod opsadom, jel niste drzali konc logore, jel niste protjerivali sve nesrbe.

А реци ми колико су Срба муслимани побили, о томе нико не прича, шта је испровоцирало Сребреницу?
Колико су муслимани Срба побили пре те Сребренице, па Насера ослободише! А у Сребреници је убијено максимум 2000 муслимана, остало сте надували, било сахрањивањем са других гробаља људи који нису изгинули у Сребреници било проглашавањем мртвима живих људи, који се сада појављују по гласачким списковима.

Citat
Zato mogu samo ponoviti, Bosne je bilo i bit ce, kad ste bili najmocniji niste je uspjeli unistiti, gdje vam je mozak da prokontate da sad pogotovo necete.

А то сте се извукли јер су  вам Америка и  НАТО свесрдно помогли, само не могу вас вечито чувати...а и интереси и војни савези  се мењају.
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
А то сте се извукли јер су  вам Америка и  НАТО свесрдно помогли, само не могу вас вечито чувати...а и интереси и војни савези  се мењају.
ne rise, ako je nekog amerika i eu zajebala to je nas, uveli su nam embargo od pocetka, i ako je po povelji Un-a svaka drzava koja se osamostali na legalan nacin, dozvoljeno naoruzavanje, nama nije bilo, a pri tom znajuci da ce te vi raspolagati s citavim JNA arsenalom, e da nije postojao embargo, danas bi imali ovakvu Bosnu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.