Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:10:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 643271 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ne postoji SrBsko Sarajevo.
Srbsko ne postoji ali Srpsko postoji !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bas su mi interesantni ovi sto ce nas "silom" zadrzati u BiH, cik da vas vidim u mom dvoristu...
Palamudjenje po forumu, ajd dodji u Bijeljinu pa reci nesto o ukidanju... naravno, treba imati muda za to

Mijesas pojmove, vas kao narod niko silom ne drzi u Bosni kao nigdje drugo na svijetu, demoratski je da imate pravo zivjeti u Bosni, al odcjepljivanje jednog dijela BiH je nemoguce. Koliko puta vam to treba ponoviti, temu iza teme o rs-u vam braca iz Srbije ovde zakljucavaju, iz jednostavnog razloga, jer nece imaju s tim nebulozama, svadjama i pljuvotinama nista zajednicko. Pitanje za vas, jeste li svjesni cinjenice, krenete li s odcjepljenjem, da to nece ici mirnim putem, da ce te mnogo krvi proliti u tom pokusaju. Ljudi cinjenica je kako je nastala rs, to nije srpska zemlja da mozete odlucivati kako zelite, isto kako nemamo ni mi ni Hrvati, vas protjerati iz BiH. Al BiH ce ostati u njenom sadasnjem okviru, s njenim medjunarodno priznatim granicama, pa i ako novim ratom, onda ce i biti tako. Na vama lezi sta ce te odluciti.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje,starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola,nikad ovo biti nece zemlja dusmanska,odgojila majka Bosna prsa junacka.....Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Еј ПиСи ... је л' ти рече ''ентитет у БиХ па потом укидање''  Smile

Ајде овако логички, непристрасно ... реци ми да ли су веће шансе да се осамостали један ентитет већински насељен једним народом или да тај народ пљуне на све за шта је проливао крв и гинуо и каже ... ма нема везе ... где треба да потпишемо укидање РС?

Само одговори на просто питање.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 15:52:38 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
uvek ste imali pogresnu potliku prema srbima, ali uvek!
i uvek vas je to skupo kostalo. ako mislite da cete uspeti da isterate srbe iz rs, vi ste ludi. pa posle toga, sem izgubljenih zivota i izlaska rs na more necete nista uraditi.
pustite to.

ta drzave jednostavno ne moze da postoji, jer gotovo polovina njenih gradjana ne zeli da zivi u njoj. taj princip do sada nije postovan ni od strane medjunarodne zajednice. ali jedino normalno i odrzivo resenje jeste upravo to, kao i u slucaju kosova. podela uz medjusobna priznanja, pa svako svojim putem.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas su mi interesantni ovi sto ce nas "silom" zadrzati u BiH, cik da vas vidim u mom dvoristu...
Palamudjenje po forumu, ajd dodji u Bijeljinu pa reci nesto o ukidanju... naravno, treba imati muda za to

Mijesas pojmove, vas kao narod niko silom ne drzi u Bosni kao nigdje drugo na svijetu, demoratski je da imate pravo zivjeti u Bosni, al odcjepljivanje jednog dijela BiH je nemoguce. Koliko puta vam to treba ponoviti, temu iza teme o rs-u vam braca iz Srbije ovde zakljucavaju, iz jednostavnog razloga, jer nece imaju s tim nebulozama, svadjama i pljuvotinama nista zajednicko. Pitanje za vas, jeste li svjesni cinjenice, krenete li s odcjepljenjem, da to nece ici mirnim putem, da ce te mnogo krvi proliti u tom pokusaju. Ljudi cinjenica je kako je nastala rs, to nije srpska zemlja da mozete odlucivati kako zelite, isto kako nemamo ni mi ni Hrvati, vas protjerati iz BiH. Al BiH ce ostati u njenom sadasnjem okviru, s njenim medjunarodno priznatim granicama, pa i ako novim ratom, onda ce i biti tako. Na vama lezi sta ce te odluciti.
Nas niko silom ne drzi u BiH to je tacno!Istorijski proces stvaranja drzave nije lak ali evo mi smo u posljednjih 15-ak godina uspjeli dobiti ono sto nijednom Srbinu nije poslo za rukom poslije dolaska Turaka na ove prostore,uspjeli smo dobiti medjunarodno priznat srpski entitet zapadno od Drine!To nije malo,tranutno uredjenje BiH nam potpuno odgovara i na otcepljenje nas mozete natjerati samo vi Bosnjaci pokusajima da ukinete RS,a to vam je osnovni cilj,zar ne?Iskreno znam da bi sutra zaratio da znas da ce uredjenje BiH ostati ovakvo kakvo jeste sada u narednih 50 god. i naravno nije tebi cilj sprijeciti RS da se otcijepi tebi je cilj da ukines RS ali nece ici u ovom zivotu brate,nece ici!Ti covjece neces da postujes ustavno uredjenje svoje zemlje,pa sram te bilo!!!!!!!!!!!!!

I jos samo nesto,onaj tekst sto pises plavim slovima iznad grba patriotske lige koja je ocistila Sarajevo od Srba(pretpostavljam da bi opet trebala biti takva "ultietnicka"BiH za koju se ti zalazes samo da pronadjes nove Juke,Cace i Cele),taj tekst nema smisla jer nikako mi nije logicno da Husein kapetan i Kulin Ban zajedno ustanu i isucu sablje jer ako se to desi oni moraju udariti jedan na drugoga,jer koliko ja poznajem istoriju Kulin Bn je uspostavio drzavnos ove zemlje a onda je dosao Husein Kapetan pa pobio potomke Kulina Bana,porazio potomke Kulin banove vojske i okupirao Bosnu(sirovo je objasnjeno ali ces shvatiti poentu) to ti je kao da kazes ustajte Lazare i Murate isucite sablje i pobite kforove vojnike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Koliko puta vam to treba ponoviti, temu iza teme o rs-u vam braca iz Srbije ovde zakljucavaju, iz jednostavnog razloga, jer nece imaju s tim nebulozama, svadjama i pljuvotinama nista zajednicko
Jedino vas par iz muslimanskog dela podpomognuti hrvatom u obliku brojke ,pljujete ,otvarate hiljade naloga sve zbog nemogusnosti da shvatite jedno a to je , mi sa takvim necemo da živimo , prema tome samostalnost je sve bliža i opravdanija !

Citat
jer gotovo polovina njenih gradjana ne zeli da zivi u njoj.
Više od polovine , Srbi i hrvati u Bih su  nadpolovicni !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
ta drzave jednostavno ne moze da postoji, jer gotovo polovina njenih gradjana ne zeli da zivi u njoj. taj princip do sada nije postovan ni od strane medjunarodne zajednice. ali jedino normalno i odrzivo resenje jeste upravo to, kao i u slucaju kosova. podela uz medjusobna priznanja, pa svako svojim putem.
I Katalonija želi nezavisnost ali... Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
И Пи Си ... нема одговора на просто питање?

Ево да додам још једно ...

Citat
Iskreno znam da bi sutra zaratio da znas da ce uredjenje BiH ostati ovakvo kakvo jeste sada u narednih 50 god

Лепо рече човек ... ево и ја се слажем са њим ... па да те питам, је л' би пристао на овакво уређење и за 50 година?

Стварно мислим да су твоја два искрена одговора на ова два питања само још два доказа колико је неодрживо садашње стање ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold

Nas niko silom ne drzi u BiH to je tacno!Istorijski proces stvaranja drzave nije lak ali evo mi smo u posljednjih 15-ak godina uspjeli dobiti ono sto nijednom Srbinu nije poslo za rukom poslije dolaska Turaka na ove prostore,uspjeli smo dobiti medjunarodno priznat srpski entitet zapadno od Drine!To nije malo,tranutno uredjenje BiH nam potpuno odgovara i na otcepljenje nas mozete natjerati samo vi Bosnjaci pokusajima da ukinete RS,a to vam je osnovni cilj,zar ne?Iskreno znam da bi sutra zaratio da znas da ce uredjenje BiH ostati ovakvo kakvo jeste sada u narednih 50 god. i naravno nije tebi cilj sprijeciti RS da se otcijepi tebi je cilj da ukines RS ali nece ici u ovom zivotu brate,nece ici!Ti covjece neces da postujes ustavno uredjenje svoje zemlje,pa sram te bilo!!!!!!!!!!!!!

I jos samo nesto,onaj tekst sto pises plavim slovima iznad grba patriotske lige koja je ocistila Sarajevo od Srba(pretpostavljam da bi opet trebala biti takva "ultietnicka"BiH za koju se ti zalazes samo da pronadjes nove Juke,Cace i Cele),taj tekst nema smisla jer nikako mi nije logicno da Husein kapetan i Kulin Ban zajedno ustanu i isucu sablje jer ako se to desi oni moraju udariti jedan na drugoga,jer koliko ja poznajem istoriju Kulin Bn je uspostavio drzavnos ove zemlje a onda je dosao Husein Kapetan pa pobio potomke Kulina Bana,porazio potomke Kulin banove vojske i okupirao Bosnu(sirovo je objasnjeno ali ces shvatiti poentu) to ti je kao da kazes ustajte Lazare i Murate isucite sablje i pobite kforove vojnike!
koliko ja znam istoriju ban kulin je bio srbin!

hare88, kataloniji ne preti opasnost da madrid menja uredjenje kako mu se prohte.
sledece, spanija nije imala gradjanski rat.
ja tvrdim da je to najbolje resenje za balkanske probleme. kao sto vidis rekao sam i za podelu kosova da bi to bilo najbolje resenje.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
I Katalonija želi nezavisnost ali...

To ni njima ni nama Srbima  nikada niko nece moci zabraniti , treba biti pametan i strpljiv a šansu iskoristiti , na silu se ne može vecno , nacekali smo turcima da vidimo ledja sa muslimanima ce to biti mnogo brže !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:10:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.