Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 00:22:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 651771 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Navedi i jednu državu gde muslimani u većini poštuju prava recimo hrišćanske manjine, NEMA!!! Smile
Rasizam-izgleda da zaboravljaš pokolj crnih muslimana od strane belih u Africi-jer ih islam vidi kao nižu rasu!
Fašizam-pa mi smo jedan od retkih naroda na balkanu koji je rekao ne Hitleru!!!
Islamofobija-izmišljeno,izgleda da zaboravljaš da ste vi nas napali prvi i da ste hteli nacionalnu državu izmišljenog naroda, a ne recimo bolju Jugu, licemeri!!!
Homofobija-daj reci koja je kazna u islamskom svetu kada se uhvate dva pedera, živo spaljivanje, ako se ne varam!
Ksenofobija-ne kenjaj, nikad od nas nije bilo praktikovano.

ajde zlobice cosicu ne kaki ziv bio...za sve postoje kontraprimjeri, a pogotovo na primjeru srbije...srbija je jedinstven primjer psihopatoloskih slucajeva...

nego sta kazes na ovo:

НЕДИЋЕВА УРЕДБА О ЈЕВРЕЈИМА

На основу члана 1 Уредбе о изменама постојећих прописа и доношењу нових Мсбр. 1118 од 16 септембра 1939, Министарски савет прописује

УРЕДБУ

О ПРИПАДАЊУ ИМОВИНЕ ЈЕВРЕЈА СРБИЈИ

1.

Имовина оних јевреја који су 15. априла 1941. године били држављани бивше Краљевине Југославије или били без држављанства, ако се налази на српском подручју, припада Србији без икакве накнаде. Од овога се изузима имовина јевреја бивших припадника Немачког Рајха, сада без држављанства.

2.

Србија јамчи за дугове јевреја чија је имовина припала Србији само до висине примљене суме од продаје оних ствари и права тих јевреја, које су припале Србији.
Права на предмете, пренете на Србију остају на снази.
Ако је јеврејин, чија имовина на основу члана 1 припадне Србији обавезан да на основу законских прописа даје издржавање трећем лицу. Србија не јамчи за захтеве о издржавању, који после припадања имовине буду доспевали. Али Србија може са нејеврејским лицима која имају права на издржавање и свој редовни боравак у земљи, о висини тих потраживања закључити поравнање.
Поравнање се може закључити у новцу. Уговорена сума не сме прећи висину примљене суме од продаје имовине која је припала Србији. Поравнањем се може предвидети и уступање ствари и права титулату издржавања.

3.

Остаје на снази ослобађање имовине, дато од стране Генералног опуномоћеника за привреду у Србији пре ступања на снагу ове Уредбе.

4.

У случајевима сумње да ли једна имовина потпада под удар ове Уредбе одлучује Министар финансија. Његова одлука је коначна и против ње нама места правном леку. Управа и право располагања припале јеврејске имовине остаје начелно до преношења код Генералног опуномоћеника за привреду у Србији. По извршеном пренос, управу и право располагања над имовином која је припала Србији, Министар финансија повериће Државној хипотекарној банци у Београду.

5.

Одредбе о спровођењу ове Уредбе доноси Министар финансија.

6.

Ова Уредба ступа на снагу на дан обнародовања у ''Службеним новинама''.

Мсбр. 3313, 26 августа 1942, Београд

Претседник Министарског савета
Милан Ђ. Недић с. р.
Министар унутрашњих послова
Милан Аћимовић с.р.
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
inzko, ti ga prvi provociras i lepis Srbima etikete da su fasisti, sram da te bude.
 Smile

Nego, Dodik najavljuje referendum, ako sam dobro cuo?!

Dobro si cuo , a što se tice Moralesa nije valjda da se i ti trzaš na njega !?  Smile

Orfaneline, pa rinaka kaze da ce da bude. I ja mislim da ce se njegove reci ostvariti.

Uf, ne znam ja moralesa, ja nisam bio na forumu kad je taj ovde bivstvovao. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Bice to kad tad ti ceš sigurno doživeti , seti se cika rinake kada dodje taj trenutak i narvno pozavn si kod mene u BN na feštu !  Smile
slazem se sa tim da cu doziveti ali nece to biti bas tako skoro da treba da pocinjemo sa pripremama za slavlje Smile

nenade inziko je jedna od mnogih reinkarnacija moralesa
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 23:32:01 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Treba da bude referenduma....ali ne sada  Smile
Ako se preurani...usracemo sve  Smile
Trebamo biti mudri i sto je najvaznije - pokvareni  Smile      Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
Nedić..hahahahahah on je bio kvinsling protiv koga su svi ustali. iNače nacisti su ratovali s nama nisu prosto ušli kao u hrvatsku ili bih, s čim se ti drogiraš, gde su ti ostali argumenti, šta je s pederima u islamskom svetu, prava žena-niže vrste kod vas. Gde su prava hrišćana? Nema licemeru, nema.
Što se niste borili za bolju jugu, je li bre?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ako se preurani...usracemo sve  Smile
Trebamo biti mudri i sto je najvaznije - pokvareni  Smile      Smile

Ne otkrivaj strategiju tako javno, tajne sluzbe federacije ordiniraju na temi, druknuce nas kod visokog predstavnika. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ako se preurani...usracemo sve  Smile
Trebamo biti mudri i sto je najvaznije - pokvareni  Smile      Smile
upravo to Wink sacekas da se dovoljno zagovna u svetu da se ne zna ko pije ko placa i onda samo ispod pojasa kako kazu Wink ako budemo stavili sebe u situaciju da moramo da pregovaramo o tome sa nekim nemcima ili amerikancima automatski smo izgubili  to je jedina stvar koja treba se spreci ....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
evo i ja navrno malo da vidim dokle ste stigli sa nelegalnim secesionistickim aktivnostima, danas nato upo u banja luku  Smile

U Banja Luku veliš a? Ma mogu oni upadat gdje hoće...

Činjenica je da smo postali nacionalno svjesni i da narod zna ko je i šta je, a ti pukni od muke  Smile

A sad nakon ovih stravičnih slika u "tvojoj"  Smile Smile be end ha idi popij par bensića...  Smile Smile

Ono što nam daje nadu u opstanak RS i njene svijetle budućnosti jesu upravo mladi sa ove slike...

P.S. Banja Luka veliš...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Nedić..hahahahahah on je bio kvinsling protiv koga su svi ustali. iNače nacisti su ratovali s nama nisu prosto ušli kao u hrvatsku ili bih, s čim se ti drogiraš, gde su ti ostali argumenti, šta je s pederima u islamskom svetu, prava žena-niže vrste kod vas. Gde su prava hrišćana? Nema licemeru, nema.
Što se niste borili za bolju jugu, je li bre?

jebe mi se za svijet, toga nema u mojoj avliji, al u vasoj i previse... a sto se tice nedica, pa ima struja u srbiji koje tvrde suprotno hahahahaha  Smile nastavite kopati i traziti Drazinu glavu ona je lijek,spas i utjeha kao i sjeme razdora medu samim Srbima u Serbiji i sire...drazeljupci cekaju vas velike nagrade i spasiteljstvo u pronalasku raspadnutog Draze...znam da u BiH ima mnogo vise Drazeljubaca nego u samoj Serbiji koja je mnogo vise podjeljena po tom pitanju za razliku od BiH 90% gdje su sludeni salonaci mnogo veci Drazeljupci...stoga krampu u ruke i na kopanje mnogo trazenog Draze...lova je dobra $100.000 od Ravnogoraca iz Cikaga.... Smile

evo i ja navrno malo da vidim dokle ste stigli sa nelegalnim secesionistickim aktivnostima, danas nato upo u banja luku  Smile

U Banja Luku veliš a? Ma mogu oni upadat gdje hoće...

Činjenica je da smo postali nacionalno svjesni i da narod zna ko je i šta je, a ti pukni od muke  Smile

A sad nakon ovih stravičnih slika u "tvojoj"  Smile Smile be end ha idi popij par bensića...  Smile Smile

Ono što nam daje nadu u opstanak RS i njene svijetle budućnosti jesu upravo mladi sa ove slike...

P.S. Banja Luka veliš...  Smile

lepše je ovo dole na slici Smiley

« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 23:52:51 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Bosch pumpa
Ti koji tvrde suprotno niko ne j..... 3% za njih je ovo...

A za tebe ovo: Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 00:22:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.