Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 10:39:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650750 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Можда ће они да профитирају на други начин, јесте да немају нафту, али ту су пирамиде и турске махале - тековине европске цивилизације, велики потенцијал за згртање лове, биће Федерација међу топ 5 туристичких дестинација у Европи... Smile

Jes da nemaju naftu i ekonomiju i industriju i turizam al imaju....ovaj.....hmm Smile

Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2009, 14:01:51 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Имају смисла за хумор,предмет су опште спрдње  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Можда ће они да профитирају на други начин, јесте да немају нафту, али ту су пирамиде и турске махале - тековине европске цивилизације, велики потенцијал за згртање лове, биће Федерација међу топ 5 туристичких дестинација у Европи... Smile

ko o cemu, pol pot o tekovinama evropske civilazacije  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Пол Пот?  Smile То импутира острашћени вехабија и затуцани муџахедин...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Пол Пот?  Smile То импутира острашћени вехабија и затуцани муџахедин...

evo srpskog heroja, nego de poslusaj sta monstrum govori od 4:32min pa malo prokomentarisi...jebote votazi kakvi ste vi srbi sve imali psihopata u svojim redovima, ono civilizovani i napredni hahaha  Smile

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
A evo tolerantnog retarda Bosnjaka, izgleda da ste svi kao ovaj nrdjanin onako pomalo ispali iz kolica kad ste bili mali, cim je cuo prezime srpsko digla mu se kosa na glavi Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
A evo tolerantnog retarda Bosnjaka, izgleda da ste svi kao ovaj nrdjanin onako pomalo ispali iz kolica kad ste bili mali, cim je cuo prezime srpsko digla mu se kosa na glavi Smile

pa sta je ovo, provokacija bolesnih cetalja, sto je je, duhovito je, ali nema veze sa onim sto sam ja postavio  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Pa ni ono sto si ti postavio nema veze sa temom Smile

Mozemo ovako da se vredjamo do ujutru, mi genocidni ti balija ostrasceni al nikako da shvatis da bas zbog tih stvari nema vise suzivota i da je otcepljenje RS najbolje resenje za obe strane Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2009, 15:32:17 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Да видим,на твом клипу човек каже да вам усташе праве зелене аутомате...стварно монструозно.Грозни фашистички,нетолерантни Срби.

На овом клипу човек запенио кад је чуо да му је ћерка са Србином,хоће да убија жену,ћерку,Србина,унука све редом.Супер-толерантни Бошњак.

Си толико недоказан?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
BOSANSKI DOBROVOLJCI ARMIJE RBiH IZ HOLANDIJE SU SPREMNI!
Objavljeno: 27. September 2009. 09:09:36

Svako ko mi se u Bosnu takne dobiće po nosu!!!
Planiraš li kupiti uskoro stan ili kuću? - pitao je nedavno jedan naš čovjek zemljaka u Holandiji. Ne, zašto?

Ma znaš, htio sam te, onako prijateljski, zamoliti da malo pripaziš i ne zadužuješ se baš sada s kupovinom kuće ili stana, ulaziš u kredite i iscrpljuješ ušteđevinu možda. Bojim se, zatrebat će nam. Vidiš, u Bosni sve vri, morat ćemo opet pušku uzeti izgleda a ja znam da ti voliš Bosnu - bio je otvoren zabrinuti član Patriotske lige BiH prije 18 godina stanjem u domovini, ratni veteran Armije RBiH koji je nakon rata došao u zemlju tulipana. Pukne li puška ponovo u Bosni on već zna šta mu je činiti.

Bogom se kunem, već sam rekao ženi da ću odmah ići. Sve ću napustiti, iako mi je žao djece koju ću ostaviti, dodao je imućni bosanski poduzetnik kojeg nije uspavao udobni život u novoj zemlji. Sve što sam zaradio, uložit ću u borbu a znam da nisam jedini!

Jedan drugi, koliko god to nekome zvučalo groteskno, već je kupio kompletnu maskirnu uniformu i spreman je za redove Armije RBiH, bude li samo zatrebalo.

Kupio sam je u butiku, jer vidim da nema druge nego riješiti s četnicima. Za pušku imam pare, ako zatreba, ali za uniformu, ne bih volio zadužiti pretijesnu ili preveliku, spreman je mladi patriota, koji 1992. nije bio 'za pšske'. Kao dijete je stigao u Holandiju gdje je završio najviše škole i napravio zavidnu karijeru ali koju će rado prekinuti zarad borbe za Bosnu puškom. On mi govori da jezgro budućih dobrovoljaca već postoji i da se ne boji da će broj biti mali.

Zašto ovo pišemo? Vijesti iz domovine nikako nisu dobre i ma koliko preovladavale teže da novi ratni sukob u BiH neće dopustiti stranci sve je manje onih koji se spremaju i za najgoru opciju, posebno od kada se posljednji potezi iz Republike Mrske prepoznaju kao akti 'razdruživanja' i cijepanja u uvlačenja zemlje u rat, po scenariju iz zime 1991. g. koji je najavila fašistička tzv. Srpska republika BiH, kasnije preimenovana i pravno legalizirana u Daytonu kao 'Republika Mrska'.

Male ćelije Patriotske lige BiH, doduše, više njenih bivših članova i simpatizera, već rade na mobiliziranju bar duha potencijalnih boraca za novu bitku za Bosnu. Velikosrbima i svim drugim rušiteljima Bosne i Hercegovine, koji misle da su namirisali bosansku lešinu posljednjih sedmica, koliko god zvučalo kao frazetina, poručujemo da ih se više ne bojimo i da smo spremni za novi rat, ako žele. I još nešto. Može nam se neko i narugati na ovom poštu, kazati i ovo i ono, ali, kako rekosmo jednom, bude li trebalo, ovaj blog će skupljati dobrovoljce za BiH i predvoditi ih, ako Bog da, u toj časnoj misiji.

Burek.blogger.ba:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 10:39:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.