Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:17:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 306 307 309 310 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 649144 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
De se seti toga , "Nema više sarme guzovace !"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Због струје ми је кврцнуло...  Smile А и тако нешто се не заборавља... "сарма гузовача"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
nema potrebe da niko najebe inziko
podjela moze i bez najebljivanja proci Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

sve su price ispricane i velikosrpska politika je ogoljena...dodik je poslusnik velikosrpskih seronja iz srbije i radi po tacno datim upustvima...adut dodikove politike je satanizovani srpski narod cija je kolektivna sudbina stavljena kao ulog velikosrpske politike,pa znajuci to MZ pokusava da urazumi dodika i slicne da se ne igraju sa vatrom..rs je definitivno podijeljen na dva dijela u Brckom i to se ne uklapa u strateske planove velikosrpskih stratega,sad se pokusava da se distrikt bar podijeli na srpski i nesrpski,da bi se odrzao moralno-psiholoski privid kako je rs kompaktna cjelina,jer ako obicni srbi shvate da je secesija nemoguca,tad je uzaludno da im dodik i ostali velikosrbi govore kao samo sto nije dosao dan nezavisnosti..U Dejtonu su Ameri tacno znali sta ce velikosrbi raditi posije Dejtona i zato su i uzeli Brcko pod svoje, da onemoguce secesiju rs-u..dodik je slab i nema uopste podrsku sire srpske javnosti u BIH,privid njegove moci i kao podrske naroda je u tome sto drzi kompletne medije i istura u javnost samo one politicare koji kao poslusni zombiji ponavljaju ono sto on govori i tako se stvara privid da svi srbi podrzavju avanturu u koju ih vodi dodik i srbijanski gazde..

car je go..nema nazad...velikosrbi su krenuli na put bez povrataka..gubitnici ce po obicaju biti srbi kao narod jer su nemocni da se odupru velikosrpstvu...

primjera je milion u zadnjih 20 godina gdje su velikosrbi radi bolesne ideje o velikoj srbiji,stavili srbe kao narod na stub srama ,zavadili sa svakim u okruzenju i sto je najgore ubili srbima naviku da mogu da zive sa drugim i drugacijim i dogovaraju se sa drugim i drugacijim na ravnopravnim osnovama...jednostavno srbi u BIH su posljednja frustracija propale ideje o velikoj srpskoj drzavi i fasisti iz srbije ih meze kao posljednje topovsko meso...pa u pamet se srpski narode u BIH...nadjite snage za to veliko "NE" bolesnoj ideji iz macehe srbije, inace najebali smo svi a vi najvise...

1. Sta ako smo podijeljeni?I Hrvatska j podjeljena pa Dubrovnik nije Bosansko-Hercegovacki,pardon Bosnjacki!
2.Zasto bi mi morali shvatiti da je secesija nemoguca?1990 nisam mogao zamisliti da imam RS,pa je sad imam a pretpostavljam ni ti!Mi napreujemo a tebi to smeta!Ali evo sporazum ajde ti prihvati postojanje Republike Srpske a ja necu spominjati secesiju,mozemo li tako?Ja znam da ti neces moci!
3.Izvini ajde navedi mi jedan momenat u poslednjih 20 god. u kojem su Srbi gubitnici!Htjeli ste multietnicku gradjansku BiH dobili ste rat,i jos uz to pride pola drzave ti se zove Republika Srpska i nisi u stanju nista da odlucis ako ti na to Srbi nece pristati!Neces vise moci izaci na referendum i preglasati srpski narod,takve Bosne vise nema!Bas smo gubitnici!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
SonyEricsson xperia
Anomalijo,tesko je bit normalan u takwom okruzenju,odmah dobijaš negativne etikete...nemoguce je drugačije razmišljat među svim tim welikosrbima...to je dokaz koliko su tamo ljudima isprani mozgovi...

Ej, Incko, vidi se da si ovde da provociras. Navodno si blag i razuman, a zapravo provociras, ali ide te u prilog sto su na ovom forumu(kao i na svim), 80% srpskih ultranacionalista i ljudi koji ne znaju puno o Bosni i tamosnjim prilikama, a pricaju. Koji bi odmah sutra Srbiju Karlobag Ogulin Karlovac Virovitca, sto je vec nemoguca prica. (al blizu smo=RS  Smile ).
Sto se tice tvog komentara za dodika da je bio "normalan". Pa tacno da je on bio liberalniji i da je bio protiva rata. Ali kad je covjek dosao na vlast-kad je dosao u kontakt sa vama muslimanima, covjek, onakav liberal i mirnodop je vidio sa kim ima posla. Vidio vase pretenzije da imate citavu Bosnu, vidio vase nerealne stavove da su svi srbi iz RS zlocinci (95%), da ste ne realni, rekao je sebi dosta vise i vidio da je bio u zabludi.
Zapravo on nije ratni politicar, on je nova garnitura. A vi jos uvijek imate silajdzica tihica lagumdziju i ostale koji su svi u ratu ucestvovali  Pa mi smo promjenili, vi niste.a . A i alija da je ziv bio bi vam no1. A vi jos uvijek govorite da treba mjenjati ratnu garnituru politicara..
Dodik je vidio da se svama ne moze lijepo.
Nemate pravo na citavu Bosnu i Hercegovinu.

A sto se tice Caviceve izjave da je njegova zemlja BIH, mogao bih se sloziti, ali to je Bosna Andrica, Selimovica, Ducica, Kocica, Kusturice...Gavrila Principa. A ne neka dzamahirija. Bosna mi je domovina, srbija otadzbina.
A da se mi ne bih svadjali...granice su postavljene, treba da se zna sta je cije i onda da budemo OK komsije. Da svako zivi gde hoce da se krece, ali da ti ne mozes da mases muslimanskom zastavom kroz banjaluku i bijeljinu, a da ja ne mogu da masem kroz tuzlu i zenicu. A da zivis i radis i sve ostalo mozes.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2009, 00:01:18 od anomalija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
anomajlija Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i

sve su price ispricane i velikosrpska politika je ogoljena...dodik je poslusnik velikosrpskih seronja iz srbije i radi po tacno datim upustvima...adut dodikove politike je satanizovani srpski narod cija je kolektivna sudbina stavljena kao ulog velikosrpske politike,pa znajuci to MZ pokusava da urazumi dodika i slicne da se ne igraju sa vatrom..rs je definitivno podijeljen na dva dijela u Brckom i to se ne uklapa u strateske planove velikosrpskih stratega,sad se pokusava da se distrikt bar podijeli na srpski i nesrpski,da bi se odrzao moralno-psiholoski privid kako je rs kompaktna cjelina,jer ako obicni srbi shvate da je secesija nemoguca,tad je uzaludno da im dodik i ostali velikosrbi govore kao samo sto nije dosao dan nezavisnosti..U Dejtonu su Ameri tacno znali sta ce velikosrbi raditi posije Dejtona i zato su i uzeli Brcko pod svoje, da onemoguce secesiju rs-u..dodik je slab i nema uopste podrsku sire srpske javnosti u BIH,privid njegove moci i kao podrske naroda je u tome sto drzi kompletne medije i istura u javnost samo one politicare koji kao poslusni zombiji ponavljaju ono sto on govori i tako se stvara privid da svi srbi podrzavju avanturu u koju ih vodi dodik i srbijanski gazde..

car je go..nema nazad...velikosrbi su krenuli na put bez povrataka..gubitnici ce po obicaju biti srbi kao narod jer su nemocni da se odupru velikosrpstvu...

primjera je milion u zadnjih 20 godina gdje su velikosrbi radi bolesne ideje o velikoj srbiji,stavili srbe kao narod na stub srama ,zavadili sa svakim u okruzenju i sto je najgore ubili srbima naviku da mogu da zive sa drugim i drugacijim i dogovaraju se sa drugim i drugacijim na ravnopravnim osnovama...jednostavno srbi u BIH su posljednja frustracija propale ideje o velikoj srpskoj drzavi i fasisti iz srbije ih meze kao posljednje topovsko meso...pa u pamet se srpski narode u BIH...nadjite snage za to veliko "NE" bolesnoj ideji iz macehe srbije, inace najebali smo svi a vi najvise...

1. Sta ako smo podijeljeni?I Hrvatska j podjeljena pa Dubrovnik nije Bosansko-Hercegovacki,pardon Bosnjacki!
2.Zasto bi mi morali shvatiti da je secesija nemoguca?1990 nisam mogao zamisliti da imam RS,pa je sad imam a pretpostavljam ni ti!Mi napreujemo a tebi to smeta!Ali evo sporazum ajde ti prihvati postojanje Republike Srpske a ja necu spominjati secesiju,mozemo li tako?Ja znam da ti neces moci!
3.Izvini ajde navedi mi jedan momenat u poslednjih 20 god. u kojem su Srbi gubitnici!Htjeli ste multietnicku gradjansku BiH dobili ste rat,i jos uz to pride pola drzave ti se zove Republika Srpska i nisi u stanju nista da odlucis ako ti na to Srbi nece pristati!Neces vise moci izaci na referendum i preglasati srpski narod,takve Bosne vise nema!Bas smo gubitnici!!!!!!!

nije moguca secesija ni u kom slucaju...to vam dodik prodaje svo vrijeme, narocito u posljednje vrijeme jer valja spasavat vlastitu kozu...znaci secesije nema bez pristanka bosnjaka, a oni to nikad nece dozvoliti...isto tako posljednjom odlukom VP struja republici srpskoj se moze zavrnut u sarajevu, isto tako imovina RTRS uskoro necete moci upravljati itd...mnogo nekih ni snu mogucih stvari danas je realnost i vremenom ce se to pojacavati...a vase krsenje dejtonskog sporazuma ce vas kostat glave, vremenom ce te biti izbaceni iz ustava kao i u hrvatskoj i cg...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
A vi bi da upravljate iz Sarajeva, Bošnjaci , Srbima? Demokratično, pravedno , nema šta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
A vi bi da upravljate iz Sarajeva, Bošnjaci , Srbima? Demokratično, pravedno , nema šta?

pa od 95 na ovamo jedno je jasno: srbi nisu ni za kakav dogovor i kompromis, samo opstrukcije...i cilj je da pokazu kako je BiH nemoguca drzava, moguca je ona itekako samo da oni to zele, ali velikosrpski stab iz beograda im ne dozvoljava bilo kakve konstruktivne aktivnosti na stabilizovanju BiH, srbi u BIH su instrument u rukama beograda i uglavnom sve njihova cinjenja idu u pravcu provociranja i BiH i Bosnjaka kao naroda...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Motorola Fire X311
inzko druze da bi se ijedno od tvojih apokalipticnih predvidjanja obistinulo bih bi morala biti funkcionalan i (bar prividno)nezavisan subjekat.posto ona ne zadovoljava nijedan od ta dva uslova ti slobodno pjevaj borbene.ameri su u vijetnamu na kraju shvatili da gube vrijeme i novac,shvatice i ovde ne brini. Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 306 307 309 310 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:17:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.