Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:57:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li srbija treba da bude republika ili monarhija?
Republika
42.9%  (81)
Monarhija
57.1%  (108)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika ili monarhija  (Pročitano 56652 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa imamo prestolonasljednika!Ali eto da imamo mogucnost izbora zasto bi bio protiv Monarhije,interesuje me razlog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Нисам ја против монархије бре! Ал кад немамо краља џаба нам је ова расправа. Овај престолонаследник је син Павлов. То је онај што побеже и остави свој народ пред Швабама. Тако да немамо кандидата за краља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нисам ја против монархије бре! Ал кад немамо краља џаба нам је ова расправа. Овај престолонаследник је син Павлов. То је онај што побеже и остави свој народ пред Швабама. Тако да немамо кандидата за краља.
Vidis mi se mozemo i sloziti!Ja sam za promociju Srbije u bilo kom obliku pa i u ovom o kome pricamo jer na taj nacin pokazujemo svoju bogatu i mucnu istoriju!Sto se tice Karadjordjevica vjerovatno imamo isto misljenje o njima jer ja ako bih mogao da biram izmedju Karadjordjevica i Obrenovica uvijek bih izabrao Obrenovice jer istorijske cinjenice govore da su Obrenovici svojom mudrom politikom bez uzaludnih gubitaka srpskih zivota vratili Srbiji drzavnost i iscupali je ispod Turske cizme!Uvijek su mi drzi bili mudri politicari koji su pregovorima i svojom pameti mogli da urade deset puta vise od onih koji na dreku dizu narod i vode ga u uzaludnu smrt!Mi danas moramo biti svjesni da isto kako postajemo svjesni zabluda koje je sirio komunisticki rezim protiv Karadjordjevica moramo voditi raspravu o zabludama koje je sirila dinastija Karadjoredjevica poslije I svj. rata protiv Obrenovica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Ја и даље не разумем шта ћемо ми конкретно добити повратком монархије. Чуо сам неке произвољне прорачуне, како ће нас јефтиније коштати него република, а не видим баш како то може бити.

Такође нам се продаје јефтина прича да ћемо тиме ући у друштво европских народа где су и Британија, Данса, Норвешка и др. Ајде! А зар сад нисмо у друштву Немачке, Француске и Италије? Smile Прича је максимално глупа и служи за лечење наших комплекса. Имали краља или га немали, културолошки, историјски и етнички припадамо европској породици народа. Ништа ту онај мали сметлар неће побољшати.

На крају крајева треба и погледати, како смо ми сами поступали према краљевима. Двојица су убијена, а први од њих, који је заправо био само кнез, је вероватно најбољи владар у историји Србије (подразумевам само модерну историју, као ону релевантну, јер борба средњевековних фуедалаца за нове земље, нема баш пуно везе националним осећајима).
« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 23:59:08 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda necemo mnogo dobiti ali necem sigurno nista izgubiti!
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 00:03:24 od qqqwww »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6131
бар ћемо да скинем љагу коју смо себи наметнули током комунизма....
а систем би се променио, зато што би се враћањем монархије,вероватно писао и нов устав...који не би оставио простора за злоупотребе каквим се сад служе политичари и они из сенке (читај, УДБА, ДБ, БИА, Ћосић...и остала говеда)...

а имамо краља, само није крунисан, он чак и има права да себе назива краљем, као што то чине Бугарски, Грчки и још пар њих, али његова воља је да се не преставља као краљ, док се Србија не промени....

и није Павлов син, него Петров син....  и немој више да ми се позивате на те глупе аргументе, Де Гол је водио покрет отпора из Лондона, па га французи и дан данас славе, ал ево пропадају због тога, исто како и Данска, Шведска, Шпанија, Норвешка, Холандија, Белгија, и остале земље чији су владари током рата били у Лондону....
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 00:10:55 od Зека »
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
а систем би се променио, зато што би се враћањем монархије,вероватно писао и нов устав...који не би оставио простора за злоупотребе каквим се сад служе политичари и они из сенке (читај, УДБА, ДБ, БИА, Ћосић...и остала говеда)...
Брате по теби би се цела земља променила стављањем још 1 човека на неку небитну позицију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6131
Брате по теби би се цела земља променила стављањем још 1 човека на неку небитну позицију.

јеси ти прочитао шта сам написао....ПИСАО БИ СЕ НОВ УСТАВ, који не би оставио простора за злоупотребу као што је остављао током комунизма и као сад... власт не би држале службе и људи из сенке...
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Па то ти ја и кажем - утриповао си да ће монархија баш све да среди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6131
не нисам утриповао, и сем тога, ај и да не среди све, била би јефтинија од републике, одмах би се буџет олакшао за изборе и кампање за преседничке изборе, одмах би се олакшали за доживотне апанаже за преседнике....
а и исправили би грешке из прошлости и поправили би једну бруку и срамоту...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:57:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.