Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:38:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li srbija treba da bude republika ili monarhija?
Republika
42.9%  (81)
Monarhija
57.1%  (108)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika ili monarhija  (Pročitano 56705 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k310i
Smile Smile Smile Smile Smile
Mućni malo glavom! Dok je bilo socijalizma bilo je lijepo svima, tj. oni koji su htjeli da im bude lijepo, a to hoće svi. Čim smo skinuli "prljavi" socijalizam upali smo u govna kao ni jedna, to tada vrlo napredna zemlja u svijetu! Monarhiju mogu poželjeti samo oni koji nisu u stanju da sami odlučuju o svojoj sudbini, nego ju prepuštaju nekom prokletom diktatoru!
Ko te to slagao.Imali su samo oni koji su se povinovali socijalizmu i komunizmu.A oni koji nisu htei su bili ubijani i streljani.Po socijalizmu bi danas veliki broj bio ubijen.Tako da nemoj da pricas samo ono sto cujes vec procitaj i popricaj malo sa drugim ljudima.Da je bio toliko dobar opstao bi a ne bi propao u skoro svim zamljama.Dan danas ispastamo zbog toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@miroslav.p
Ali cemu su tu? Ne, ozbiljno pitam.
Zasto uzdizati nekog slepca? Razumem ja ako je kralj, KRALJ pa i da kazes da i monarhija moze da bude dobra, ali ovako...
Pazi ovog naseg. Jel' treba da mu se klanjam? Ako ne, sta treba da mu radim? Koja je funkcija osim pozorska? Da bar imamo kralja, pa da i ima svrhe pricati, ovako bas nema. Vise su amerikanci iracani, nego sto je ovaj nas srbin...
KOGA biste uopste postavili za kralja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
Zastava Bijeljina - Bosna i Hercegovina - Jugoslavija :-)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens A50
Ali bila bi to parlamentarna monarhija.
To je već za nijansu bolje. No, ipak ne vidim razloga za monarhijom. Šta bi to značajno uradio kralj? Uostalom, valjda svi težimo nekoj demokratiji i 21. stoljeću, u kome je monarhija davno prevaziđena!

Mislim da je uzaludno mnogo raspravljati o ovome, jer je Srbija drastično unazađena poslije pada socijalizma i raspada S.F.R.J., tako da sada traži razloge za to u istoriji staroj preko 60 godina, umjesto da gleda naprijed i da radikalno ne isključuje opciju zajedničkog, jugoslavenskog, napretka, jer taj put je najlakši za sve nas, a i svijet to od nas očekuje.

Joco, jarane, ovo što pišem je neka zlatna sredina između komunističkih izvora i četničkih izvora(kojim si ti nažalost podlegao). Socijalizam u svom pravom obliku nikada nije ni postojao, da ne govorim o komunizmu. A, upravo zbog socijalističkih učenja danas imaš visoko razvijene zemlje na zapadu, to se najprije odnosi na Njemačku. Mani se prazne priče ovih budaletina što su nas uveli u rat '90-tih! Kao: "čuvajmo nacionalni integritet"... "Tito je ustao iz groba i sve uništio"... "mi smo najpametniji, mi sve znamo"... "to što su partizani spasili nas Srbe u II Svjetskom ratu, to je bila samo diverzija da nas poslije unište"...
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 14:53:38 od Zebto »
IP sačuvana
social share
Od Vardara pa do Jadrana,
od Đerdapa pa do Triglava,
kao niska sjajnog đerdana,
svetliš suncem obasjana
ponosito sred Balkana
Jugoslavijo, Jugoslavijo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k310i

Mislim da je uzaludno mnogo raspravljati o ovome, jer je Srbija drastično unazađena poslije pada socijalizma i raspada S.F.R.J.,.
Мислиш за време СФРЈ....Немам нажалост овде текст да је један наш истакнути војсковоћа за време краља још рекао да се ми нетреба сједињавати.Нас је тај савес скупо коштао.

Citat
Šta bi to značajno uradio kralj? Uostalom, valjda svi težimo nekoj demokratiji i 21. stoljeću, u kome je monarhija davno prevaziđena!
Шта хвали Русији?Ии шта је то урадио тај 21 век и назови саврени свет?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens A50
Poslije ovakvih komentara i zaostalih razmišljanja, ni sam više ne vjerujem da je 21. stoljeće ,osim u tehnološkom napretku, mnogo doprinijelo i "zdravom" ljudskom razmišljanju.

Šta fali Rusiji?!
Ja Rusiju stvarno volim, mislim braća smo, ali za mene ne postoji zaostalija zemlja na svijetu, a da ima toliki potencijal. Zato, haj'mo mi za Rusijom - ćorav za sakatog!
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 15:00:34 od Zebto »
IP sačuvana
social share
svetliš suncem obasjana
ponosito sred Balkana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
To je već za nijansu bolje. No, ipak ne vidim razloga za monarhijom. Šta bi to značajno uradio kralj? Uostalom, valjda svi težimo nekoj demokratiji i 21. stoljeću, u kome je monarhija davno prevaziđena!

Mislim da je uzaludno mnogo raspravljati o ovome, jer je Srbija drastično unazađena poslije pada socijalizma i raspada S.F.R.J., tako da sada traži razloge za to u istoriji staroj preko 60 godina, umjesto da gleda naprijed i da radikalno ne isključuje opciju zajedničkog, jugoslavenskog, napretka, jer taj put je najlakši za sve nas, a i svijet to od nas očekuje.
Ne mogu da verujem da jos postoje ljudi koji smatraju da Srbi i Hrvati mogu da zive u jednoj drzavi?! Kakav jugoslovenski napredak,kakav svet,pa svet je i rasturio SFRJ, i zato samo gledajmo u buducnost,i nikad vise sa Hrvatima u jednoj drzavi!
A socijalizam,nas je najvise unazadio!!!
Ja sam za monarhiju,jer mislim da bi se time ispravila velika nepravda prema porodici Karadjordjevic,i zbog toga ne priznajem ovaj ustav,jer nisu postavili pitanje da li smo za monarhiju ili republiku!?
Volim Srbiju - govorim istinu!!! Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@joca_jox
E, brate, "sta je uradio XXI vek". Gte ti zivis?
Kreni prvo od interneta, na kome si sada, da se osvestis!
Zivot nekada, nije kao zivot na filmu na koji se toliko lozis.
I da jeste, ti bi sigurno bio onaj bedan kmet, a ne kralj. Ustvari, mnogo je veca sansa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja već rekoh jednom da nije važna sama ličnost kralja, već ono što on simbolizuje:
kontinuitet državnosti, istoriju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens A50

"Ne mogu da verujem da jos postoje ljudi koji smatraju da Srbi i Hrvati mogu da zive u jednoj drzavi?! Kakav jugoslovenski napredak,kakav svet,pa svet je i rasturio SFRJ, i zato samo gledajmo u buducnost,i nikad vise sa Hrvatima u jednoj drzavi!
A socijalizam,nas je najvise unazadio!!!
Ja sam za monarhiju,jer mislim da bi se time ispravila velika nepravda prema porodici Karadjordjevic,i zbog toga ne priznajem ovaj ustav,jer nisu postavili pitanje da li smo za monarhiju ili republiku!?
Volim Srbiju - govorim istinu!!! Smile  Smile  Smile"

Ako je tebi toliko stalo da budeš van svijeta, evo obezbijedit ćemo ti bar 500 kvadrata zemlje, pa ti proglasi Kraljevinu Srbiju i zabrani Hrvatima ulazak u nju, jeste da će to njima smetati jer nemaju pametnijega posla nego da se zajebavaju sa "kraljeviniom" Srbijom. Evo, ja ću te priznati za kralja, ako hoćeš! Smile
IP sačuvana
social share
svetliš suncem obasjana
ponosito sred Balkana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k310i
Citat
"čuvajmo nacionalni integritet"...
Да би нешто сачувао треба то прво да стекнеш.а пошто смо ми то за време комунизма изгубили онда нисмо могли ништа ни да сачувамо

Citat
"Tito je ustao iz groba i sve uništio"...
Тито је нажалост још у људима уместо Бога.То јест његова идеологија,а не чак његова већ дарвинова.Да не ширимо тему.Али нас је тај комунизам који има везе са дарвинизмом уништио као бића.

Citat
"to što su partizani spasili nas Srbe u II Svjetskom ratu, to je bila samo diverzija da nas poslije unište"..
Који црни партизани и кога су они спасили.Па они су више побили Срба неко Немци.Оно што је Хитлер за Јевреје то је био Тито за Србре

Citat
A, upravo zbog socijalističkih učenja danas imaš visoko razvijene zemlje na zapadu, to se najprije odnosi na Njemačku.
Знаш ли колико има не запослених у Немачкој а и умногим "развијеним" земљама.
Poslije ovakvih komentara i zaostalih razmišljanja, ni sam više ne vjerujem da je 21. stoljeće ,osim u tehnološkom napretku, mnogo doprinijelo i "zdravom" ljudskom razmišljanju.

Šta fali Rusiji?!
Ja Rusiju stvarno volim, mislim braća smo, ali za mene ne postoji zaostalija zemlja na svijetu, a da ima toliki potencijal. Zato, haj'mo mi za Rusijom - ćorav za sakatog!
Руси заостали?У то би можда поверовао да нисам присуствовао данима Русије и упознао како живе људи тамо живе.А знам и многе који су били у Русији... и шта је по теби здраво размишљање?

@joca_jox
E, brate, "sta je uradio XXI vek". Gte ti zivis?
Kreni prvo od interneta, na kome si sada, da se osvestis!
Zivot nekada, nije kao zivot na filmu na koji se toliko lozis.
I da jeste, ti bi sigurno bio onaj bedan kmet, a ne kralj. Ustvari, mnogo je veca sansa.

А шта је интеренет,на спрам обичног мрава и комарца.Знаш ли ти да је један обични мрав м ного сложенији и компликованији од комојутера.Да не набрајам још.А као што се ви хвалите тиме ће се касније смејати као што се и ми сада смејемо неким старијудама којима су се тада људи хвалили као и ви техиком.Ништа ово није ко зна шта у овом свету има што човек још није откријо
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 15:14:31 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:38:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.