Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389136 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Slažem se, pametnom dosta.. Zadnje 3 godine 30 utakmicu jebenom Salzburu...  Smile Ja ipak mislim da se ti zajebavaš.. Ozbiljno ti kažem...

Da zovemo i Pericu...  Smile

Da, zvacemo i Pericu...

A kada budes imao neki dobar argument, slobodno ga napisi... tu sam ja Smile

barem ti se nisi osvrtao na argumente...  Smile ipak, "ti imaš pravo na svoje mišljenje"  Smile

saša ilić... o ljebe mekani...
I jos jednom: Sasa Ilic Smile Smile Smile

Sve ostalo su grobarske frustracije, a ja u to na temi reprezentacije necu da ulazim.

true... true...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Cekaj, Sasi Ilicu je dozvoljeno da pika fudbal sa nekim ko nije iz zemunskog klana? To su vec nove informacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Slažem se, pametnom dosta.. Zadnje 3 godine 30 utakmicu jebenom Salzburu...  Smile Ja ipak mislim da se ti zajebavaš.. Ozbiljno ti kažem...

Da zovemo i Pericu...  Smile

Da, zvacemo i Pericu...

A kada budes imao neki dobar argument, slobodno ga napisi... tu sam ja Smile

barem ti se nisi osvrtao na argumente...  Smile ipak, "ti imaš pravo na svoje mišljenje"  Smile

saša ilić... o ljebe mekani...
I jos jednom: Sasa Ilic Smile Smile Smile

Sve ostalo su grobarske frustracije, a ja u to na temi reprezentacije necu da ulazim.

true... true...

Vidim da si iskompleksirani cigan cim drzis taj baner u potpisu pa se necu vise raspravljati sa tobom... samo cu reci jos par reci...

Tako je, uvek svako ima pravo na svoje misljenje i ja bar dajem i pisem argumente za razliku od tebe...

Pozdravi i svako dobro Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 03:30:43 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
A ti si Mile pokazao svoje znanje 

Dane, vrati se!

Molim te.Genije.Dovoljno je reci.

Sasa Ilic... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Дај закључавајте ово, претвара се у гробарско-циганско препуцавање ... Ко је јачи: Перица или Сале капитен ... Ајмо кључ, молим вас.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 09:19:19 od Disko Nindža »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa Perica je izmislio fudbal za onu budalu.Covjek je smijesan Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.99
mob
HTC 
trebalo je ovo odavno da se zakljuca(ispali smo odavno) sa pesmom

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung sgh 240
Citat
Otvoren put ka 1/2?Zezas ti sve nas ovdje? Smile
Niti govora jer jer igrati protiv  Amerike a kasnije protiv Urugvaja je šansa koja nam se nece nikada više ukazati !
Citat
Srbiji otvoren put ka 1/2...?Pa mi nemamo ekipu za to,ja ne znam kako niko ne shvata...
Imamo i te kakvu ekipu i po imenima jacu i od , Gane , Australije , Amerike , Urugvaja , slobodno proveri koliko vrede igraci pobrojanih na tržištu pa ce ti se samo reci . Baš zbog svega toga tvrdim da smo doživeli veliki neuspeh !
Citat
Svi su vidjeli kako smo izgubili od Australije.Tebi ocigledno nesto fali,
Naravno da mi fali kada magarca ubedjujem u ocigledno !

tacno, to mi je zao. imali smo dobar zreb... neponovljiv i nismo iskoristili...Moralo je vise. Jesu ovi nasi igraci odradjivaci posla u svojim klubovima ali dobri odradjivaci i sa murinjom bismo stigli do cetvrtfinala m i n i m u m!
  Antic je podbacio. zadnji smo otisli u afriku i zadnji smo uopste poceli sa pripremama! 10 dana ranije smo trebali poceti sa pripremama. neozbiljni smo. BAne Ivanovic odlazi na dan u bg da bude kum na svadbi???!!!!
Ja bih mu rekao nema problema mladicu odlazi i nemoj mi se vracati!!! To bi uradio Rajevac i bilo koji obiljni trener. Svetsko je jednom u 4 godine a mi nismo od onih sto im se plasiranje na prvenstva podrazumeva.
Antic ego manijak ne priznaje da je ista ucinio lose.  Deki isto...covek ce da igra i na evropskom ako se plasiramo...svih 90 minuta...a realno poluvreme mu je maksimum... Egomanijak , hoce da bude glavni. pa on u interu ne igra celu tekmu zadnjih godinu dana. DA je faca kazao bi= odigrao sam poluvreme sada ubacite mladjeg , brzeg... Antic je trebao kacara da ubaci umesto Dekija... covek brz, zna sta ce sa loptom. Pun energije. da gradi igraca za sledecih 10 godina u reprezentaciji... Umesto pante.... mrdju, decko pun volje , snage... dao 3 gola reprezentaciji japana ...ej , bre...ovi sto su prosli grupu....i otisli u cetvrtfinale...jos igrao sa kostolomcima iz nase lige a trenirao ih onaj iz Javora.  u finalu kupa jedini je bio koji je igrao dobrou Vojvodini. Nemoj da mi je neko kazao sada ...nasa liga tralaalaa...pa on je za pantelica Pojam!.  igra u holndiji gde mi je svaka  tekma  vala kao prijateljska. namestaju mu lopte za golove.
problem je sto nemamo nekoga kao piksi.   jbg,,, mogao je Moreira da uzme drzavljanstvo pa da deli lopte. ako su hrvati mogli brazilca uzeti u repr.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
Дај закључавајте ово, претвара се у гробарско-циганско препуцавање ... Ко је јачи: Перица или Сале капитен ... Ајмо кључ, молим вас.

Ja sam Pericu napisao i sprdnje, za razliku od ovoga sa Ilićem...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne budite smešni , kakav Saša Ilic , kakv Perica smešni , kakvi bakrači , oni nisu ni za tu de su ! Što se tice igrackog kadra uz dve tri promene mi imamo sasvim dobru ekipu , treba to samo malo bolje ukomponovati , uliti samopouzdanja i sastavljati po trenutnoj formi a ne po babi i po stricevima , ne voditi one koje se želi prodati i profitirati vec samo one najbolje , nekolicini se obavezno zahvaliti . Kvalifikovati se za Evropsko prvenstvo je imperativ jer posle nam samo bog može pomoci obzirom na našu ligu i mladost koja nam dolazi , nema tu ni i od igraca i ja se bojim da crni dani dolaze !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.