Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389179 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86

Taj isti Sasa Ilic je u prvoj utakmici protiv Obale zatresao mrezu, pa onda protiv Italije u kvalifikacijama itd...
Smile Mogli smo i Komljenovića da zovemo, ipak je on bio najbolji strijelac SP 98...  Smile

Citat
Ako neko misli da je mator, a da pritom pozdravlja svaki potez Blanka, onda mi taj stvarno nije jasan... ili jos gore ako neko misli da Sale nema kvalitet tj. da je losiji od jednog Milijasa...

Smile Smile
U tvojoj grobarskoj glavi možda ti Ilić izgleda kao Piksi ili Blanko, ali Ilić je bio ništa više od prosjeka u najboljem slučaju... I to u danima kad je mogao da potrči, a o tome govori i njegova karijera u inostranstvu... Alo govorimo o Iliću... Jbt, za njega je Milijaš Gatuzo lično što se tiče kondicije i Pirlo lično što se tiče pasova... I to jedan Nenad "poglavica ranjeni puž" Milijaš... O bože... Iskreno se nadam da se zajebavaš...

Obzirom koliko vas hebe sigurno je crnac !  Smile
Smile aha... poklapa nas čovjek realnom analizom i objektivnim mišljenjem... Svaka rasprava mu se završava"ok, ali ovo je moje mišljenje i ja imam pravo na njega"  Smile

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ја се покушавам сјетити једног дуела којег је "вечити капитен" Саша Илић добио играјући за државни тим ...

Smile

Ц.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 00:02:28 od Disko Nindža »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ajde šta ste napali čoveka toliko ... svako ima pravo na mišljenje i zaista je neumesno toliko se smejati kao da mi imamo Mesije i Vilje u ekipi ...
Već sam jednom rekao da je jedini igrač koji zna fudbal (od ovih što ne igraju odbranu) u našoj reprezentaciji Krasić... sve ostalo je čist prosek ako ne i gore od toga ...

Kenjate tu za Sašu Ilića a niko ništa ne sme da kaže ili zameri kapitenu Stankoviću ... sprcao je 100 utakmica za reprezentaciju, od toga nije odigrao ni 10% kako se od njega očekuje ... da ima malo morala rekao bi dosta bre više sa ovim, dajte šansu nekom mladjem, nije ovo više za mene ... ali ne on će da nas predvodi u Brazilu 2014. godine, on je jednostavno fudbalski mag Deki kapitan Srbije, inače rezerva u svom klubu  Smile

Naravno da Saša Ilić ne treba da igra niti ga branim, ali lepo bi bilo da je samo on naš problem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.99
mob
HTC 

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Taj isti Sasa Ilic je u prvoj utakmici protiv Obale zatresao mrezu, pa onda protiv Italije u kvalifikacijama itd...
Smile Mogli smo i Komljenovića da zovemo, ipak je on bio najbolji strijelac SP 98...  Smile

Citat
Ako neko misli da je mator, a da pritom pozdravlja svaki potez Blanka, onda mi taj stvarno nije jasan... ili jos gore ako neko misli da Sale nema kvalitet tj. da je losiji od jednog Milijasa...

Smile Smile
U tvojoj grobarskoj glavi možda ti Ilić izgleda kao Piksi ili Blanko, ali Ilić je bio ništa više od prosjeka u najboljem slučaju... I to u danima kad je mogao da potrči, a o tome govori i njegova karijera u inostranstvu... Alo govorimo o Iliću... Jbt, za njega je Milijaš Gatuzo lično što se tiče kondicije i Pirlo lično što se tiče pasova... I to jedan Nenad "poglavica ranjeni puž" Milijaš... O bože... Iskreno se nadam da se zajebavaš...

Obzirom koliko vas hebe sigurno je crnac !  Smile
Smile aha... poklapa nas čovjek realnom analizom i objektivnim mišljenjem... Svaka rasprava mu se završava"ok, ali ovo je moje mišljenje i ja imam pravo na njega"  Smile

Recimo da u ovim danima Ilic ipak moze da potrci.

(Utakmica odigrana pre nekoliko dana - prijateljska)

Inace, ovo je njegova karijera u inostranstvu... statistika lepo kaze 93 meca, 30 golova. Znaci, na svakoj trecoj utakmici daje gol, kao vezni igrac...

2005–2007   Galatasaray               59   22
2007–2010   Red Bull Salzburg    34    8
Milijas i jeste poglavica i sa tim se slazem.
Reci cu ti podatak jedan samo tog Milijasa aka Gatuzo... taj Milijas je na utakmici sa Ganom za 60. minuta presao 700 metara vise od naseg golmana...
A sto se tice razlike u pasu izmedju Ilica i Milijasa: jebote Smile

Milijas jedino sto ima je - sta? Slobodan udarac.

Nasao si Milijasa da poredis sa Ilicem... eeeeeee...

Nadam se da je ovo dovoljno... mislim, siguran sam da za pametnog jeste Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 00:31:35 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Slažem se, pametnom dosta.. Zadnje 3 godine 30 utakmicu jebenom Salzburu...  Smile Ja ipak mislim da se ti zajebavaš.. Ozbiljno ti kažem...

Da zovemo i Pericu...  Smile

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Slažem se, pametnom dosta.. Zadnje 3 godine 30 utakmicu jebenom Salzburu...  Smile Ja ipak mislim da se ti zajebavaš.. Ozbiljno ti kažem...

Da zovemo i Pericu...  Smile

Da, zvacemo i Pericu...

A kada budes imao neki dobar argument, slobodno ga napisi... tu sam ja Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
I jos jednom: Sasa Ilic Smile Smile Smile

Sve ostalo su grobarske frustracije, a ja u to na temi reprezentacije necu da ulazim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
I to jedan Nenad "poglavica ranjeni puž" Milijaš..

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.