Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389246 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Па шта је то конкретно Антић погрешио па да призна?
Znaci po tebi je sve bilo OK i ništa nije pogrešio , ako je to tako onda svaka cast i svi mi koji nismo zadovoljni i koji smatramo da je ovo neuspeh nemamo pojma ne o fudbalu vec i o životu . Pitaš sebe i nas laike šta je neko pogrešio a apriore tvrdiš da nije ništa pogrešio , procitaj šta kaže struka i to ne ona kvazi tipa Djorica pa ceš možda konacno shvatiti , misliš da Antic sada ne bi odigrao drugacije , odigrao bi i te kako što je isto tako dokaz da je pogrešio , po meni laiku je pogrešio prvenstveno protiv Australije gde je poceo sa jednim špicem i što je drugom  poluvremenu napravio neadekvatne izmene , da ne ulazim dublje u analize ovo je ono što i laik vidi . Kada imamo igrace koji igraju u najvecim Evropskim ekipama i trenera koji je preplacen normalno je da ocekujem više od poslednjeg mesta na SP . Bice da ste vecina vas svesni toga svega jer mi ne deluje da ste baš toliko glupi , slepi , pogotovo što znam za dvojicu najglasnijih da ce uskoro postati fakultetski obrazovani ... Kada ste vec toliko pametni dajte vi nama analuze te dobrote koju branite jer svi mi koji tvrdimo da je neuspeh smo dali velike argumente za to !
Citate li vi novine uopšte  Smile

Antić jedini ne odgovara za neuspeh!

Vođa „orlova" jedini je selektor neke od eliminisanih ekipa sa Mundijala čija ostavka nije ni za trenutak dovođena u pitanje. Uz njega, poslednje mesto u grupi „preživeo" samo selektor Alžiraca Raba Sadan

Selektor Srbije Radomir Antić jedan je od tek deset trenera koji su „preživeli" eliminaciju sa Svetskog prvenstva, a samo još jedan njegov kolega sačuvao je posao uprkos poslednjem mestu u grupi! Ako se uzme u obzir da je taj jedan Raba Sadan, selektor Alžira, selekcije kojoj je i sam plasman na SP bio veliki uspeh, jasno je da se naš selektor najbolje „provukao" posle Mundijala!

Iako javnost smatra da je Srbija doživela veliki neuspeh u Africi, selektor nije ni pomišljao da podnese ostavku, a čak nije ni preuzeo odgovornost i priznao svoje greške. S druge strane, najdrastičniji primeri onih koji su preuzeli na sebe odgovornost i napustili nacionalne selekcije zbog ispadanja su Havijer Agire i Takeši Okada. Prvi je odveo selekciju Meksika u osminu finala i to pravo na silnu Argentinu. „Sombrerosi" su eliminisani (3:1) u meču koji je obeležila katastrofalna greška sudije Rosetija, jer su puleni Dijega Maradone poveli iz klasičnog ofsajda. Iako od Meksika praktično niko nije očekivao više od časnog poraza, selektor Agire podneo je ostavku, jer nije zadovoljan ostvarenim rezultatom.

Korejcu pretili rudnikom
Sveži dokaz japanske discipline i odgovornosti prema poslu stigao je tokom Mundijala. Selektor „kamikaza" Okada takođe je podneo ostavku jer smatra da je ekipa mogla da postigne bolji rezultat na Svetskom prvenstvu. Japan je do osmine finala stigao eliminisavši u grupi afričke selekcije Kamerun i Obalu Slonovače, ali bolji od Azijata u osmini finala bio je Paragvaj tek posle boljeg izvođenja penala.
Očigledno su daleko veća očekivanja od Srbije imali i Južnokorejci, pošto su i oni ostali bez šefa stručnog štaba. Iskusni Hu Jung Mu (55) smatra da ima dosta sposobnih i dobrih trenera koji će s nacionalnim timom uspeti da naprave bolji rezultat.
a
Blan i zvanično preuzeo Francusku
Bivši trener Bordoa Loran Blan juče je i zvanično postavljen za selektora francuske fudbalske reprezentacije. Blan (44), koji je na mestu selektora nasledio Rajmona Domeneka, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Francuskom fudbalskom federacijom. On će debi na klupi „trikolora" imati 11. avgusta na prijateljskom meču s Norveškom.

Javnost još nije upoznata s konsekvencama koje će snositi reprezentativci Severne Koreje i njihov selektor Jong Hun Kim, budući da su obrukali državnu selekciju debaklom od Portugala (7:0). Međutim, selektor nacionalnog tima iz 2004. godine Mun Ki Nam otkrio je da veliki komunistički vođa Kim Jong II poštuje sistem nagrađivanja, ali i kažnjavanja:
- U slučaju pobede severnokorejski igrači dobiće velike stanove, ali ako izgube verovatno će završiti na prisilnom radu u rudniku!
Da je spiranje nacionalne sramote zbog fudbala važnije od odluka FIFA i svih vapaja njenog predsednika Sepa Blatera kako neće politiku u sport, dokazuju primeri Francuske i Nigerije.

Strogi Nigerijci
Puleni Rajmona Domeneka, koji je jedva izbegao giljotinu zbog blamaže, moraće za svojevrsni puč koji su izveli u Africi da odgovaraju pred parlamentom. Predsednik nacionalnog fudbalskog saveza Žan-Pjer Eskale već je podneo ostavku! Takođe, nigerijski predsednik Gudlok Džonatan prošle srede doneo je odluku da fudbalska reprezentacija te zemlje naredne dve godine ne učestvuje u međunarodnim takmičenjima, upravo zbog rane eliminacije sa SP.
Najizloženiji udaru sportske javnosti i medija je selektor Engleske Fabio Kapelo! Gotovo svakodnevno štampa na ostrvu poziva italijanskog stručnjaka da podnese ostavku. Naročito ako se uzme u obzir da je u Africi bio ubedljivo najplaćeniji selektor s osam miliona evra godišnje, dok mu je po tom pitanju najbliži pratilac bio kolega s klupe „azura" Marčelo Lipi s tri miliona evra. Engleze je već u osmini finala pregazila Nemačka.

V. TOMKOVIĆ
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 15:23:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Па шта је то конкретно Антић погрешио па да призна?
Bunker protiv Gane, izmene protiv Australije, Bekovi mu stoje na nasoj polovini protiv Gane, Milijas, Tosic na desnoj strani u trenutku kada je Zigic na terenu, cuti i preznojava se dok na primer Piskavac u Sevojnu "trci kontru" sa igracima... ako razumes sta hocu reci...
Trener je uvek najvise zasluzan za pobedu, trener je uvek najvise kriv za poraz... to shvati Smile

A sad, kao sto kaze Nindza, ajmo jedan lock... dojadismo i Bogu i narodu Smile

Не слажем се буквално са целим постом Smile

Ринака та анализа је написана после текме са Аустралијом. Нисам очекивао више од онога што смо урадили и рекао сам да ни не можемо више од тога.
А закерати Антићу због измена и тако тога су за мене прилично небитне ствари.

« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 15:18:10 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Šta si ti meni sada odgovorio , da se slažeš sa mnom a da se ne slažeš , reci ti meni onako sremacki da te razumem , je li ovo uspeh ili neuspeh , reci mi šta sam napisao a da nisam u pravu , barem me možeš toliko ispoštovati a ne davati odgovore u stilu pubertetlije , majke mi moje onaj Dane je za veliku vecinu i odrasliji i strucniji ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Што се мене тиче нит је успех нит је неуспех. Прошли пут смо понижени и тотално надиграни, фудбалски смо се осрамотили и нисмо показали ништа. Ове године нам је за милиметар измакла осмина финала. Ето већ напретка. Да смо успели да се пласирамо то би за мене био већ успех.
Ово што смо урадили је права слика наше репрезентације. Наишли смо на екипе приближног квалитета и видело се да умемо да се равноправно носимо али и да подбацимо. То је тако код сваке екипе која нема везни ред, питање је само да ли ће противник да ти затвори остале алтернативе. Ако се то деси немоћан си. Тако је било против Гане и ништа ту Антић није могао да уради, осим да се скине и утрчи на терен да он игра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Šta si ti meni sada odgovorio , da se slažeš sa mnom a da se ne slažeš , reci ti meni onako sremacki da te razumem , je li ovo uspeh ili neuspeh , reci mi šta sam napisao a da nisam u pravu , barem me možeš toliko ispoštovati a ne davati odgovore u stilu pubertetlije , majke mi moje onaj Dane je za veliku vecinu i odrasliji i strucniji ...

El mogu ja:
1) Da smo taktički nadmudreni protiv Australije i Gane
2) Da je ovo jedna od najslabijih grupa na SP (tačnije druga najslabija, koliko se sjećam)
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Ове године нам је за милиметар измакла осмина финала
Kako je to meni moj predsednik kluba u Nemeckoj dok sam radio lepo objasnio jednom jedinom recenicom " kada je aut onda je aut , svedno milimetar ili metar " ...
Ipak je do mene , nekim ljudima je badava i nacrtati jer su to oni koji cuju samo sebe , kojima nisu bitne ni cinjenice ni vececina .
Citat
Ово што смо урадили је права слика наше репрезентације. Наишли смо на екипе приближног квалитета
Ne tacno i jedno i drugo , ovo nije prava slika naše reprezentacije i bolji smo kada se sve stavi na papir i od Gane i od Australije , e sad što to nismo u stanju pokazati na terenu je krivica i trenera i igraca , to ti je dokaz i one Petkoviceve ekipe koja nije po imenima igraca bila ništa lošija .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
(tačnije druga najslabija, koliko se sjećam)

Smile Smile Smile

Ovo se pokazalo,najjaca grupa.

Evo "svabe" vode protiv Argentine,da je blentavi Gijan sinoc pogodio,i oni bi bili u 1/2..Da,vrlo slaba grupa... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
kada se sve stavi na papir

На папир се врло мало може ставити, док на терену игра доста више ствари Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pa zato i kažem da je glavni krivac trener pa onda igraci !
Citat
Evo "svabe" vode protiv Argentine,da je blentavi Gijan sinoc pogodio,i oni bi bili u 1/2..Da,vrlo slaba grupa... SmileEvo "svabe" vode protiv Argentine,da je blentavi Gijan sinoc pogodio,i oni bi bili u 1/2..Da,vrlo slaba grupa... Smile
Pa kako onda objašnjavaš da mi nismo u polufinalu obzirom da smo tukli Nemce a ti isti Nemci razvalili Australiju a mi protiv Australije ispušili , da nije možda sreca u pitanju , e vidiš baš zbog te cinjenice da nam je bio otvoren put ka polufinalu i jeste naš ucinak ravan neuspehu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Otvoren put ka 1/2?Zezas ti sve nas ovdje? Smile
Srbiji otvoren put ka 1/2...?Pa mi nemamo ekipu za to,ja ne znam kako niko ne shvata... Smile

Svi su vidjeli kako smo izgubili od Australije.Tebi ocigledno nesto fali,kad jedino ti nijesi vidio.Ista ta Australija je igrala 1:1 sa Ganom,a Gana ispade u 1/4,a iste te Ganjanine jedva dobio Njemacka,a mi dobismo Njemacku.
Sto znaci,grupa je bila izuzetno teska.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.