Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389034 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Јес наведи примере.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
st_faca

O cemu ti?
Prvo,ja nijsam ocekivao nista,sem normalnog ucesca na SP.To sam i dobio.
Opet kazem,sta mene boli kurac da li je,u ovom slucaju Podolski promasio? Smile
Ja znam,da je moja reprezentacija ostecena!!!

Citat
Tako da, kad se pozivaš na nekakav navodni nedosatak sreće kao jedini razlog vašeg plasman na zadnje mjesto u grupi, bilo bi zgodno da se prisjetiš kako je sreća omogućila Srbiji da ne primi gol od brojčano slabije Njemačke. Sreća, i vrlo raspoložen vratar, naravno.

Ista ta Njemacka je mogla da popije jos dva komada od nas.Imali su srece sto ih ne ponizismo sa 3:0.

Citat
d) dosuđen kazneni udarac ne znači da će iz tog istog kaznenog udarca bit postignut gol. Primjer: Lukas Podolski (sigurno se sjećaš te situacije; naime, dogodila se baš na utakmici protiv Srbije)

U nogu Stankovica i Lukovica ja ne sumnjam.Podolski je teski supak od fudbalera,govori njegov ucinak u klupskom fudbalu.

А како су то Немци оштећени против нас? Smile

Kako su oštećeni? Teško su oštećeni. I to stravično lošim sudačkim odlukama.

Navedi primere.

Hrvat. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@ Goranac i Sixer

Ljudi, jel vi imate mozga? Cime razmisljate? U stvari, jel ste vas dvojica ljudi uopste? Oci imate? Jel ste preskocili vi to prvi razred pa da citate ne umete? Ne znam, pitam samo... mozda je u tome problem...

Jaci nego ikad, nadji mi gde sam ja to rekao da nismo osteceni... evo, kada nadjes, posle toga mi reci adresu tvoju i dolazim ti sa kamionom para... naravno, da ti ih dam...
Ja vise ne znam, ovo vise postaje zesce dosadno... nekima jednostavno ne vredi pricati... mislim da me ovde jedino Rinaka razume sta hocu reci a to je malo s obzirom koliko nas pise na ovim temama Smile

Ponavljam, poslednji put... osteceni smo i sudija je sjebao stvar ali NIJE ON KRIV ZA NASE ISPADANJE!

Sixeru, protiv Nemaca sam hvalio jer smo iskoristili jednu jedinu priliku i pobedili (govorim za one pravee SANSE, ne za suteve s 20 metara)... a koga da hvalim kada se iskoristi jedna od zilion sansi? Baneta? Dzekson Krasica?
Meni je pre svega bitna ljudska velicina, a tu istu velicinu je jedini pokazao Lane Jovanovic koji se izvinuo naciji za "Misterov uspeh"... ovaj kaze "nismo imali srece", drugi kaze "sudija nas pokrao", treci kaze "bice bolje"... a da budu malo samokriticni kao Lane?
Takodje sam pohvalio nase 1. poluvreme protiv Australije i Nemacke, mrzi me sad to da trazim... ali ne, ovde neki ocito nisu prosli prvi razred osnovne skole...

Toliko  Smile

P.S. A Srbiju volim dovoljno toliko da sam plakao kada smo izgubili a na ivici bio protiv Gane... i ne dovodi to u pitanje Sixeru koliki sam i koliko Srbin ili Antisrbin Smile

Edit: A kako ih je pokrao sudija? Prvo, kao sto sam rekao prvim zutim Klosea... a potom i zilion sitnih faulova na sredini u nasu korist... s kim god da sam razgovarao, potvrdio bi mi ono sto sam i ja rekao a to je da je sudija navlacio na nasu stranu... pa vidim, na onoj temi za sudije nahvalise sudiju Maljenka... zbog cega li je, pitam se...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 15:11:10 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
P.S. A Srbiju volim dovoljno toliko da sam plakao kada smo izgubili a na ivici bio protiv Gane

Nijesi trebao.

Citat
. osteceni smo i sudija je sjebao stvar ali NIJE ON KRIV ZA NASE ISPADANJE!

Gdje pise da jeste? Smile
Da je lijepo dosudio penal,kao sto ih svima sude,mi bi bili u 1/8.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
P.S. A Srbiju volim dovoljno toliko da sam plakao kada smo izgubili a na ivici bio protiv Gane

Nijesi trebao.

Citat

Au jebote, zat si tolko tunjav Smile
JA sam rekao da nije kriv a TI si rekao da sam JA rekao kako NISMO osteceni i kako su samo DRUGI osteceni Smile
O Boze... ne vredi vise... ne vredi...

A i otkud ti to da bi mi bili u 1/8 da je sudio penal?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Ista ta Njemacka je mogla da popije jos dva komada od nas.Imali su srece sto ih ne ponizismo sa 3:0.

Ma nemoj ,  imali su srece i mogli su popiti još  al oko onog tvog što se malo , mallo pa pozivaš na njega , mi smo imali srece a ne oni , ljudi su promašili penal a seti se i silnih promašaja samo od Podolskog , igrali smo kao čkepi celo vreme i to sa igračem više , zbog takve kalkulantske igre i jesmo poslednji u grupi "smrti" ...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 15:37:55 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat

Nijesi trebao.

Citat

Au jebote, zat si tolko tunjav Smile
JA sam rekao da nije kriv a TI si rekao da sam JA rekao kako NISMO osteceni i kako su samo DRUGI osteceni Smile
O Boze... ne vredi vise... ne vredi...

A i otkud ti to da bi mi bili u 1/8 da je sudio penal?

Glup si.
Znam.
Citat

Ma nemoj ,  imali su srece i mogli su popiti još  al oko onog tvog što se malo , mallo pa pozivaš na njega , mi smo imali srece a ne oni , ljudi su promašili penal a seti se i silnih promašaja samo od Podolskog , igrali smo kao čkepi celo vreme i to sa igračem više , zbog takve kalkulantske igre i jesmo poslednji u grupi "smrti" ...

Sastavni dio je sutirati na gol.Mi smo imali sanse,oni isto,mi smo pobjedili tacka.
Protiv Australije smo igralii odlicno,stvorili 5 super sansi,cisti penal nam nije sviran,osteceni smo.
Antic je nas najbolji trener,bez premca,dileme,niko mu nije do kolljena.

Zavrsam ovdje svu pricu.

Ja znam sta sam ocekivao,to sam dobio.Da su mi dali penal,isli bi u 1/8.Za ostalo nemamo kvalitet i tacka.
Smatram glupim oni koji kazu da nam je grupa bila laka.

Gana 1/4.
Njemacka 1/4(unakazili Egnleze)

Australija na proslom SP 1/8,kao i Gana,kao i Njemacka jos dalje..toliko o tomee.

Pozdrav.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 15:49:34 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ajde milovane

objasni ovom ciki neke stvari

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Sastavni dio je sutirati na gol.Mi smo imali sanse,oni isto,mi smo pobjedili tacka.
Jesmo i to mi je jedan od najsrecnijih fudbalskih dana , ja sam se osvrnuo na tvoju tvrdnju da su se Nemci protiv nas provukli i da smo mogli da ih nabijemo sa 3-0 , što uopšte ne odgovara istini , tresli smo se kao dajc u leru punih 50 tak minuta , nema ko se od Srba nije uraos !
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 16:03:53 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Jesmo i to mi je jedan od najsrecnijih fudbalskih dana , ja sam se osvrnuo na tvoju tvrdnju da su se Nemci protiv nas provukli i da smo mogli da ih nabijemo sa 3-0 , što uopšte ne odgovara istini , tresli smo se kao dajc u leru punih 50 tak minuta , nema ko se od Srba nije uraos !

Precka Zigica,stativa Jovanovica.Iz sve njihove promasaje,znaci 3:0 za nas.

Rajevac...Vise srece nego pameti.

Aj,poz. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.