Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390053 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Citat
Eto sad...Lakših grupa...  Smile A zašto?
Zbog Gane i Australije , jedina lakša grupa je bila ona gde su Francuzi ispali  ...

valjda i ovo govori nešto o jačini grupa...

Citat
Od četvrtfinalnih timova jedino iz naše grupe su obije ekipe u 4-finalu...

il tu činjenicu zaobilazimo...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 17:00:00 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Odigrali smo dvije od tri utakmice dobro.
To nije tačno , ne pominjuci Nemacku mi smo odigrali samo prvo poluvreme protiv Australije dobro i to ne postigavši gol !
Citat
tvrde da smo trebali biti svjetski prvaci
To je smešno .
Citat
Uopste nijesam nezadovoljan,vec-zadovoljan.
Ja ne da sam nezadovoljan vec sam nezadovoljan samo tako , verujem da i Hrvati nisu nezadovoljni našim nastupom , pitaj facu .  Smile

Citat
ал је онда у реду пљувати Антића због недостатка среће?
Jesam li ga ja možda pjluvao ?njega ili bilo koga drugog?
Citat
valjda i ovo govori nešto o jačini grupa...
Naravno da govori , trebali smo biti drugi bez problema , uporedi ovu grupu i onu sa prošlog SP!
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 17:04:05 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Не бих се баш сложио ал ајде..
Ми нисмо подбацили, да смо имали среће био би успех а наша партија би опет била иста. Значи за исту партију би неки људи рекли да је и успех и неуспех само у зависности дал смо имали среће. Дал је онда у реду пљувати Антића због недостатка среће? Smile

Mi smo pobjedili Njemacku-igrali smo dobro.
Australiju smo razbili-nijesmo imali srece,bas nijesmo imali i + smo osteceni.
Protiv Gane smo podbacili.

Nas najjaci adut je bila taktika i tokom kvalifikacija.Ovo nije tim koji ce da igra leprsavo i atraktivno i nikad nece igrati(ovaj sastav).

Kad smo kod Antica,najjaca karika reprezentacije,sve ostalo,je mlacenje prazne slame i neznanje.

Kad smo bre mi bila fudbalska sila pa da ocekujemo nesto? Smile

Sabanluk!!!

Aktuelni SP-ponozeni.
Bivsi sampioni Svijeta i finalisti prethodnog SP-ponizeni...

A mi se nasli da seremo i pljujemo i ocekujemo...Odigrali smo dobro,toliko smo mogli,da smo imali srece ko Gana,bili bi 1/8 finala,mozda u 1/4 i kad bi ispali od Urugvaja,opete bi svi pljuvali i srali... Smiley 1

I koga boli kurac sta misle Hrvati...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ринака не мислим ја конкретно на тебе. Видиш каквих све муфљуза има серу на све стране а пре 2 месеца би у дупе Антића љубили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
E jbg rinaka, ja o jednom ti o drugom... aj nebitno...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
To se može reci i za mene i za tebe , koga boli racku , ne radi se o tome i lako je bilo shvatiti ironiju  ! To što ima onih koji su zadovoljni poslednjim mestom i što brane ne branjeno i to izlizanim frazama tipa " uspeh je kvalifikovati se " ne umanjuje cinjenicu da smo podbacili , svi su govorili da je drugi krug realan ja to i sada mislim , upravo zbog toga je to neuspeh !
Citat
Ринака не мислим ја конкретно на тебе. Видиш каквих све муфљуза има серу на све стране а пре 2 месеца би у дупе Антића љубили.
Ja sam dosledan i ako hoceš da se setiš jedan od retkih koji je upozoravao posle NZ da nešto nevalja , obecao sam da necu pljuvati jer i nema nekog velikog razloga , ali se necu ni praviti blesav govoreci da je ovo uspeh , ponavljam , veliki usppeh je što smo se kvalifikovali na SP ali je i neuspeh biti poslednji u našoj grupi .
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 17:19:20 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
To se može reci i za mene i za tebe , koga boli racku , ne radi se o tome i lako je bilo shvatiti ironiju  ! To što ima onih koji su zadovoljni poslednjim mestom i što brane ne branjeno i to izlizanim frazama tipa " uspeh je kvalifikovati se " ne umanjuje cinjenicu da smo podbacili , svi su govorili da je drugi krug realan ja to i sada mislim , upravo zbog toga je to neuspeh !
Citat
Ja sam dosledan i ako hoceš da se setiš jedan od retkih koji je upozoravao posle NZ da nešto nevalja , obecao sam da necu pljuvati jer i nema nekog velikog razloga , ali se necu ni praviti blesav govoreci da je ovo uspeh , ponavljam , veliki usppeh je što smo se kvalifikovali na SP ali je i neuspeh biti poslednji u našoj grupi .

Ja nikad ne rekoh da je uspjeh kvalifikovanje na turniru,za mene je to nesto pod MORATI!

A sad.Opet kazem,da smo imali malo,malo srece,ko sto je Gana imala,bili bi u 1/4. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
A sad.Opet kazem,da smo imali malo,malo srece,ko sto je Gana imala,bili bi u 1/4.
Znaci da smo ipak mogli osvojiti Sp , nemoj da sam sebe demantuješ , isti si ko oni što tvrde da smo najbolji ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
A sad.Opet kazem,da smo imali malo,malo srece,ko sto je Gana imala,bili bi u 1/4.
Znaci da smo ipak mogli osvojiti Sp , nemoj da sam sebe demantuješ , isti si ko oni što tvrde da smo najbolji ... Smile

Ko kaze da bi osvojili? Smile
Ispali bi od Urugvaja,izgubili bi 3:0...Pozivam se na srecu,a ne znanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
A zašto je uspjeh?  Smile

A dje pise da je uspjeh?

A gdje piše da je neuspjeh?

...

Prilično sam siguran da nikog ne boli kurac šta misliš ti, pa ti svejedno ovdje piskaraš, zar ne?  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 17:38:14 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.