Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390084 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Eto... ipak se radilo o zaveri Smile smesni ste... kakve veze ima sto je Anticev sin menadzer nekim igracima?! vec bi se neko iz FSS jos davnih dana pobunio da to ima bilo kakve veze s vezom.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
ukljucujem se u debatu tek sada. .  zao mi je sto sam uopste gledao utakmicu.  nemce su pobedili na srecu i odmah su se vinuli u nebo, kao da su vec u finalu, ceka se samo da se vidi ko ce biti protivnik.  tako se ne igra fudbal.  a Antic je posebna prica.  totalno me razocarao kao selektor.

šta bre kenjate više  Smile

mi pobedili nemce na sreću,asvi nas dobili na igru   Smile

i još  ste vi realni važi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
Гдје сте прије са том причом о Антићу?
Ако сте тако паметни и ако сте све знали што то тек сада говорите?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
pa coveku se morala dati sansa da pokaze da zna vise, izgleda da ne zna.. ili se uplasio pretnji.. hm.. ko ce ga znati. ali ko je gledao utakmicu protiv Australije, mogao je videti klasican primer - kako ne treba. sta sa Nemcima smo znali da igramo, pa smo odjednom zaboravili?
nesto se tu ne uklapa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kome? ja znam za Petrovića...
To za Petrovica je takva nebuloza... i sam Petrovic je rekao ko mu je menadzer neko drugi... tacnije Jovica Radonjic...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
ali ko je gledao utakmicu protiv Australije, mogao je videti klasican primer - kako ne treba.

Šta je bilo kako ne treba protiv Australije? Pa nisu nam prišli golu prvo poluvreme, a mi smo njihov po šansama mogli da napunimo. To je bilo opredeljenje i namera, e sad što su naši fudbaleri po prirodi malodušni i što su klonuli posle propuštenih prilika to nijedan trener ne može da ih nauči, to je problem u glavi. Da nisu razmišljali o prosutom mleku drugačije bi se stvari odvijale. Šta je tu trener mogao da uradi? Mi bre nemamo nijednog napadača ekstra klase, svi su ili limitirrani ili van forme, ne znam koga je mogao da stavi u tim da sprovede jbn loptu u gol. Onaj udarac glavom Žigića... Pa iz onakvih pozicija on je rutinski postizao golove ranije, sad je totalno van forme. Krasić... pa onakva šansa se retko maši. Ivanović... puno sreće za Švarcera. Pozivamo se na realno, a ovamo daj samo da opljunemo što više, i s razlogom i bez. Smile

Ajde molim svi koju žustro pljuju Antića nek napišu kojeg to boljeg trenera imamo. Dajte tog keca iz rukava kog ste toliko skrivali. Dajte da vidimo ko će to Srbiji da donese neslućene uspehe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
Ajde molim svi koju žustro pljuju Antića nek napišu kojeg to boljeg trenera imamo. Dajte tog keca iz rukava kog ste toliko skrivali. Dajte da vidimo ko će to Srbiji da donese neslućene uspehe.

sad ćeš čuti stručnjake   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Eto... ipak se radilo o zaveri Smile smesni ste... kakve veze ima sto je Anticev sin menadzer nekim igracima?! vec bi se neko iz FSS jos davnih dana pobunio da to ima bilo kakve veze s vezom.

Hahaha... Smile Neko iz FSS-a da se pobuni?  Pa svi oni uzimaju dio kolača od transfera... Barem oni koji o nečemu odlučuju... I nema tu nikakve zavjere, čist biznis. To nije ništa neobično ni senzacionalno, da 2 - 3 igrača od 23 ukupno, budu progurani od strane menadžera... Savićević je jednom prilikom rekao, da u svakoj repreznetaciji postoji barem 1 koji je ušao menadžerskim putem.. Nismo mi ništa posebni po tom pitanju  Smile Bitno je da takvi igrači ne dobiju značajniju ulogu na terenu... I to rade (skoro) svi selektori...

kome? ja znam za Petrovića...
To za Petrovica je takva nebuloza... i sam Petrovic je rekao ko mu je menadzer neko drugi... tacnije Jovica Radonjic...

Pazi i ja sam čuo da mu on nije zvaničan menažer, ali da ima neki procenat na njega.. I da ponovim, ne smeta mi to uopšte...  Smile

Interesovalo me je kojih je to 5 igrača odjednom postalo menadžerski, a niko to nije spomenuo prije SP... Za Petrovića se priča odavno...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Poceli ste-smo se ponavljati , ja nemam potrebe da ucestvujem u razgovoru oko smene trenera !  Smile

Da imamo boljeg trenera ja bih prvi bio da se Antic smeni , mi jednostavno nemamo boljeg i Antica treba zadržati po svaku cenu , inace se bojim da za dugo necemo videti ništa osim kvalifikacija . Mišljenja sam da možemo mnogo bolje , nisam zadovoljan igrama na SP , treba odraditi analizu  izvuci pouku i nastaviti dalje , igracki kadar je sasvim dobar i uz dve tri promene treba uci u kvalifikacije za EP , imamo težak ali ne i nemoguc zadatak , eksperiment sa dovodjenjem novog trenera bi bio poguban ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ajde molim svi koju žustro pljuju Antića nek napišu kojeg to boljeg trenera imamo.

ako je po ovom prvenstvu onda kako se bese zove onaj nas sto je doveo ganu do 1/4  Smile

Dajte da vidimo ko će to Srbiji da donese neslućene uspehe.

da se nelazemo
niko nemoze da donesi Srbiji neslucene uspehe
ipak nije ovo soni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.