Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390283 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
Tepachenko
У животу нисам срео већег сератора од тебе.
Ти толико сереш и лупеташ а немаш ниједан нормалан аргумент.
Не знам јеси ли ти изгубио неке паре на кладионици кладећи се на Србију па си тако бијесан или си неки велики антисрбин и мрзитељ Антића.
Не разликујеш "добру игру али пораз" од "лоше игре и пораза и срамоте" па је теби зато вјероватно исто испадање Србије и испадање Енглеске.
За мене је Србија доста више показала од Енглеза и за разлику од њих се није осрамотила, они су прошли групу али су се осрамотили, боље би им било да нису са онаквом игром у групи и онда налетили на швабе и ови их самљели и осрамотили.
Настави да причаш глупости и сереш, може ти бити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Aha... Nas je Njemačka zgazila i to ističeš, nije bitna pobjeda... Ali onda kažeš da smo izgubili od Australije, bez ikakvog dodatka da smo pregazili Australiju... tu je bitan rezultat Smile bla, bla, truć...
i za ovo "primili bi 5-6 komada"... baba Vango ti li si? Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Aha... Nas je Njemačka zgazila i to ističeš, nije bitna pobjeda... Ali onda kažeš da smo izgubili od Australije, bez ikakvog dodatka da smo pregazili Australiju... tu je bitan rezultat Smile bla, bla, truć...
i za ovo "primili bi 5-6 komada"... baba Vango ti li si? Smile
Prvo, morao sam da odgovorim na to "da se Slovenija provukla protiv Alzira".
Drugo, na prvenstvu smo odigrali dobro samo 2 poluvremena i nikako nismo zasluzili prolaz.
Trece, ovde neki govorili da bi bez Milijasa dobili Ganu ili igrali bolje... opet je to baba Vanga...

Tepachenko
У животу нисам срео већег сератора од тебе.
Ти толико сереш и лупеташ а немаш ниједан нормалан аргумент.
Не знам јеси ли ти изгубио неке паре на кладионици кладећи се на Србију па си тако бијесан или си неки велики антисрбин и мрзитељ Антића.
Не разликујеш "добру игру али пораз" од "лоше игре и пораза и срамоте" па је теби зато вјероватно исто испадање Србије и испадање Енглеске.
За мене је Србија доста више показала од Енглеза и за разлику од њих се није осрамотила, они су прошли групу али су се осрамотили, боље би им било да нису са онаквом игром у групи и онда налетили на швабе и ови их самљели и осрамотили.
Настави да причаш глупости и сереш, може ти бити.
A sad ti... jesam se kladio na nas protiv Australije ali mi nije bitno to, voleo bih i da smo izvukli tih 2:2 sto bi nam bilo dovoljno za prolaz a ja svejedno izgubio pare... nebitne su pare...
Nisam veliki antisrbin i ne mrzim Antica... samo ga kritikujem sto mislim da je dozvoljeno, jelte...
A dalje... mene drugi ne zanimaju, ali uopste... mene boli k sta je Engleska radila i da li se osramotila i kako je docekana u svojoj zemlji...

I tebi da kazem (mada to znas) da smo odigrali samo 2 dobra poluvremena od ukupno 6 a to je nedovoljno za prolaz medju 16...

Ponavljam jos jednom i poslednji put... pa ko shvati:
Anticu zameram samo to sto nije stao iza poraza odnostno nije se pronasao odgovornim za ovaj neuspeh... kaze da stoji iza svake odluke na SP a zasto ne kaze da stoji iza svakoh poraza kao i pobede? To jednostavno nije covek... pametan je Dule, zato i pravi rezultate...

Sad gledam konferenciju, novinar ga pita zasto nisu Kolarov i Bane prelazili pola... a on je rekao kako je Bane nespreman, u redu... a Kolarov? Jel nesto odgovorio za Kolarova? Samo je precutao, onako kao pravi Mister... bez argumenata... kazi bre usro sam se ko picka i isao na 0:0...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
Ма није више проблем твој став према свему овоме него ми није јасно како ти више не досади.
Сереш 5 дана ту на 3 теме, стално исту причу.
Заврши је више једном.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ма није више проблем твој став према свему овоме него ми није јасно како ти више не досади.
Заврши је више једном.
Alo covece razmenjujemo misljenja, u cemu je problem? Aj batali ako te ovo smara... jednostavno zaobidju temu...

Nevezano za ovo sad... Kolarov i Ninkovic kazu da je ovo neuspeh a Mister da je uspeh... u cemu je problem? Problem je u tome sto cenjeni gospodin uci igrace da je ovo uspeh a ne neuspeh... Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ако неко заиста озбиљно мисли да су Словенци оставили бољи утисак од нас на првенству, или има жељу да овде зајебава људе или не зна баш ништа о фудбалу.
Ako neko zaista misli da Slovenci nisu ostavili bolji utisak neka pogledaju zvanicni plasman reprezentacija , ne treba biti veliki strucnjak da bi se shavtilo da su 4 boda više od 3 , tako da hvala što nas zabavljaš ...

17 Obala Slonovače

18 Slovenija
19 Švajcarska
20 Južna Afrika
21 Australija
22 Novi Zeland
23 Srbija
24 Danska
25 Grčka
26 Italija
27 Nigerija
28 Alžir
29 Francuska
30 Honduras
31 Kamerun
32 Severna Koreja
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 21:12:37 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Sagem xg6
Je*ote ljudi u cemu je svrha lupanja glavom u zid. Ako vam se lupa prosetajte dva metra pa zuknite u pravi zid.
Ne daj Boze da neko napise kontra argument.

Apsolutno je tacno ovo sto je Tepacenko rekao. Uciti igrace da je poraz uspeh je idiotski. Zadovoljavamo se malim stvarima. Nije dobro.

Antic je vrhunski trener i niko od nas nema pravo da mu o fudbalu kaze a. Ali i takvi treneri grese, kao sto grese i igraci, urugvajske sudije... Da li ste culi nekada, bilo kada, da je Antic rekao da je nekada, bilo kada, pogresio? Ne. Covek nikada novinaru nije odgovorio na pitanje direktno. Ceo dan prica a nista ne kaze. Svaka konferencija mu se svodi na "Ja sam covek fudbala. Ovo su moja deca. Ja sam i tata. Mi smo familija. A jel' znate kol'ko smo pretrcali? Jel' znate da Krasu Dzeksona trazi pola Evrope i on ne mozda da spava od telefona? A kokija Kolarova 3 vrhunska kluba?". Te price prosipaj nekom drugom. I jednog Aleksa Marica trazi pola sveta. i Jednog Jana Veselog trazi pola sveta. DV dodje i kaze "Majstore, ti si nas igrac i samo probaj da mislis o Evropi i svetu i ides kuci, momentalno".

Opet kazem, svi mi gresimo ma kojim se poslom bavili, ali budi covek i priznaj gresku, neuspeh. To sto smo se plasirali na SP jeste uspeh. Hvatati se za taj uspeh posle poraza od Novog Zelanda, Australije i Gane i povezivati SP sa kvalifikacijama za isto je idiotski.

Kaze da je ovo uspeh. Ovo gospodo nije uspeh. Izgubiti utakmicu nikako nije uspeh. Izgubiti dve nikako nije uspeh, to je daleko od uspeha. Odigrali smo dva poluvremena. I to je uspeh? Ne, to je debeli neuspeh.

Samo sto Mister to ne zeli da prizna.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Заврши је више једном.
taj fazon Smile kad god udjem na temu prva i zadnja je njegova i covek sere li sere neprestano Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.