Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 393349 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
Kazete da nasi igraci igraju u jakim timovima? Jeste braco, igraju... ali jel se pitate KOJU ulogu oni imaju? Nasi igraci su najjeftiniji na trzistu i dovode se da ODRADJUJU posao! Vidic, Ivanovic, Stankovic... svi oni samo odradjuju poslove! Zasto bi ekipa dala 50 miliona za igraca koji vrsi posao?

Nemoj da pratis fudbal vise, ne ide ti
Za razliku od nekih ja ceo svoj zivot igram fudbal i jos uvek ga igram i mislim da nemas pravo to da mi pricas jer me ne poznajes drugar Smile

Pa utoliko gore ako ga ceo zivot igras, da takve gluposti lupas, a ne moram da te poznajem da bi ti odgovorio, jer bilo ko ko za Vidica na primer kaze da odradjuje posao je za mene nepoznavalac fudbala
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia E71
@Tepachenko
Petkovic je zasluzio mnogo, mnogo vise od Ilica da bude pozvan. Smile

IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
imali smo mi i bolje reprezentacije od ove pa nisu nista uradile... a od ovih ocekojemo najmanje trofej, kolika je bila euforija pre svestkog...
mi smo bre rodjeni da budemo gubitnici, uvek je tako i uvek ce biti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 920
Smirio sam se maaaloo pa da dam neki komentar, ako je moguce reci nesto pametno.

1. Bio je penal  Smile  #*%^!(^$^@$*$#!
2. Ovi komentari tipa "zasto Obradovic a ne Kolarov?...", pa pitam ja vas - a da li je trebalo Obradovic da da gol?? I jel' bio kriv za neki od golova?? Naprotiv, bio je siguran, i cesto opasan u napadu... mozda bi Kolarov odigrao i bolje, ali nije ova izmena u timu uzrok poraza! Cime se bave ljudi, ne verujem... Kako je to Antic izgubio utakmicu? ...po meni skroz ok postavka igre.
Sta zamisljaju neki, da smo mi Brazil pa je sramota izgubiti od Australije?...  Smile mi smo tu Australiju i nadigrali, to sto je danas koncentracija pojedinaca bila u k**cu to je druga prica, jbt, iz svih onih sansi u prvom poluvremenu morali smo da damo bar jedan gol... Ono sto je promasio Krasic se ne prasta... Kod Banetovog suta usralo je golmana da odbrani rukom, neverovatno...

I moram da istaknem, Ninkovic odlican danas...  Smile  stvarno prijatno iznenadjenje...

I sta sad... nista, ni ne gleda mi se vise SP... ocekivao sam da dobijemo ove i prodjemo dalje, iako sam znao da ce biti tesko... nek ide sve u pm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
stvarno je petkovica mogao da zove, da bude dzoker kao onaj blanco iz meksika.. covek udje na 20 min, poveze konce i cao..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
E sve mi se nesto jebe sto se oni slade nasim porazom ;s

Antara treba da ostane i da guramo dalje... Mislim da je ovo poslednji put u mom zivotu da sam se nadao uspehu nase reprezentacije Wink A stvarno smo mogli daleko da odemo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Kao što rekoh "posle bitke lako je biti general" , gde ste bili pre , sad ste svi pametni , da je sudija sviraom penal druga bi se prica vodila i kovali bi opet naše u zvezde . Ja sam svoje rekao pre pocetka SP i tada sam bio u manjini i cak od nekih napadan kako sam pesimista i šta ti ja vec znam . Obecao sam da necu pljuvati naknadano , rekao sam šta sam imao pre pocetka i sada se necu praviti pametan , sve u svemu nismo imali ni srece a vi svi što kudite kako Vidica , Krasica , pa cak i Antica , znajte da je to najbolje što imamo , nedao nam bog da ih ne bude u kvalifikacijama za EP !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kazete da nasi igraci igraju u jakim timovima? Jeste braco, igraju... ali jel se pitate KOJU ulogu oni imaju? Nasi igraci su najjeftiniji na trzistu i dovode se da ODRADJUJU posao! Vidic, Ivanovic, Stankovic... svi oni samo odradjuju poslove! Zasto bi ekipa dala 50 miliona za igraca koji vrsi posao?

Nemoj da pratis fudbal vise, ne ide ti
Za razliku od nekih ja ceo svoj zivot igram fudbal i jos uvek ga igram i mislim da nemas pravo to da mi pricas jer me ne poznajes drugar Smile

Pa utoliko gore ako ga ceo zivot igras, da takve gluposti lupas, a ne moram da te poznajem da bi ti odgovorio, jer bilo ko ko za Vidica na primer kaze da odradjuje posao je za mene nepoznavalac fudbala
Razlicita misljenja imamo, ja mislim da on nikad igrac nije bio (kakav mnogi misle da jeste) a ti da je dobar i to je to Smile
Sjebao je oba gola, mogao nas je sjebati i protiv Nemaca, sjebao gol protiv N. Zelanda ako se secas, protiv Gane ispadao ko slinac... dosta li je? Al ajde, ja sam nepoznavalac Smile

@Tepachenko
Petkovic je zasluzio mnogo, mnogo vise od Ilica da bude pozvan. Smile

To brate, mogao je i njega... ali ne, mi ne zovemo igrace iza kojih je vreme Smile

Kao Blanko da poveze redove... neki ovde govore da je Blanko igracina sto i jeste a neki mi se smeju kad kazem da je trebalo zvati Ilica... dovoljno je dati jedan, ali samo jedan pas u prostor i caos mucacos.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Eto... Trebalo je izaci na ulicu i videti lica ljudima u tramvajima, trolejbusima i autobusima... Muk i tisina... Pogled u prazno... Ko bi rekao da je samo fudbal u pitanju...

Nasoj naciji trebaju pobede u sportu... Jer u svakodnevnom zivotu ih nema mnogo... I zato ovo sve mnogo boli...

Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu... Tj. kada su promasene prilike... Pogotovu Krasiceva kada je izasao 1 na 1 sa golmanom...

Ipak iako opet poslednji u grupi, mozemo biti ponosni na nasu reprezentaciju koliko toliko... Ja jesam, ali opet ostaje zal...

Da pricam da sam pricao ovde da je Australija nezgodna reprezentacija, i da ne treba da se stvara atmosfera kakva se stvarala ovde, nemam nameru... Da pricam da sam govorio da nam pljuvanje po reprezentaciji i Anticu ne treba, nema svrhe...

Ja znam da neki vuku neke traume od nekih igraca, ali ljudi ovde se radi o reprezentaciji...
Stojkovic je bio jedan od nasih najboljih fudbalera na prvenstvu, branio je na vrhunskom nivou... On je bio toliko pljuvan i razapinjan da je to bilo muka gledati...
Pantelic je nas najefikasniji spic u zadnje vreme, svidelo se to nekima ili ne, to je cinjenica... A ta prilika koju je promasio je zapravo bio ofsajd... Sve i da ga je dao ne bi bio gol... I to je pre bila poluprilika nego prilika...

I posle svega, ostace zal, jer se stice utisak da selektor opet, pa mozda se moze i reci, nije mozda mogao da ubaci igrace koje zeli i koji su napravili nesto, nego je morao da udovoljava narodu... Prosli put kada se to desilo, primili smo 6 komada od Argentine... Mozda gresim, mozda nije to imalo nikakvog uticaja... Zapravo se nadam da je to tako... Ali opet, zar je trebalo unistavati samopouzdanje, a i zivot nekome...

U sustini mentalitet nam je presudio... Kao i nedostatak srece...

Najzalije od svega mi je, sto neki od nas hoce da naprave kompleksasku naciju... A to nisu igraci i selektor, nego pljuvaci, koji ne znaju ni ko su ni sta su...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E sve mi se nesto jebe sto se oni slade nasim porazom ;s

Antara treba da ostane i da guramo dalje... Mislim da je ovo poslednji put u mom zivotu da sam se nadao uspehu nase reprezentacije Wink A stvarno smo mogli daleko da odemo.
Mora da se stvori pred sledece prvenstvo atmosfera kao pred Ep u kosarci tj. da nista ne ocekujemo od njih,pa ce biti lakse i njima da igraju,a i nama da gledamo. I naravno Antic mora da se zadrzi.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.