Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 393339 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Da li zaista jos ima onih koji "veruju da cemo biti prvi u grupi, ili da cemo proci dalje"...  Smile mislim..posle Ocajne igre(to i nije bila igra, vec lutanje po terenu) i poraza protiv prosecne Gane... pa nije valjda da neko zaista misli da bilo sta mozemo da uradimo protiv Nemaca. Smile Smile Smile Smile pa cak i protiv loshe Australije... Smile Smile Smile Smile mislim ljudi budimo Realni...nasa reprezenticija je sa igrom prilicno nejasna i slaabaa... a to se moglo naslutiti i u one tri pripremne utakmice.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 03:24:37 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Može samo da nas švabe ubace u mašinu, pošto smo ko po običaju upali u bunar.

Jel si cirko bre ti nesto?  Smile
Ili si i ti ziveo u Nemackoj pa te uvatila nostalgija... Smile

Ja? Ma jok Smile

Samo sam pukao za 2 crvene, dobro i nisu neke pare... al' pucam sutra na ispitu koji sam mogao ladno da prođem samo da sam hteo Smile

Pa vidim ja,cudan si nesto,poceo da bulaznis...
Ajde,ajde,znam da ti nije zao toliko zbog ispita koliko zbog dve crvene  Smile
I cisto da znas da cemo Nemce dobiti!!  Smile Aj u 2 crvene?  Smile
Za te crvene mi je krivo što nisam igrao 0-2 kao što sam i rekao nego ja kreten stavio keca. Da sam znao prvu postavu ne bih se premišljao.

Voleo bih da ne moram 2 gancija da gledam u napadu i da se ne igraju orao zove žirafu... jer je žirafa u Jagodini. Smile

Hoce li bre modovi da reaguju na ovakva klubaska sranja ili opet treba da vadimo franjinu sliku cak i na reprezentativnoj temi? Ma daj....

Srbi, braco, drugari, verujmo u ove momke koi su u Africi, bolje nemamo. Hajde da ih podrzimo sto bolje mozemo do kraja, bez sranja koja im inace priredjujemo.

Mozemo li to????
Jbg mi Arijevci se ne znamo kontrolirat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S III
Da li zaista jos ima onih koji "veruju da cemo biti prvi u grupi, ili da cemo proci dalje"...  Smile mislim..posle Ocajne igre(to i nije bila igra, vec lutanje po terenu) i poraza protiv Gane... pa nije valjda da neko zaista misli da bilo sta mozemo da uradimo protiv Nemaca. Smile Smile Smile Smile pa cak i protiv Australije... Smile Smile Smile Smile mislim ljudi budimo Realni...nasa reprezenticija je sa igrom prilicno nejasna i slaabaa... a to se moglo naslutiti i u one tri pripremne utakmice.

U pravu si...naš rang su alžir i grčka i tu je kraj...treba biti realan i ne lagati samog sebe,uspeh je plasman na SP i to je to a za veća dela treba ozbiljnija ekipa i ozbiljan rad a ne samo "ložana" preko novina i TV-a kako smo najbolji i taj rad...Crveno,crveno,crveno  Smile
IP sačuvana
social share
...šta reći...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Mozemo da kenjamo koliko hocemo ali sanse postoje za prolaz i to vrlo realne:Remi sa Nemackom uz dat gol/golove i svrsavanje po Australiji sa golovima...Ganci puknu ocekivano od Nemaca ne daju ni jedan gol sa Australijom igraju nereseno sto je vrlo realno i to je to mi prolazimo sa boljom gol razlikom...Sve je u nasim rukama,dobijemo dve preostale i cao zdravo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
Mozemo da kenjamo koliko hocemo ali sanse postoje za prolaz i to vrlo realne:Remi sa Nemackom uz dat gol/golovepreostale i cao zdravo
...Sve je u nasim rukama,dobijemo dve preostale i cao zdravo

pa odluci se ili remi ili pobeda  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Procitaj jos jednom postoje dve opcije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Jedva sam se smirio posle jucerasnje utakmice,ali dobro...

Mislim da mozemo da prodjemo dalje,tesko u pm,ali mozemo...!Iskreno se nadam da su se svabe ispucale i da ce protiv nas odigrati losije,samo treba da odigramo kao Jugoslavija u onoj utakmici 98' u Francuskoj!Kako je nas Gana juce dobila,isto tako mi mozemo Nemce.U Antica nikada nisam sumnjao,pa ni posle ove utakmice,tako da verujem i dalje u uspeh,samo ovi nasi manekeni moraju da izginu na terenu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa pre je trebao da zove Ramba u 38-oj godini, koji i dalje igra redovno u Brazilu, gde je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca lige, ako ne i najbolji i resio prvenstvo...

Slažem se. Inače poznajem čoveka i baš je ojađen što nikada nije dobio poziv da igra za reprezentaciju.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mi smo bar na njemu za razliku od nekih i uzivamo i u ovo malo fudbala.

Smile Smile Smile Smile Smile

Da znas da si u pravu...ja sam u jednom trenutku bio srecniji sto oni ne idu nego sto mi idemo na SP.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 07:55:15 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dan posle kad se smirila luda glava.

Juce smo svi bili nervozni tokom meca i nekoliko sati posle i govorili kako smo lose igrali. Sada, kada bolje sagledam situaciju to nije uopste bila losa utakmica sa nase strane. Ja sam prvi kritikovao i sve kritike su na mestu, od toga da nam bekovi pola nisu presli do toga da je Pantelic odigrao 90 i kusur minuta... ali i sa tim nedostacima mi smo odigrali sasvim solidno ako imamo u vidu kako se igra 1. mec u grupi i da je najbitnije ne izgubiti. Ali nama se desio "Dudic" i izgubismo... inace, ne bi...

Imali smo bar 3 100% sanse i da smo jednu iskoristili uzeli bi sva 3 boda...

Sanse za prolaz su sada veoma opale, a cak i Australija ima vise sansi za prolaz jer su prebrodili Nemce (kako-tako). Nama tek predstoji duel sa njima i mislim da, ako uzmemo u obzir kakav igracki kadar imamo, mozemo da ih dobijemo. Oni jesu odigrali fascinantno sa Australijom ali treba imati u vidu da je odbrana Australije prespora i da su igrali cesto na ofsajde (3 gola gola pala posle greske kod pravljenja istog) a nisu ih uhvatili ni jednom, te da je i Australija pretila dok nisu dobili crveni... dakle, vrlo su ranjivi pozadi i mislim da, ako Pantelic ne bude igrao, mozemo do 3 boda.

Nama bi u nekoj varijanti odgovarao i bod, ali pod uslovom da Australija dobije Ganu sto nije nemoguce... igrace bez Kejhila ali nije nemoguce da dobiju Ganu... naravno, racunam poraz Gane u mecu sa Nemcima... ako izvucemo bod sa Nemcima a Gana uzme samo bod protiv Australije, mi mozemo da se pakujemo jer Gana onda prolazi 100%... ukoliko se gleda medjusoban skor u slucaju istog broja bodova... a mislim da je tako...

Ukoliko dobijemo obe, sto nije nemoguce, mi prolazimo 100% a Gana ili Nemacka se pakuju... dakle, i dalje zavisimo od samih sebe...

Mislim, koliko god to cudno zvucalo, da ce nam utakmica sa Nemcima biti mnogo laksa jer mi sa crncima ne umemo a i imace Krasic i Jovanovic vise prostora za kontre a + nemamo sta da izgubimo i igracemo bez pritiska...
Sa bodom protiv Gane bi imali jedno 75% prolaz... ovako...

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kuzmanovicu dete sta napravi...

P.S.
Ipak ne, presudjuje gol razlika... e tu vec imamo srece Smile
Mora nakantamo kengure onda Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 08:20:20 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.