Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390441 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ja ne znam da li se vi secate ali sto se tice ovoga sto kaze superior 2006. bila je stogodisnjica fudbalskog kluba Senta(moj grad) u sklopu priprema za SP nisam siguran posto tad nisam jos aktivno pratio fudbal ali vec tada su svi bili puni sebe i imali smo vrlo slabe protivnike u prijateljskim mecevima...Tad su oni dosli i igrali protiv kluba Senta iz trece lige Srbije,secam se Gruja iz FK Senta(ko da je juce bilo i dan danas igra doduse sad je vec u 4. deceniji zivota) imao je prvu priliku mislim da je bila cak i stopostotna ali je sutao pored gola Jevrica...Nakon toga 2 gola Kezmana,2 gola Save moja keva se ko luda drala SAVOOOOO...Na kraju napunili su nas 7-0 u svakom slucaju hocu da vam kazem da to lose utice na ekipu,oni pobede nekog ubedljivo i odma se napale da im niko nista ne moze tada ne kontaju koliko im je slab protivnik bio!Ja sam danas odigrao keca na Srbiju,ali da Eto igra verujte mi da ne bi...Trebao sam i na tekmu da idem ali danas slavim rodjendan pa se zagrevamo kod mene i navijamo za nase...Dakle nije sve u pobedjivanju,oni nabijaju formu i to je kljuc svega da spremni docekaju SP...Inace mnogi misle da nam je Australija najslabiji protivnik u grupi...Mislim da ce nas to kostati glave posto su oni dosta dosta bolji od Gane koja je bez motora Esiena...Ali dobro videcemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Inace za veceras sam prognozirao 3-0 za nas , da ne bude da sam pesimista !  Smile

Собзиром да и Ето не игра врло је могуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Као против Нигерије пред Француску '98, само немој пенал да нам свирају у осмини финала и супер Smile

Bio sam na toj utakmici , na žalost veceras sam sprecen da ispratim naše Orlove    Smile
Citat
Собзиром да и Ето не игра врло је могуће.
Ma i sa Etom bi popili koktu  Smile
Citat
Ja ne znam da li se vi secate ali sto se tice ovoga sto kaze superior 2006. bila je stogodisnjica fudbalskog kluba Senta(moj grad)
Ma kako se ne bi secali , kao da je juce bilo  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 13:57:04 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Milan Tarot: Srbija osvaja SP golom Stankovića!

Fudbalere Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi očekuju mnoge prepreke, ali prema rečima sada već čuvenog Milana Tarota, izabranici selektora Antića vratiće se kući kao prvaci planete! U razgovoru za Alo!, Tarot je otvorio karte i pogledao nekoliko nedelja u budućnost.

- Srbija će osvojiti Svetsko prvenstvo. Znam da će mnogi sumnjati u ovakvu prognozu, ali karte ne lažu. Dobićemo Brazil u finalu i to će Dejan Stanković dati gol u 117. minutu - uveren je Tarot.

Za trijumf na Mondijalu „orlovima" je neophodna i dobra odbrana, kao i sigurnost golmana Vladimira Stojkovića?

- On bi trebalo da nabavi izmet od pitbula i stavi ga u vrećicu, koju će potom sakriti u čarapu. Posle rukovanja sa sudijom, trebalo bi da stavi tu vrećicu u gol i svaka lopta će onda bežati od njegove mreže.

Da li bi Nikola Žigić mogao da bude najbolji strelac Mondijala?

- Jedini način da Žigić postane najbolji strelac šampionata je da se ošiša skroz na ćelavo, ali da pozadi ostavi četiri „S". Nažalost, nema šanse da tako nešto uradi.

Kako da se srpski fudbaleri odbrane od afričke crne magije?

- Pred svaki trening, trebalo bi cela ekipa da dubi na glavi 12 sekundi. Vidite, upravo će zbog te magije i Južna Afrika dogurati do polufinala jer ih niko neće shvatiti ozbiljno. Nadam se da ih naši fudbaleri neće potceniti.

Vidić je najavio da će ovo možda biti poslednje Svetsko prvenstvo za njega u dresu Srbije?

- On je strašno umoran, psihički i fizički. Koliko vidim, Nemanja će uprkos tome i za naredno Svetsko prvenstvo biti u dresu Srbije, tako da navijači nemaju razloga za strah.

Da li će Al Kaida ostvariti pretnje i izvršiti napade za vreme Mondijala?

- Kada sam otvarao karte, ugledao sam istu kao i kada je bio napad na „bliznakinje" u Njujorku. Al Kaida ozbiljno razmišlja o napadima za vreme Mondijala, ali obezbeđenje će biti toliko jako da će svaki njihov pokušaj biti osujećen - kaže Tarot.

Dr Marijana koristi placentu od dabrova

- Dr Marijana Kovačević ne koristi konjsku ili ljudsku placentu, već od dabrova. U pitanju je specijalna vrsta, koja živi samo na Ontariju, i ona uvek u ordinaciji ima 100 komada za svaki slučaj - otkriva Milan Tarot.

http://sportal.rs/news.php?id=28948

ahahahahahhaha kakav je ovo kralj!!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Au brate  Smile
Kakve debilozne izjave  Smile
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
Kakav je maler poter'o ove iz Celzija, mogao bi Bane da odmori veceras
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250

I ja sam to hteo da kazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire

Naši bolje da su otišli 10 dana pre SP, nego što igramo 3 utakmice za nedelju dana. Idemo poslednji na Svetsko Prvenstvo, stvarno bzv...
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Naši bolje da su otišli 10 dana pre SP, nego što igramo 3 utakmice za nedelju dana. Idemo poslednji na Svetsko Prvenstvo, stvarno bzv...

Da ne bude samo ono: Otišli poslednji, vratili se prvi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Procitao sam intervju velikog, presvetlog Milana Tarota i stavicu 10 000 evra da Srbija osvaja SP i jos 10 000 da ce Juzna Afrika igrati u polu-finalu!
I dacu svom pit-bulu da jede pokvarene vrganje i pozajmicu ga Stojkovicu.

Inace glupo je sto veceras ispracamo Orlove sa onog malog, šarenog lavora  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.