Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 338 339 341 342 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390393 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kao i u životu tako je i u fudbalu , dok ti ide i dok pobedjuješ  svi ti plješcu i tapšaju te po ramenu , cim poklekneš niko te ne hebe na za suvu šljivu , što se tice Antica i  naših fudbalera u kvalifikacijama su napravili uspeh i plasirali se na SP gde su doživili neuspeh , kako su znali primati cestitke sada moraju znati i primiti kritike . Za mene je biti cetvrti u grupi sa Ganom i Australijom neuspeh i on se mora izanalizirati i izvuci pouka za buduce utakmice  , ne treba  Antica i fudbalere razapinjati i nazivati ih pogrdnim recima jer oni su ipak ono najbolje što danas imamo .Sagvornik se najbolje demantije argumentima ,  price ponekih forumaša u stilu udaranja smalica u glavu i vredjanja sagovornika su dokaz nemoci , mnogi su zaboravili šta su govorili i dalje nastavljaju da pricaju i drugima dele lekcije iako su se pokazali kao fudbalske neznalice ...
Smile Smile Smile

Niko njih ne bi pljuvao, tj. Antica da je lepo dosao i rekao "nacio, izvinjavamo se na neuspehu u Africi, trebali smo i morali bolje, nismo uspeli i ja se izvinjavam onima koji su se okupljali zbog nas i nervirali u ime svih u savezu, u ime igraca, morali smo bolje ali nismo uspeli. Ovo je neuspeh"... i naravno, on bi posle ovoga, ako je covek morao da ponudi ostavku zbog neuspeha a na savezu je da odluci da li ce je usvojiti sto ne verujem da bi uradili, ali morao je da je ponudi ako je covek...

A ne da dodje i prica kako nam je neko drugi kriv, kako fudbal nije bio pravedan prema nama, kako su mu oni deca i kako se pravi familija, kako je on sve lepo uradio da se napravi rezultat... prebaci jednom u zivotu odgovornost na sebe kada ne ide... tako rade veliki treneri... tebi izgleda ipak nesto fali da bi to postao iako imas 60 leta...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Da ne bude da smo samo mi nezadovoljni , neki kao da su pali sa neba pa ne znaju da se na celom svetu neuspeh ( a 4 mesto u našj grupi je neuspeh) kritikuje , ne zaboravimo da im je poništen regularan gol  ...

Engleski mediji razočarani

Engleski mediji složni su u oceni da je fudbalska reprezentacija razočarala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i opširno pišu o teškom porazu od Nemačke u osmini finala.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, engleski san skončao je u očaju i poniženju posle katastrofalnog poraza koji je Eneglskoj naneo njen najveći sportski rival.

Dejli ekspres pod naslovom "Poniženi" prenosi izjavu Džoa Kola koji priznaje da nema opravdanja za lošu igru i da ekipa nije dovoljno dobra.

Dejli telegraf smatra da je Engleska razočarala tokom celog turnira, a da njeni preplaćeni i u nebesa uzdizani fudbaleri nisu mogli da daju gol Alžiru, ni da pobede SAD - zemlje za koje se teško može reći da su globalne fudbalske velesile.
britanska-stampa.jpg

Dejli mejl konstatuje da za groznu igru Engleske nema opravdanja. Engleskoj nije priznat pogodak u 38. minutu, piše list, ali jedan poništen gol nije razlog zašto je za Englesku ovo Svetsko prvenstvo završeno.

Listovi pišu i da selektor Fabio Kapelo odbija da podnese ostavku i da od Fudbalskog saveza Engleske traži da ga podrži ili smeni.  Tajms navodi da će i Engleska i Fifa morati da razmisle o, kako  navodi, nedeljnoj sramoti. Engleskoj je ukradan gol, ali ne i rezultat. Tokom celog takmičenja, izgledali su kao tim čiji su se članovi retko sretali, a kamoli iole uigrali. Zaslužili su da izgube, ističe dnevnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
Sad mi je jasno zasto je Real njega najurio govnjivom motkom, a da ga nije usralo ono sa Atletikom ne bi mi sad pricali o njemu...

eto ga sad...  Smile

Citat
A sta je trebalo da uradimo da bi bila bruka? Da smo izgubili od Nemaca, onda bi bila bruka (po vama) ali od Nemaca nije sramota izgubiti, sramota je izgubiti od Australije i Gane braco moja... to je sramota i bruka...

ako je u pitanju bambigton    Smile

jeli ti nešto govori svetsko prvenstvo    Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Tepcenko ti si seronja koji ne zna nista o fudbalu Smile A ne znas nista ni o ljudima ni o odnosima sa ljudima.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Sad mi je jasno zasto je Real njega najurio govnjivom motkom, a da ga nije usralo ono sa Atletikom ne bi mi sad pricali o njemu...

eto ga sad...  Smile

Citat
A sta je trebalo da uradimo da bi bila bruka? Da smo izgubili od Nemaca, onda bi bila bruka (po vama) ali od Nemaca nije sramota izgubiti, sramota je izgubiti od Australije i Gane braco moja... to je sramota i bruka...

Kvalifikacije za SP sluze da bi se igralo to isto SP a mi se zadovoljavamo neuspehom... ako, posle se pitamo zasto nam drzava propada sve dublje kad se zadovoljavamo neuspesima... Smile Smile

Tepcenko ti si seronja koji ne zna nista o fudbalu Smile A ne znas nista ni o ljudima ni o odnosima sa ljudima.
Samo nemoj ti molim te o fudbalu da mi pricas... znaci kad te molim Smile

A dovoljno znam da se treba uvek staviti odgovornost na sebe ako si vodja Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 17:49:08 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat

eto ga sad...  Smile

Citat

Kvalifikacije za SP sluze da bi se igralo to isto SP a mi se zadovoljavamo neuspehom... ako, posle se pitamo zasto nam drzava propada sve dublje kad se zadovoljavamo neuspesima... Smile Smile

e putem tih kvalifikacija su na svetsko prvenstvo došle najbolje reprezentacije sveta,nema loših  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

eto ga sad...  Smile

Citat

e putem tih kvalifikacija su na svetsko prvenstvo došle najbolje reprezentacije sveta,nema loših  Smile

Ipak mislim da ne treba biti samo ucesnik istih i da se time zadovoljavamo Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 18:07:08 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
naravno da ne,ali nemožeš reći da je sramota izgubiti od bilo koje reprezentacije na SP,bar ne ovoj reprezentaciji,za razliku od prethodnih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
naravno da ne,ali nemožeš reći da je sramota izgubiti od bilo koje reprezentacije na SP,bar ne ovoj reprezentaciji,za razliku od prethodnih
Izgubiti od Australije jeste sramota... ovo kako sam ja ocekivao da cemo proci... po bod sa Nemcima i Ganom i pobeda nad Australijom... a onu Ganu bi 100% dobili da nismo kalkulisali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Povraca mi se i pun mi je k. onih koji lupetaju kako "nismo imali srece protiv Australije i Gane" ,pa slepci sreca je potrebna da bi pobedili Argentinu i Brazil,a ne da bi izvukli smrdljivi bod od raspale Australije ili Gane ! Za to je dovoljna dobra igra !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 338 339 341 342 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.