Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 392172 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy S2
E ljudi pogledajte anketu gore,realna je....mislim bili smo u pravu prilikom glasanja... Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
nismo bili u paravu posto se nismo obrukali... ovih 37 su bili u pravu Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
Ne mogu da shvatim da jedan profesionalni sportista pusi  Smile Po neko pivo i ajde ali cigarete mislim da ne bi trebali nikako. Gledam po sebi, pusio sam 10 godina i evo skoro godinu dana ima kako sam ostavio cigare i procvetao sam u svakom pogledu, kondicija, spremnost, sve u fulu, povratilo mi se culo mirisa itd.

Ove slike su snimljene pred utakmicu s Nemackom koju smo pobedili, a pred utakmicu s Australijom mora da su prepušili i prepili... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

51250_slike02-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(22.05 KB, 470x270)
51251_slike03-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(21.34 KB, 470x270)
51252_slike04-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(19.89 KB, 470x270)
51253_slike05-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(23.68 KB, 470x270)
51254_slike06-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(21.59 KB, 470x270)
51255_slike07-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(13.84 KB, 470x270)
51256_slike-foto-lifesports-ru_ig.jpg
(21.49 KB, 470x270)
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 14:07:32 od avanguardia »
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pa sta i ako su se malo opustili... pa i oni su ljudi Smile sigurno je da nisu preterali. Inace, tekst sa slikama je vec postavljen, tako da to nije nista novo.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
avanguardia

Problem?Nema ga.Jer su u konstantnom treningu i oti to i ne osjecaju.Paradoksalno je to da je Pantelic jedan od fizicki najspremnijih,pa sjetimo se Mihajlovica,pa i Stankovica,pa Koroman....i jos mnogo,mnogo drugih...Dragan Dzajic,Prosinecki...

To ama bas nema nikakve veze ni sa spremom ni sa igranjem.Gore je popiti pivo nego sto puse.

Svako pljuvanje ovih igraca,i selektora smatram imbecilnim.Nit su nas obrukali,nit su ponizeni,igrali su dobro,srece nam je falilo sto zahtjeva ovo takmicenje.Nit sam razocaran,vec sam ponosan u neku ruku,hvala im na svemu.Glavu gore,idemo dalje...Zivot se nastavlja,naucimo da budemo veliki u svakom trenutku.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
sigurno je da nisu preterali.

po cemu je sigurno? da mozda ne znas po koliko su piva popili i koliko dnevno popusi Milijas, koliko Panta itd. ? mozes da mislis ili da pretpostavis da nisu preterali ali da sa sigurnoscu tvrdis.....ma daaaaj

@goranac

ne vezano za ove nase, misljenja sam da je svaki sportista jos spremniji ako nije pusac i da jedan profi sportista ne bi trebao da pusi.

ne pljujem ih samo iznosim svoje misljenje o sportu i cigarama sto iz iskustva sto ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
@goranac

ne vezano za ove nase, misljenja sam da je svaki sportista jos spremniji ako nije pusac i da jedan profi sportista ne bi trebao da pusi.

ne pljujem ih samo iznosim svoje misljenje o sportu i cigarama sto iz iskustva sto ovako.

To stoji.Slazem se.

Ali to ne treba da nam bude sad neka slamka za koju cemo da se hvatamo i da ih pljujemo.Meni ne pada na pamet.Ja sam ponosan!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
ne kapiras, i da se nije ovo juce desilo, i da smo u sred kvalifikacija ili da ih jos nismo ni poceli, i da vidim kosarkase s pljugama ili hokejasku reprezentaciju isto bih napisao - po meni cigare i sport (profesionalni) nikako ne idu zajedno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sigurno je da nisu preterali.

po cemu je sigurno? da mozda ne znas po koliko su piva popili i koliko dnevno popusi Milijas, koliko Panta itd. ? mozes da mislis ili da pretpostavis da nisu preterali ali da sa sigurnoscu tvrdis.....ma daaaaj

Kada sam napisala da sigurno nisu preterali, odnosilo se na pretpostavku. Vidis, ti si naveo "kondiciju, spremnost, ful..." sto je zaista neophodno jednom profesionalnom sportisti. Ipak, ne smemo zaboraviti da su i oni ljudi, dakle... opustanje je neophodno i cak u nekim momentima potrebno jer utice pozitivno na psihu, bez obzira sto je konzumiranje duvanskih proizvoda stetno po zdravlje itd itd itd Smatram da nisu preterali, jer su profesionalci, a li lopta u nogama im je posao... kada odloze kopacke odlaze u penziju. Tvrdim da imaju meru pred utakmice, kao sto meru imaju i hirurzi pred operaciju... ovima je posao da razvesele navijace, a ovima da spasavaju ljudske zivote... zajednicko im je sto od svojih poslova zive.

A ukoliko te bas interesuje koliko dnevno cigareta "utrose" Milijas i Panta, dobices precizan i tacan odgovor Smile I ajd opusti se malo, mnogo te izgleda nervira onaj bojanic, pa si kao varnica Smile

I da... nemoj da zaboravis: fudbal im je posao, nece oni to tek lako da procerdaju Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 14:42:34 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
zato pantelic i milijas ne mogu da trce,zbog cigara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.545 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.