Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 393374 puta)
Pocetnik

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Другари фудбал је као и живот... Кукавичлук увек буде кажњен, а храбри живе чак и кад страдају... Наши су играли као пичке и показали су да су нуле... Да су искидали максимално, а изгубили са 3:0, славио бих!

Eto,pljuvacina krenula pa ne prestaje...al dobro je ovo sto si napisao,sad mi pade nesto na pamet,evo dao si primer,da smo igrali grlom u jagode a izgubili ti bi slavio,e pazi sad:

Posto ocigledno nema sanse da se ljudi usalglase,lepo se otvori neko SMS glasanje za vise stvari
1. Sastav tima(ko ima najvise glasova,taj igra)
2. Taktika,napadacki,bunker,duge lopte...
3. Najbitnija stvar na planeti kod nas Srba-formacija da li cemo sa 1,2,3 ili 5 napadaca kuracpalac

I jbg,lepo mi tako svi izglasamo,sktrpimo tim,taktiku,formaciju....i ako slucajno izgubimo nema da se zalimo,jbg narod je glasao za to,molim lepo,nema ljutis,a ne ovo jebote,cim pustis Anticu da sastavlja tim on zajebe  Smile Smile

Aj oladite bre malo sa pljuvanjem... Smile

Јбг. увек ће тако бити... Ако си ти тако мирно примио пораз, благо теби... Ја сам се разочарао па то ти је... Једино би могли да ми врате веру у репрезентацију са једном победом над Немцима! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Све што је рођено од Бога побеђује свет, и ово је победа која победи свет - вера наша. Ко је тај који побеђује свет до онај који верује да Исус јесте Син Божији... Знамо да смо од Бога и да свет сав у злу лежи. А знамо да је Син Божији дошао и дао нам разум да познамо истинитога Бога и да будемо у истинитом Сину Његовом Исусу Христу. Он је истинити Бог и живот вечни." (1.Јн 5:4-5,19-20)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Samo fora je sto Bata ne igra fudbal  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Kupićeš ti njegov dres i okačiti ga na sred zida..
Vec sam ga okacio , umalo ne rekoh na šta  Smile Volim ja Pantu i želim da nas pojaca skupa sa Koromanom zato i ne volim što se troši u reprezentaciji  !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Citat
pitanje da ponovim:

Нема шта да ми понављаш, није Пантелић неким пуким чудом подбацио једну утакмицу као Красић па ајде. Човек у 10 утакмица је дао једну полуасистенцију. Ето. Труди се, баш лепо, ево ја гарантујем да би неки омладинац погинуо на терену ал џабе ако не уме три ствари основне да направи у игри.

Иначе Лазовић је био кориснији од Пантелића 38 пута и оно мало што је играо на терену Smile

едит

Клиповачо,

Нека му онда нађе место које зна да игра којикурацкрасни, ај стави Видића као полу шпица или малог Тошића као централног дефанзивног па да се мало зајебавамо тако оно Стојковић центарфор па трчи на гол а у међувремену са клупе се у оделу дере Мрђа док Жигић лечи колено доктору а економ пасе траву он је данас у жребу испао крава....

Зајебанција.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 17:29:58 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Šta su uradili:
Krasić
Milijaš
Stanković
Žigić
Jovanović
Kolarov
Ivanović
???
Bili su korisniji od Pante?

Ovo je cela poenta jučerašnje utakmice... Ali, opet... Zna se ko su dežurni krivci kad ne ide a ko treba da se hvali kada ide...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Он у Ајаксу има Де Зуа Аисатија и остале да са њима игра, и онда може да се посвети својим правим задациа, а то је да игра шпица са Суарезом.
ima i kod nas Jovanovica i Krasica pa ništa al hajde , ne bih ja o njemu sa svakim po naosob ... Jedno mi nije jasno , prelistah zadnjih 20tak strana i bi krivo što nisam bio tu kada naleti ST kaca i ismeja se i popiša po našoj reprezentaciji a niko ni usta da otvori , straste se napadati nekolicinu koja je ukazivala na loše igre reprezentacije isto kao da su krivi ti koji ne vide i nerazmišljaju u stilu vecine , mi smo najbolji , vidim sada neke koji pljuju naknadno isto vidim da oni silni optimisti nemaju šta da kažu , nadam se da su konacno shvatili dobronamerna upozorenja , kada sam govori da nismo smeli da izgubimo od NZ i da to ništa nevalja nema ko mi se nije nagovorio , posebno kada sam rekao "znam ja nas jebo ti nas " , volio bi da sam pogrešio i da su naši pobedili Ganu i sad mislim da smo bolji od njih ali da se ne ponavljam , ubi nas mentalitet ! Ja i dalje navijam i navijacu za naše i to iz sveg Srca , napred Srbija ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Добро стенице досадне, да сви су били бољи од Панте, сви побројани. Ето је л вам мало јаснија моја перцепција јучерашње утакмице да наставимо даље ако је могуће?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Vidjećeš kad Pantelić završi sa reprezentacijom pa ti vedete kao što su Mrđa, Lazović, Lekić i ekipa budu u prvih 11... Kupićeš ti njegov dres i okačiti ga na sred zida...  Smile

...a klinac te pita: "Tata, ciji je ovo dres?"
"Pantelicev, sine, to je jedan od najvecih napadaca sto je igrao za Srbiju"
"A kome je dao gol?"
"Pa... ovaj... cek da se setim, mora da je nekom dao gol... a, da, jednom Rumunima, kad smo ih roknuli 5:0 i on je dao jedan gol"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Он у Ајаксу има Де Зуа Аисатија и остале да са њима игра, и онда може да се посвети својим правим задациа, а то је да игра шпица са Суарезом.
ima i kod nas Jovanovica i Krasica pa ništa al hajde

Они су крула. Ј апричам о организацији игре. У репрезентацији нема  на средини тог играча па ту и Панта припомаже. У Ајаксу то не мора да ради. Дакле - Панта у Ајаксу и у репрезентацији има тотално другачије улоге.

И Панту не бих избацио из 11 па не знам шта да је. Евентуално да измислимо неког Вучинића ил тако нешто Smile

А Сплита ко јебе, изигнорисан је опуштено тако да није више срао. Донт фид д трол фазон, скроз успео.

И не мојне мислиш да тебе неко напада сад овде. Пљувачи су исти они који су се драли да идемо до полуфинала а сад им све сиво и тмурно. Нико тебе не ставља у ту групу и не знам зашто си се нашао прозван.

« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 17:40:59 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Добро стенице досадне, да сви су били бољи од Панте, сви побројани. Ето је л вам мало јаснија моја перцепција јучерашње утакмице да наставимо даље ако је могуће?

ne može... ne valja ti percepcija, i ne nastavljamo dok je ne promjenimo u jedinu ispravnu a to je moja percepcija...  Smile

Mene više nervira kada neko ispadne sisa na terenu kao Krasić juče, nego Žigić koji je profulao čist gol...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.