Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija: Povratak Marjana Markovića  (Pročitano 560 puta)
02. Avg 2005, 04:24:19
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Povratak Marjana Markovića

Selektor Ilija Petković saopštio je spisak od 22 fudbalera na koje računa za prijateljski turnir "Valerij Lobanovski", koji će se održati na istoimenom stadionu Dinama u Kijevu. Plavi će prvu utakmicu igrati protiv Poljske 15. avgusta, a dva dana kasnije će igrati finale ili meč za treće mesto. Drugi polufinalni par su domaćin Ukrajina i Izrael.

Pošto Litvanija?

Određene su cene ulaznica za utakmicu protiv Litvanije, koja će se igrati 3. septembra u Beogradu na "Marakani" od 20.30 - sever i jug su po 300, istok je 600 i 1000, a zapad 800 i 1200 dinara. Mlade selekcije će igrati dan ranije u Novom Sadu, na stadionu "Vojvodine" u 16.30 časova, a ulaznice će koštati 100 (sever), 250 (istok) i 400 zapad.

Žilić nije otpisan

Kakve su šanse da novi golman Rijeke Dragan Žilić ponovo obuče plavi dres?
- Kao što sam i ranije rekao, vrata su svima otvorena. Žilić je ranije bio standardan član nacionalnog tima, tako da će biti ponovo pozvan ako bude dobro branio. Na njemu je težak zadatak da se tamo pokaže, ali vrata nacionalnog tima mu nisu zatvorena - rekao je Petković.

- Ovaj turnir smatram pripremom za mečeve protiv Litvanije i Španije. Protekli letnji period je bio vakuum kako za igrače, tako i za reprezentaciju. Obe utakmice će se odigrati u veoma kratkom periodu, pa će verovatno svi igrači dobiti šansu, bez obzira na to da li ćemo igrati finale ili za treće mesto - rekao je Petković.

Novinare je posebno interesovalo zašto su sa spiska izostavljeni Saša Ilić i Danijel LJuboja, kao i razlog pozivanja Marjana Markovića koji više od pola godine nije odigrao takmičarsku utakmicu.

- LJuboja nije u takmičarskoj ekipi. Ilić je izostavljen zbog toga što imamo dosta igrača sredine terena koje treba proveriti. On nije sporan, otišao je u novi klub (Galatasaraj), pa ćemo videti kako će se tamo snaći. Marković je svoje vrednosti dokazao prošle jeseni na utakmici protiv Belgije u Briselu. Nije bio pozivan u poslednje vreme, ali sada sam ga uzeo pošto moram u timu imati jednog desnog spoljnog igrača.

Na primedbu da bi Vukić, zbog statusa u klubu, mogao biti psihološki nespreman, Petković je konstatovao:

- U fudbalu nema toga psihološki spreman ili nespreman, već samo znam ili ne znam. On treba da je srećan i razdragan što je pozvan u reprezentaciju - zaključio je Petković.
V. Živanović

(02. May 2007, 21:39:15)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Markovic je isti ko Lazetic -brz ko metak,glup ko tocilo.
A cene karata su bas po meri...da dolazi Brazil pa da razmislim Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava BGD
mob
HTC Incredible S
Bolje Markovic da igra nego Cirkovic. Ovaj bar zna da centrira.
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ko kaze da zna,isti su obojica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zna zna.. necemo da gresimo dusu, dok je igrao zvezda je imala mnogo opasnije bokove...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
tu je Basta resenje za reprezentaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Videcemo kako ce deca da odigraju pa cemo lako da menjamo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
i on i basta su slabi...trude se,al nemaju bas neki kvalitet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Pa Zvezda je bez Baste loshe odigrala ostatak sezone.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.