Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:44:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Renesansne Kraljevine  (Pročitano 28680 puta)
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 630
Ako si Lvl0 nemoj da pecas posto ti je inteligencija verovatno mala(bez uvrede Smile ) Najbolje je da radis u rudniku ili da nadjes poslovne ponude u "Gradskoj skupstini"
U Jagodini je cena rada u rudniku manja za 1 dukat i ima vrlo malo poslovnih ponuda Smile tako da nemoj jos da ides iz Smedereva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
Kako glupa igrica... kliknuo sam juče na ono povuci se u crkvi... i šta sad koj qrtz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Glupa je zato što si se ti zajebao pa odlučio da se povučeš? Zanimljiva konstatacija. Smiley Niko te nije terao da se povlačiš  Smile

Lepo klikneš na "Vrati se u svet" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 630
Laser bas te muce ovi Smile
Vrati se u svet i zaposli se i bice sve u redu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ova igra je zaista nešo novo u odnosu na Traviana i slične starudije...

Ali ja ću ipak sačekati još malo dok se ne pojave igre ovog tipa najnovije generacije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k800i
E sad sam lvl 1 i shta da radim dalje? P.S. da li mogu da promenim proizvodnju onog shto sam izabrao na lvl 1? Shta mi znachi koje statse imam?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Uh, ova tema se bas razvila.  Bas mi je drago Smile

Kad si lvl1, polako pocinjes da se spremas za lvl2 Smiley
Za lvl2 ti treba 20 svakog statsa, 500 dukata, i malo robe Wink Kosulja, pantalone, cipele.

Ono sto si izabrao kao svoje polje na lvl1, mozes uvijek da promijenis ali kosta 50 dukata ta promjena polja.  Tako da razmisli, pusti da se malo obogatis pa onda mijenjaj Wink

Sta znace statsi?
Snaga se koristi u borbama na putu ili u ratovima.  Takodje se koristi i kada radis u sumi i u vocnjaku i na jezeru.  Sto je veca to je bolje.
Za rad u sumi koristi se razmjer od 0 do 20 snage, posle toga nema efekta.
Za borbe i rat.  
1-50 = koeficijent borbe 1
51 - 100 = koeficijent borbe 2
101 - 150 = koeficijent borbe 3
151 - 200 = koeficijent borbe 4
201 - 255 = koeficijent borbe 5
Mac daje 3, u ratovima Smiley Stap daje 1 u ratovima.  I stit oduzima 1 protivniku koji te napada.

Harizma
Harizma sluzi za kupovanje na pijaci, uzimanje poslova, i prodaja polja.
Ako u isto vrijeme ti i jos neko kliknete da uzmete posao, kupite polje, ili kupujete nesto, pobijedice onaj sa vecom harizmom.  
Takodje isto je sa prodajom stvari.  Ako ti i jos neko prodajete psenicu recimo po 10, prvo ce prodat onaj koji ima vecu harizmu.

Samo da naglasim da reset pijace i poslova ima raspon od 10 minuta.  Znaci kupovina nekog proizvoda, uzimanje posla se obracunava svakih 10 minuta.  Ako u tom intervalu ti nesto kupis i jos neko to isto kupi, ko ima vecu harizmu uzima Smiley

Inteligencija
Inteligencija sluzi prevashodno za pecanje i branje voca.  Sto je veca to je bolje.  Daje ti vise pokusaja da provjeris razna mjesta na kojima pecas i na kojima beres voce.
Inteligencija takodje sluzi za citanje knjiga.  Procenat koji dobijes citanjem knjiga racuna se int/2 = %.  Znaci sve preko 200 daje 100% posle citanja.  Ali knjige sluze samo za lvl3 Crkveni Put Wink

Za snagu i inteligenciju prilikom rada na jezeru i u vocnjaku pogledaj neke malo opsirnije vodice, a ako ti treba mogu ti i to napisat detaljno Smiley

Mislim da nisam nista izostavio Smiley
« Poslednja izmena: 16. Mar 2009, 12:49:42 od Koicheen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S24
Da li se nakon one opcije "oživi" resetuju leveli i statistike ili smrt praktično ne postoji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Hmmm, kada umreš gubiš određen broj statistika... Ali dok si lvl0 o tome ne treba da brineš, jer, gle čuda, nemaš šta da izgubiš. Smile

Postoji smrt u igri, ali onda stvarno treba da budeš ppk u igri da bi te administratori istrebili. Smiley Ova Role Play smrt je svakako bolja, jer u kasnijem stadijumu igre kada se razviješ i odlučiš da kreneš u rat, ne verujem da bi ti koji igraš dve godine želeo sve nanovo da radiš ukoliko te ucmekaju.

Kada budeš ubiven od strane nekoga, ako se dobro sećam oduzima ti se po 10 bodova iz svake kategorije i ne možeš da se boriš u narednih 45 dana. Što je za lopove, mmmm, užas. Smile

Ukoliko budeš osuđen na smrt od strane sudije, isto gubiš 10 b. ali provodiš i jedan dan u zatvoru...mislim. Naravno to se da malo zamaskirati RPom, pa te bace u neki jarak. Smile Smile

Jedino istrebljenje iz igre može doći od strane administratora ili sudije (ukoliko sudija zloupotrebi tu opciju i sam će biti spaljen od strane Velikih vladara Smile)
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 11:28:26 od Dzon Snezni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
mislis na ciu i vatikan?
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:44:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.