Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:20:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Laptop problem  (Pročitano 2306 puta)
01. Jan 2016, 16:55:45
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple iPhone 5s
Pozdrav svima. Prvo, srecna nova godina svima. A sada problem. Naime, juce mi je ispao laptop iz ruke dok je bio na punjacu. Hteo sam da ga prenesem u drugu sobu, bio mrak a zaboravio sam da je na punjacu. Kabl se zategao i laptop mi ispao iz ruke. Srecom pao je na donji deo, da kazem horizontalno, na gumene nogice tako da nema vidljivih ostecenja. Sve radi ok ali....kada je skinut sa punjaca radi normalno, baterija se prazni normalnom brzinom, sve je ok. Medjutim kada je na punjacu, baterija se ne puni ali se i ne prazni uopste. Baterija stoji na procentu na kome je i bila i koristi struju iz punjaca. Ludost je i da kada je na bateriji pise na primer da je preostalo vreme baterije jos nekih na primer 8 sati a kada ga stavim na punjac pise da je preostalo vreme 4 sata (manje nego na bateriji sto je nelogicno).

Znaci da rezimiram, punjac cini se ne puni bateriju vise. Model je Asus UX303LA. Ima li nekog da je imao slicno iskustvo?

p.s A da, bitna napomena je da ne koristim Windows vec Arch Linux tako da sve preporuke skini ovaj program.exe i proveri ovo u mom slucaju ne piju vodu. Windows niti imam niti nameravam da ga stavim na moju masinu Smiley
« Poslednja izmena: 01. Jan 2016, 16:57:57 od oldboy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung s21+
Koristi laptop na baterijii kad se isprazni vidi jel puni,srecna i tebi Nova Godina,kako sam ja razumio ne puni ti bateriju isprazni ti bateriju pa vidi jel puni ikako laptop,ako ne puni konektor ti se verovatno odlemio od maticne nije strasno moze se opraviti i ne kosta puno,i pitanje osvjetljenje jel ti se mjenja kad prikljucis punjac ili ne i jesi ti vadio bateriju i prikljucivao laptop samo na struju?
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple iPhone 5s
Hvala na odgovoru. Iskreno nisam skidao bateriju jer da bi to uradio moram da skidam poklopac a nemam potreban alat trenutno. Inace kao sto sam naveo nema nikakvoh promena vidljivih osim sto ne puni bateriju. Ekran se ponasa normalno, ne menja osvetljenje. Videcu da ispraznim bateriju do kraja pa da ga nakacim na punjenje. Ako nista nosim ga u servis, jbg Smiley Ali ako je tako mizeran kvar kao sto si mi opisao, super onda. Ja se vec zabrinuo da nije mozda otisla baterija ili nesto slicno sto bi bilo malo skuplje za popraviti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung s21+
Isprazni bateriju i vidi hoce li da puni,pa ne moze tek tako da crkne baterija cim radi na njoj,mislim da se odlemio konektor s maticne .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple iPhone 5s
I to sto kazes, lupam gluposti Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung s21+
I to sto kazes, lupam gluposti Smiley

Jesi resio?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple iPhone 5s
Nisam skroz. Kada ga nakacim na punjac nekad puni nekad ne. Kada se puni moram da ga ostavim da miruje jer ako ga pomerim moze da prekine da puni pa moram da trazim polozaj opet. Problem je sto zivim u inostranstvu i svaka popravka ma kokiko mala bila se ovde papreno naplacuje. Zato cekam odmor pa kad budem u Srbiji sredicu ga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:20:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Laptop

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.421 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.