Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ~Religija: teorija, podela, filozofija religije...~  (Pročitano 331699 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
Da li je neko mozda citao knjigu od Erika Froma "Bicete kao Bogovi"? Veoma interesantan pogled na razvoj religije kroz istoriju, i na to kako ce se ona dalje razvijati...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

soldier of fortun

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 520
Procitati "Filosofske urvine" - Justin Popovic
IP sačuvana
social share
Zeljko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Svaku religiju treba postovati!
The Age of Nepotism je knjiga koja pise dosta o otme..preporucujem je !!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4

jedan covek na nebu vidi tri ptice,drugi sa slabijim ocima vidi jednu;hocemo li uzeti zlatnu sredinu,ili poslusati onog sa sacrsenijim vidom?,
sto ne znaci da nema istine i u propovedi drugoga,al ne potpune.
"kad bi ste malo zacutali,oslusnuli i pogledali,videli bi ste da na nilu,gangu,jordanu bogovi jedan drugom peru noge,o kad bi ste vi bar usta oprali" par. n.velimirovic
IP sačuvana
social share
ko zna zasto je to dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

jedan covek na nebu vidi tri ptice,drugi sa slabijim ocima vidi jednu;hocemo li uzeti zlatnu sredinu,ili poslusati onog sa sacrsenijim vidom?,

Lose poredjenje.
Ko si ti ili ja da kazemo ko ima savrsen vid a ko ne?! Mozda oni sa slabijim vidom bolje cuju pa cuju te tri ptice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Lose poredjenje.
Ko si ti ili ja da kazemo ko ima savrsen vid a ko ne?! Mozda oni sa slabijim vidom bolje cuju pa cuju te tri ptice.

Pa lepo je rekao da ovaj sa losijim vidom vidi jednu... postavio je situaciju koja je moguca i samo na osnovu nje doneo zakljucak. E sad, sasvim je druga stvar sto slepi ljudi cinjenicno imaju izostreniji sluh i mogu i dosta situacija svoje nedostatak vida da nadomeste sluhom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Lose poredjenje.

Pa lepo je rekao da ovaj sa losijim vidom vidi jednu... postavio je situaciju koja je moguca i samo na osnovu nje doneo zakljucak. E sad, sasvim je druga stvar sto slepi ljudi cinjenicno imaju izostreniji sluh i mogu i dosta situacija svoje nedostatak vida da nadomeste sluhom.

Pa bas zbog toga sto ima vise scenarija je poredjenje lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
[/quote

Lose poredjenje.

o ne udje i uho ga ne cu

Lose poredjenje.

Lose poredjenje.

"bog je duh i uduhu i istini cete mu se moliti",tako da nisam govorio ni o jednom od pet cula vec o onome sto"u oko ne udje i uho ga ne cu".

poznacemo po delima,samo po delima i uvek samo po delima,jer je svaka "vera bez dela mrtva".

naravno da mi nismo dostojni da mi nasim opitom o tome cenimo,ali zato postoji sveto predanje;
neki veruju u bogove drveca,suma,mora..,neki u bogove bluda,srebroljublja,slave..,npr. tibetanci su skoro potpuno odbacili potrebe tela,ali hriscaninu je to tek prvi korak ka njegovom uzdizanju ka bogu ljubavi.tako sam mislio da tibetanac vidi jednu pticu,a Hriscanin tri.

par."kad bi ste malo ucutali i pogledali,videli bi ste da bogovi na nilu,gangu,jordanu,jedan drugom peru noge,eh kad bi vi glasnovikaci bar usta oprali"
IP sačuvana
social share
ko zna zasto je to dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
koga zanima uporedna religija ili istorija religije, preporucujem sve od Mircea Eliade,  i "The Varieties of Religious Experiences" of Williama Jamesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovo pitanje, ali mi se nije dalo otvarati novu temu. Ako nije, ja se ispričavam, brišite.

Nego, mene interesira jedna stvar, ako među vama ima netko tko studira teologiju.
Što je potrebno da se sa  Katoličanstva prijeđe na Pravoslavlje? Čula sam da nikakav poseban obred nije potreban i da Pravoslavna Crkva priznaje krštenje Katoličke.

Dugo me već to zanima, pa, eto, ako bi netko znao odgovor

Hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.