Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Religija, Incest, Homosexualnost, Biblija, Buducnost coveka, Bog  (Pročitano 30742 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma to je kompletno promaseno burazeru. (mislim na Crkvu) Tadasnji Crkvenjaci su zeleli da povrate kontrolu nad ljudima, pa ajd da ostanemo isti ali da promenimo ime. I tako je i ostalo.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2008, 09:15:06 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Sony xperia
Vuk dlaku menja ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

nekada bese religija, danas politika. sve je to isto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ma to je kompletno promaseno burazeru. (mislim na Crkvu) Tadasnji Crkvenjaci su zeleli da povrate kontrolu nad ljudima, pa ajd da ostanemo isti ali da promenimo ime. I tako je i ostalo.  Smile
Па ја мислим да су неке орјентације из Хришћанства, пре свега Римокатолици, су искористили веру у погрешне и нечасне сврхе. Пошто сви говоре о минипулацији религијом ја би поставио једно питање ако неко може да ми одговори. Ако би неки људи користили религију за манипулацију људима а притом пропагирају 10 Божијих заповести, како би могли онда да манипулишу људима који су скоро савршени. Односно како би ико могао да манипулише људима када је једно од Божијих заповести не стварај се би идола осим Бога! И како би људи могли да ураде било шта лоше ако не лажу, не краду, воле ближњег свога. . .?
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
Poanta je u tome da je Crkva (ne samo katolicka, i ne samo Crkva nego i dzamije, sinagoge itd...) sebi odredila, nazovimo to monopol na Boga, vjeru itd. pa radi sta joj se hoce.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Poanta je u tome da je Crkva (ne samo katolicka, i ne samo Crkva nego i dzamije, sinagoge itd...) sebi odredila, nazovimo to monopol na Boga, vjeru itd. pa radi sta joj se hoce.
Па не мислим да је црква глобално крива већ појединци, јер ако су свештеници Христови апостоли, а он су сазидали цркве црква по основи не може бити лоша изузев покединаца, причам о Православној цркви, нисам пуно ушознат са осталим црквама
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
Ali ti pojedinci JESU ta crkva takodjer i dok se ostatak ne rijesi tog balasta nista se ne mijenja.
Ako je to i presuceno, moze li se sutnja razumjeti kao odobrenje?

U osnovi, Isusova Crkva nije imala zidove. Crkva nije trebala biti gradjevina, ljudskih ruku djelo, organizacija koja danas radi po principima poduzeca. Crkva je trebala biti Stado, ljudi, duse...

Meni je prilicno islo na zivce kad su onomad 1990-e i tih godina Crkve prvo digle glas na komunjare zbog prilicno "zemaljskih" briga i pitanja - kao npr. vlasnistvo nad zemljistima, nekretninama a bogami i bankovnim racunima. Koliko su to cinili u Zagrebu... eh... no nisu ni u Beogradu ni drugdje bas daleko zaostajali. Umjesto da se bave duhovnom obnovom, prvo se islo na cigle, hektare i marke. Smile

Doduse, naivno sam i ocekivao duovnu obnovu od organizacija ciji su lideri prvi pozivali na paljenja i rusenja drugih crkava i bogomolja Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ma to je kompletno promaseno burazeru. (mislim na Crkvu) Tadasnji Crkvenjaci su zeleli da povrate kontrolu nad ljudima, pa ajd da ostanemo isti ali da promenimo ime. I tako je i ostalo. Smile
Па ја мислим да су неке орјентације из Хришћанства, пре свега Римокатолици, су искористили веру у погрешне и нечасне сврхе. Пошто сви говоре о минипулацији религијом ја би поставио једно питање ако неко може да ми одговори. Ако би неки људи користили религију за манипулацију људима а притом пропагирају 10 Божијих заповести, како би могли онда да манипулишу људима који су скоро савршени. Односно како би ико могао да манипулише људима када је једно од Божијих заповести не стварај се би идола осим Бога! И како би људи могли да ураде било шта лоше ако не лажу, не краду, воле ближњег свога. . .?
Hriscanstvo nije osnovano na ljubavi vec na strahu. Tako su i hteli. Tokom vekova koristili cu politicki pristup stvarima. Uporedi naprimer USA i Crkvu slicni su. Mogu da rade sta hoce iako to nije dobro, samo zato jer se tako predstavljaju, kao sveci i da sve sto rade je ispravno. Nas danas manipilusu mediji, pisani i nepisani, tako jednostavno jeste. 10 Bozjih zapovesti oni iskljuce kad im ne pogoduje ili ih preprave u smislu da izvade to iz kontexta.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Hriscanstvo nije osnovano na ljubavi vec na strahu. Tako su i hteli. Tokom vekova koristili cu politicki pristup stvarima. Uporedi naprimer USA i Crkvu slicni su. Mogu da rade sta hoce iako to nije dobro, samo zato jer se tako predstavljaju, kao sveci i da sve sto rade je ispravno. Nas danas manipilusu mediji, pisani i nepisani, tako jednostavno jeste. 10 Bozjih zapovesti oni iskljuce kad im ne pogoduje ili ih preprave u smislu da izvade to iz kontexta.
Па свако одговара за своје поступке , немојте никог осуђивати ако се не докаже његова кривица, ако ти верујеш у Бога и његову правду води рачуна о свом понашању не гледај друге. "не гледа брвно у оку брата свога, док своје ниси извадио"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja vec znam kakav sam i sta su moje mane, znam da mene BOG "voli" u tri picke materine i da cu zbog ne slaganja sa svim sranjima kako iz Biblije tako i iz Crkvi goreti u paklu. Tako da imam pravo da izrazim svoje misljenje, i mogu da gledam stvari kao celinu jer Crkvu gledas kao celinu a ne kao pojedinca sem ako ne ides po mojim verovanju da je "Crkva" Hristova ona bez zidova i vrata i napravljena od krvi i mesa, tebe Silvanusa, Bulajke i ostalih vernika.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.