Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:40:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reklamna kampanja Kosova  (Pročitano 17362 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
pa jel moze neko da postavi reklamu da je bar vidimo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Koji im je moto... "Dobro dosli u zemlju belog, zutog i zelenog. Izbor droge je samo vas."

Nemoj tako, imaju oni i veoma velik obrt sa zenama sa istoka ka zapadu kao i efikasnu trgovacku flotu brzih nevidljivih camaca sa sest do osam mesta  Smile
Smile
vojska im je tek raspad.
al,boli njih uvo.em sto im ne smemo nista,em sto ce ionako za par godina biti krcati americkim krntijama.krntije,nego sta,nece novo da im daju,ali,i ne treba im vise.imaju dovoljno svojih drugara tamo da ne moraju ni prstom da mrdnu.

inace,evo malo da vidimo sta imaju njihova braca u ALJbaniji od RV...  Smile

ovo je zaista pravo stanje.
a postavicu posle i drugi klip(koji obuhvata sve rodove vojske,ne samo RV),kakvo je stanje po ALJbanskoj verziji price,gde ALJbanci cak poseduju i Topolj,i S-300,i Mste,ali i F-18,stealth brodove i jos svasta...(  Smile Smile Smile Smile Smile )

ako im se posreci i ako budu dovoljno izlizali dupe amerikancima,mozda 2020. dobiju i poneku F-4ku...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 13:39:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
evo je reklama za kosovo, odlicna je (za razliku od one nase, gde nemas ljude)

« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 13:41:51 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
наравно да је одлична...нисам ни сумњао у твоју одушевљеност шиптарима

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
наравно да је одлична...нисам ни сумњао у твоју одушевљеност шиптарима

nije rec sada o albancima nego o reklami kao takvoj. evo uporedi:

na ovoj nasoj uopste nema ljudi, samo neka brda se pojavljuju, kao da iz srbije svi beze i ptica ona na kraju reklame pobegne iz srbije

dal si ti zaista toliko govedo,ili samo oces da izvalis jos jednu foru?

dobro, ne kazem da ne moze da se snimi i bolja reklama, rekli su da je indijska odlicna, ja je nisam video jos, ali reklama za kosovo uopste nije losa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
dal si ti zaista toliko govedo,ili samo oces da izvalis jos jednu foru?

говедо је корисна животиња...не вређај хкј Smile

Smile

na ovoj nasoj uopste nema ljudi, samo neka brda se pojavljuju, kao da iz srbije svi beze i ptica ona na kraju reklame pobegne iz srbije
nasoj reklami ne fali nista.
sem toga,nasa je barem tacna,jer sve sto se tamo vidi zaista i postoji,i sem toga,mi nismo imali budzet od 6 miliona za istu,tako da savrsena je.
Citat
dobro, ne kazem da ne moze da se snimi i bolja reklama, rekli su da je indijska odlicna, ja je nisam video jos, ali reklama za kosovo uopste nije losa
sa tehnicke strane,reklama je dobra.ali,sto se tice verodostojnosti i istinitosti,reklama je obicna laz,a i glupost.
a,naravno,da je istovremeno i podsmevanje i uvreda svim Srbima,to,nadam se ne moram da ti objasnjavam.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 13:56:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
sem toga,nasa je barem tacna,jer sve sto se tamo vidi zaista i postoji,i sem toga,mi nismo imali budzet od 6 miliona za istu,tako da savrsena je.

crkva koja se pojavljuje u nasoj reklami je problematicna jer se kasnije ispostavilo da je ona negde kod djerdapa na rumunskoj strani. ne znam koliki je bio budzet za nasu, ali je mogla mnogo bolja da se uradi to je sigurno

Citat
sa tehnicke strane,reklama je dobra.ali,sto se tice verodostojnosti i istinitosti,reklama je obicna laz.

kako laz? pojavljuju se ljudi sa kosova na toj reklami, smeju se, grade - u smislu gradimo novo drustvo itd. e sada naravno da ces ti najlepse delove neke zemlje da ubacis u reklamu, zato se i zove reklama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat

crkva koja se pojavljuje u nasoj reklami je problematicna jer se kasnije ispostavilo da je ona negde kod djerdapa na rumunskoj strani. ne znam koliki je bio budzet za nasu, ali je mogla mnogo bolja da se uradi to je sigurno
za crkvu dobro.neka i bude tako.ima jos 30 takvih slicnih pejzaza,samo ih je verovatno mrzelo da traze,ili im bilo lakse.
a sto se tice ostalog,kao sto rekoh-reklami nista ne fali.
kako laz? pojavljuju se ljudi sa kosova na toj reklami, smeju se, grade - u smislu gradimo novo drustvo itd. e sada naravno da ces ti najlepse delove neke zemlje da ubacis u reklamu, zato se i zove reklama
@klico,nisi smesan.  Smile ne preteruj.
polovina tih ljudi uopste nisu ALJbanci/Siptari,a polovina tih lokacija koje se prikuazuju tu nisu na Kosovu.
Citat
e sada naravno da ces ti najlepse delove neke zemlje da ubacis u reklamu, zato se i zove reklama
pa,naravno.zemlja im je benzinska pumpa i prenociste za sve vrste svercera,od onih sto svercuju patike,pa sve do onih sto trguju ljudima.imaju citavu paletu da biraju.  Smile
da su hteli oni lepe Albanke u svom usranom spotu,doveli bi i onu Elizu Dushku.  Smile al,skupo,bato,a i boli nju ona stvar da se iz Amerike cima u brda da reklamira brdjane.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 14:05:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
@hkj
Citat
za crkvu dobro.neka i bude tako.ima jos 30 takvih slicnih pejzaza,samo ih je verovatno mrzelo da traze,ili im bilo lakse.

dobro, meni ne smeta da se ta crkva pojavi, ali to pokazuje da je neko amaterski radio tu reklamu. u svakom slucaju mi ni ne znamo ko ju je snimio i koliko je para dobio za to

Citat
polovina tih ljudi uopste nisu ALJbanci/Siptari,a polovina tih lokacija koje se prikuazuju tu nisu na Kosovu.

a otkud ti znas da nisu? evo i mene zanima da li stvarno jesu ili nisu, gde to da proverim? i lokacije isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
@hkj
Citat

dobro, meni ne smeta da se ta crkva pojavi, ali to pokazuje da je neko amaterski radio tu reklamu. u svakom slucaju mi ni ne znamo ko ju je snimio i koliko je para dobio za to
sve se moze proveriti.nije ta reklama tek tako iskocila iz zemlje.ne bavim se tim stvarima,ali,sigurno se moze saznati.
@hkj
Citat

Citat

a otkud ti znas da nisu? evo i mene zanima da li stvarno jesu ili nisu, gde to da proverim? i lokacije isto...
polovina snimka gde se vide naselja i gradovi i ljudi mogu da se odrade montazom,ili i da se snime u nekoj od obliznjih zemalja.
takodje,ako je ta reklama vec bila snimana tamo,i to,deo i u Pristini,gde onaj coban farba slagalicu na krovu,ti delovi "slagalice"(makar te makete po kojoj on boji,ili koje drugi vezuju,ne mislim na onu plutajucu...) bi sigurno bili izlozeni negde na Kosovu,verovatno u Pristini.

s obizrom da su divljaci radili to u saradnji sa amerima,koji su cak pravili i lazne,verodostojne snimke kako "neutralisu" neke teroriste,dok su isti mrtvi vec 20 godina,ne verujem uopste da je ova reklama snimana na Kosovu.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 14:22:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:40:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.