Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:32:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 105721 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: slobadidi
efju,mene ne interesuje tvoj život,ali si ti navalio ko ...ti ne veruješ to je tvoj problem,možda ja imam bujnu maštu???Smiley
nikoga ovde ne vređam...
da vam nisam poznat i da se zovem recimo Žan Salmin vi bi ste me svi citirali...
razmislite malo gde je vaš problem??? Smile
Ne samo moj zivot, ti svim clanovima ovog foruma "porucujes" sta ce da nam se desi ukoliko ne budemo obracali paznju na fantazije koje ovde serviras. Mastanje i fantaziranje nisu iste stvari, mastovitost je kreativnost u okviru stvarnosti a reinkarnacija i vaznesenje su apsolutne fantazije koje nisu deo stvarnosti.
A tim komentarima naravno vredjas sve, posto ne vidim ni jednog clana koji se upecao na tvoju udicu i pridruzio se tvojoj prici.
Kada bi ti samo zastupao svoje tvrdnje, to bi bilo ok, ali posto ti konstantno govoris "ja cu ovo a vi cete ono" ti vredjas. Ti nemas nikakvo pravo da komentarises tudje zivote i da dajes svoja predvidjanja o
necemu sto ce se navodno sa tim zivotima desiti.

coolrunner je potpuno u pravu kada je opisao kako on vidi efekat koji na tvoj stav ima skromna medijska izlozenost.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pobrkao si mnoge stvari kao i do sada što si činio.
pokušavaš zamenu teza.
ti si počeo da neke stvari iznosiš i da napadaš.
ja sam samo smireno odgovarao.
čiju ja to ineligenciju vređam?
stvar je u verovanju ili ne.
kakve veze ima bilo čija inteligencija sa verovanjem?
nikoga ja ne pecam već iznosim svoje stavove,da razmišljaš i da pažljivije čitaš video bi to...mislim da samo komentarišeš tek da bi nešto napisao i da bi bio antiprotivan...e sad neću ni kako ja hoću...
ono što mene interesuje ,to pažljivo pratim i analiziram,zatim komentarišem,iznosim svoje mišljenje,kao i svaki drugi učesnik...
ne diskutujem na temama koje me ne zanimaju,i ne znam zašto ti učestvuješ na temama koje te ne zanimaju?
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
pobrkao si mnoge stvari kao i do sada što si činio.
pokušavaš zamenu teza.
ti si počeo da neke stvari iznosiš i da napadaš.
ja sam samo smireno odgovarao.
čiju ja to ineligenciju vređam?
stvar je u verovanju ili ne.
kakve veze ima bilo čija inteligencija sa verovanjem?
nikoga ja ne pecam već iznosim svoje stavove,da razmišljaš i da pažljivije čitaš video bi to...mislim da samo komentarišeš tek da bi nešto napisao i da bi bio antiprotivan...e sad neću ni kako ja hoću...
ono što mene interesuje ,to pažljivo pratim i analiziram,zatim komentarišem,iznosim svoje mišljenje,kao i svaki drugi učesnik...
ne diskutujem na temama koje me ne zanimaju,i ne znam zašto ti učestvuješ na temama koje te ne zanimaju?
 Smile Smile

Nista nisam pobrkao i ti nisi nista objasnio ( citirao i obrazlozio ) o bilo cemu sto sam ja navodno pobrkao.
Pokusavam da ti objasnim sta je stvarnost u kojoj zive svi ( ukljucujuci i tebe ) sto je zamena za fantazije o kojima ti pricas.
Tako je, cim si ti poceo da iznosis price koje nemaju veze sa stvarnoscu i tvrdis kako su one "istina" napao sam ih iznoseci reci koje prestavljaju istinu.
Ti i dalje smireno tvrdis da se ljudi ne radjaju nego se "nanovo" radjaju i da je moguce da ljudi lete u atmosferu.
Inteligencija je sposobnost shvatanja situacije, a verovanje sposobnost nadanja u desavanje situacie koja se nikada nije desila, tako da inteligencije u verovanju nema. Verovanje je duhovni talenat kojim ljudi koji veruju spretno rade sve ono sto ne rade ljudi koji ne veruju.

Ti vredjas sposobnost ljudi da shvate sta postoji a sta ne postoji, ali kod tebe ne postoji sposobnost da shvatis da je to vredjanje.

Kako ne pecas ?!? kada si rekao "Pratice me milioni !" da bi tebe neko pratio potrebno je da prati sve sto mu ti kazes, sto se kaze "upecao se na tu i takvu udicu" Isus je rekao Petru i njegovom bratu Andriji
" "Come, follow me," Jesus said, "and I will make you fishers of men." posto su bili ribari, bacali su udice i mreze.
Bas kao sto ti bacas mrezu zbaluda u koju se jos niko nije uhvatio.

Kada bi ti rekao " Ja verujem u reinkarnaciju i da cu se jednog dana vazneti ! " niko ovde nista ne bi
tebi mogao da kaze
, posto se licna misljenja ( makar to bile i fantazije ) ne komentarisu.
Ja nisam jedini koji ti objasnjavam da to sto ti pricas nije u skladu sa zivotom koji ja zivim.
Tacnije nisam primetio da ne postoji clan koji tvrdi da je necija reinkarnacija i da ce se vazneti jednog dana. Da li postoji jios neko na bureku ko tvrdi da je istina to sto ti tvrdis ?
Jedini razlog zbog kojeg sam ja na bureku su ljudi koji druge ubedjuju da su fantazija stvarnost.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Magic

Jel mozes ovo da mi pojasnis:

Но са друге стране постоје индиције о реинкарнацији у самом јеванђељу, нпр. када Исус каже да нико није крив за болест, и то ме доста убједљивије вуче да промишљам о вези хришћанства и реинкарнације него нешто за шта се сматра
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
"Spasitelj reče, "[Sva] tijela [...] zvijeri se rađaju [...]... očita je poput
[...] ... [...] ... ovo, također, oni koji su iznad [...] stvari koje su vidljive,
no vidljive [su] 139 u svome vlastitome korijenu, a njihov ih plod hrani.
Ta vidljiva tijela preživljavaju jer proždiru stvorenja slična sebi, pri
čemu se tijela mijenjaju. No, što se mijenja, propast će i nestati, i nema
mu više nade za život, budući da je to tijelo zvijeri. I kao što tijela zvijeri
propadaju, tako će isto i ova obličja propasti. Ne proizlaze li ona iz
snošaja koji je nalik životinjskom? Ako i ono (tijelo) isto proizlazi iz
snošaja, kako bi mogla rađati išta drugo osim zvijeri? Iz tog ste razloga
vi dojenčad, sve dok ne postanete savršeni."
znači onaj koji čita može i da pronađe.
svako živi svoju iluziju,a ti eju nisi zadužen već si umišljen da tuđe iluzije razbijaš,jer živiš u svojoj iluziji.
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
"Spasitelj reče, "[Sva] tijela [...] zvijeri se rađaju [...]... očita je poput
[...] ... [...] ... ovo, također, oni koji su iznad [...] stvari koje su vidljive,
no vidljive [su] 139 u svome vlastitome korijenu, a njihov ih plod hrani.
Ta vidljiva tijela preživljavaju jer proždiru stvorenja slična sebi, pri
čemu se tijela mijenjaju. No, što se mijenja, propast će i nestati, i nema
mu više nade za život, budući da je to tijelo zvijeri. I kao što tijela zvijeri
propadaju, tako će isto i ova obličja propasti. Ne proizlaze li ona iz
snošaja koji je nalik životinjskom? Ako i ono (tijelo) isto proizlazi iz
snošaja, kako bi mogla rađati išta drugo osim zvijeri? Iz tog ste razloga
vi dojenčad, sve dok ne postanete savršeni."
znači onaj koji čita može i da pronađe.
Iskustvo nam govori da niko ko je nesto citao nije nista pronasao nego ga je grob progutao, sto znaci da niko ne moze da istice znacaj bilo cega procitanog. Ono sto shvata svaki clan ovog foruma ( sem tebe ) o onome sto je od tebe cuo jeste da ti govoris o necemu sto niko( ukljucujuci i tebe nije doziveo.
Citat
svako živi svoju iluziju,a ti eju nisi zadužen već si umišljen da tuđe iluzije razbijaš,jer živiš u svojoj iluziji.
Ja ne zivim nikakvu iluziju i tacno]znam sta mi cula detektuju. Ne zelim da razbijem tvoju iluziju nego zelim da ona ostane samo tvoja.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
o čemu govoriš,šta nisam doživeo?
ja znam čija sam inkarnacija...sve sam doživeo...
a to da li neko veruje ili ne...pa pogledaj glasanje,barem to može da se vidi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
o čemu govoriš,šta nisam doživeo?
ja znam čija sam inkarnacija...sve sam doživeo...
a to da li neko veruje ili ne...pa pogledaj glasanje,barem to može da se vidi... Smile
Verovati u reinkarnaciju i tvrditi da je reinkarnacija stvarnost su dve razlicite stvari koje se medjusobno ne podrzavaju. Ljudi koji veruju da Bog postoji u materiji su jedno, ljudi koji tvrde da Bog postoji u materiji su nesto drugo. Verovanje jedino i postoji zbog nedostatka dokaza, ne postoji verovanje u nesto sto je dokazano
Sta si ti doziveo ?!? Osecaj da ti nisi ti nego neko drugi ?

Ti si ovde jedini koji tvrdi da ti nisi ti. Ljudi koji su na tom glasanju dali glas verovanju u reinkarnaciju
ne tvrde da su oni nesto sto nisu, oni mozda veruju da jesu.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
toliko si kontradiktoran da ni sam sebe ne razumeš...mene ne interesuju tvoja verovanja,ti možeš da veruješ u šta god hoćeš...ti se svojski upinješ da dokažeš da znaš,i to je tvoja stvar,ali nemoj meni da namećeš tvoje stavove,jer me tvoji stavovi ne interesuju...
rekao sam ti već,zar je Bogu potrebno da dokazuje da je Bog?
ja ne verujem,ja znam da Bog postoji,tu se ti i ja razlikujemo kao Bog i šeširdžija...
znam i da reinkarnacija postoji,a tvoja je stvar u šta ćeš ti da veruješ...Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
toliko si kontradiktoran da ni sam sebe ne razumeš...mene ne interesuju tvoja verovanja,ti možeš da veruješ u šta god hoćeš...ti se svojski upinješ da dokažeš da znaš,i to je tvoja stvar,ali nemoj meni da namećeš tvoje stavove,jer me tvoji stavovi ne interesuju...
rekao sam ti već,zar je Bogu potrebno da dokazuje da je Bog?
ja ne verujem,ja znam da Bog postoji,tu se ti i ja razlikujemo kao Bog i šeširdžija...
znam i da reinkarnacija postoji,a tvoja je stvar u šta ćeš ti da veruješ...Smiley
Da li bi bio ljubazan da navedes moje verovanje posto non stop ponavljas da ja u nesto verujem ?
Sta ja dokazujem da samo ja znam ?
Kom "Bogu" nije potrebno da dokazuje da je "Bog" ?

Ako znas da Bog postoji onda znas sta/ko je i gde je, sve sto postoji ima molekularni sastav i lokaciju.

Tvoja konstatacija da se ti i ja razlikujemo je najveci komploment koji covek od tebe moze da dobije.

Tebi ocigledno nije jasno zta rec "znanje" predstavlja/definise.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:32:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.